Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

yggen

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av yggen

  1. Jeg har hatt problemer med bryterpillene, ikke dimmere, så kan ikke svare om disse. Men jeg sjekket det jeg har av dimmere og der rapporteres 1.23 som siste versjon: Pratet med Elektroimportøren i dag, med en ansatt som kan Namron godt, og han hadde ingen tips til hva som kan gjøres når den er helt død (action-knapp fungerer heller ikke). Jeg var på siste versjon (1.3). I følge loggen til HA ble de rapportert som "presumed dead" etter at en bevegelsessensor skulle skru den på. Har ikke fått sett selve Z-wave loggen når det skjedde..
  2. Slenger meg på denne. Har en del Namron piller, både dimmere og reléer, og opplever for det meste at det er stabilt. Opplever dog at tre piller har rapporteres som "dead" og det skjer ingen ting når man trykker på "action" på selve pilla. Innimellom rapporteres de som "dead", men da hjelper det å ta sikringen også fungerer de igjen etter et nytt intervju. Elektroimportøren har byttet en allerede på reklamasjon, men jeg er fristet til å gjøre det samme med de to andre.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.