Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

EKS

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av EKS

  1. Personlig bruke eg ikke appen, eg ser allt via homeassistant. Eneste som mange e vell vacation mode, men det ville ikke være veldig vanskelig og legge til. Det e mulig eg kunne bruke docker free tier ja. multi arch samme eg har testet, men virka ikke ennå. Har en en Rpi4 på vei til et seprate bilderamme prosjekt, så den må kunne bygge i bakgrunnen sko eg tro 🙂
  2. Kult, eg må få meg en ekstra RPI 4 da. Tror det og ha en docker på RPI4 vil være normalt ønske.. Log ser rett ut, som en vannlig oppstart De advarselene nok ikke bli logget som warnings. Den skal støtte og ha 2 på en konto, men det er ikke test (Så vil nok være noen bugs, som må fikses). Om du velger og gjøre det, så vil den styre begge likt, det er kankje ikke optimalt ettersom du muligens vil bruke vacation modus?
  3. Pr nå har eg ikke fungerende arm bygg. Eg har prøvd med https://www.docker.com/blog/multi-arch-images/ , men det virke ikke ennå. Så eg må nok leke litt mer der får og finne rett måte?.. Kankje eg må ha en egen pi4 som bygg server.. Kem vet
  4. Vil tro det er mulig, men vet ikke hvordan. Eg har prøvd og kontakte dem og be om informasjon, men er dessvere ikke viktig nok. Så eg fikk ikke svar. Hadde egenlig håpet at de innså at alle koblet opp mot deres online tjeneste bare koster dem masse penger, og ville la oss koble til direkte lokalt. Men tror de har en ide om og selge "premium features" via appen. Får nå ser eg og enorm latensy mellom lokal varmespreder og deres sky løsning, i går hadde min over 30min uten at den fikk oppdatert schedule.
  5. Ja det er mange måter til mål, men det må gjøres av et system som ser hele bilde. Det eg har laget, styre når varmtvann sprederen er på.
  6. Eg kan legge til ChangeSchedule til neste versjon, i løpet av uken. Til info det er ikke mulig og snakke med varmtvanns tanken direkte, alt går via "skyen". Så når programmet forandre schedule, gåt det via skyen
  7. Den støtter pr nå kun henting av data via MQTT. Litt usikker på behov får styring via MQTT, normalt ville nok det vært via noe som homeassistant/openhab addon. Men da må noen hjelpe med den delen. Den bruker altid spotpriser pr time. Hvis du sko gjort noe får og få ned nettleie, må det nok en integrasjon med et eller annet smartsystem til. Det du kunne vist om alle devices som kommer til og trenge strøm, og lager en schedule basert på det. ( Tenk el bil, vann,vaskemaskin osv osv osv). Det er ikke støttet nå Men med tanke på at den styrer forbruket til strøm til tider der prisen er lav, vil det normalt sett også være når huset bruke lite strøm.
  8. Har lagt til docker tag erlingsaeterdal/myuplinksmartconnect:latest . Viser seg at det EU API ikke var helt stabilt får priser. Så har workaround og litt små fikser. Anbefale og oppdatere
  9. Det er nok ikke vanskelig, når du kan det. Håper at en som faktisk har laget slike addons før og kan homeassistant bedre enn meg finne det eg har laget og tar kontakt. Da kunne vi også lagt inn f.eks overstyring av andre ting via homeassistant. Nei det burde ikke ha noe og si om om du har 300l tank. Eneste som muligens ville burde gi problemer er hvis du har mangen spredere ( Skal i teorien virke, men det er hvertfall ikke testet).
  10. @TSG Me oppdateringen fra tidligere i dag, så er det nokså enkelt og kjøre i en home assistant senario. Eg la til at programmet kan kjøre i en docker container.. Noe som homeassistant egenlig gjør med en del ting. Men den siste biten med og ha en "integration" knapp må eg nok ha bistand til. Det fungere som det er i dag, mot home assistant via MTQQ men er dessvere ikke 1 klikk.
  11. Ja, det som var tanken. Så får vi se om andre finne det hjelpsomt etterhvert
  12. Har oppdatert den litt så den snakker med homeassistant og nå.
  13. Hei, Eg er ny her, men virke som det er en del personer her med lignende interesser som meg, så tenkte eg sko dele noe eg har laget her. Målet er egenlig veldig enkelt, passe på at min nye "smarte" bare varme vann når strømprisen er "billig". https://github.com/gmeks/myUplinkScheduleChanger Pr nå er det nokså begrenset hva programmet kan, men hvis flere enn meg synes dette er en god ide kan det nok utvide seg med tiden. Hvordan det ser ut i appen etter den har kjørt:
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.