Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Muligheter for noen på innsiden å endre koder/få tilgang til Yale Doorman L3?


Fidladu

Anbefalte innlegg

Hei, vi må ha adgangskontroll på enkelte tidspunkter for person som kun skal ha adgang til huset på kontrollerte tidspunkt. Eks. om en person skal kunne komme inn med sin kode på dagtid men ikke på nattestid. Kan dette ligge inn som en "regel" eller må det styres av og på manuelt gjennom appen?
Og hva kan denne personen få gjort ved å ha tilgang til låsen på innsiden, med å ha tilgang til internettet den er koblet til og tilgang til internett routeren fysisk?

Takk for all hjelp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan lage en kode som gir tilgang i et bestemt tidsrom på gitte dager, men tidsrommet er fast, så du kan ikke ha forskjellig tidsrom på forskjellige dager (da må du eventuelt lage flere koder). Du kan altså f.eks lage en kode som fungerer mellom kl 08:00 og 15:00 på man-fre, men du kan ikke la samme kode fungere på andre tidspunkt på f.eks lørdager. Du må velge ett tidsrom, og hvilke dager det gjelder for.

 

Du kan også lage en engangskode som fungerer i et fra-til intervall. Alt dette kun med appen på telefonen. Fysisk tilgang til låsen gir ingen mulighet til å endre på noe av dette, men det går jo an å ta ut batteriene og slike ting. Vedkommende kan jo også eventuelt plugge ut WiFi-bridgen som du trenger for å kunne kommunisere med låsen via appen (dette må stå i et stikk nokså nær låsen), men å endre eller å lese ut koder er ikke mulig.

 

Har du et kompatibelt smarthussystem som kan kommunisere med låsen, så har du jo flere muligheter, det ovennevnte gjelder når du kun bruker låsen standalone med telefonappen og den medfølgende WiFi-bridge.

 

Endret av mroek
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.