Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

harboe

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Fibaro Home Center
    HDL

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

harboe sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Uke én ferdig
  • Første innlegg

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg fikk etterhvert hjelp fra Senergia sin support via min leverandør. Litt uvisst hva de gjorde, men resultatet er kjempebra! Nå fikk jeg denne kurven under gode forhold i dag. Takk for alle tips uansett!
  2. FuturaSun FU 400 M SILK Pro All Black Min leverandør elaktøren, får sine invertere fra Senergia.
  3. Hehe. Det skulle en tro... Men min heter 15-TKL3 og er 15 kW.
  4. Jeg så en ting til nettopp... Min inverter står Rated power på 20000, men din står det 15000. Hvorfor det?
  5. Har du oversikt over hvilke registerendringer? jeg kan ikke gjøre de selv, men det hadde vært fint å vise frem til installatør, og be dem se over dem.
  6. Jeg fikk disse dataene like etter stopp i dag. Jeg er sist på en linje på ca 550 m. 5 andre hytter. Hadde en lang runde med l-nett i dag. Velvillig kar som tok seg tid til å sjekke rundt. Fant ikke noe galt, så spenning opp til 235 V hos meg (kunne visst lese av fra strømmåleren??). Han skulle høre med han som kunne mest om solceller. Denne andre hadde påskeferie...
  7. Jeg irriterer meg over at det ikke finnes noen log som fremstiller grid voltage på server.growatt... I den andre posten har vedkommende dette i loggen, men jeg har ikke... Har fått utlevert en logfil fra i dag, men klarer ikke å forstå alle kolonnene, og spesifikt ikke om noen av de viser grid voltage. ERFFCEC0DA max data - 2023-03-26_2023-04-03.xls Har fått satt opp inverter til 253,4 V i dag. Men så ikke noen særlig effekt.
  8. Hmmm, jeg vet ikke. Er det mulig å se i logger noe sted? Her er mine innstillinger som jeg kan se på server.growatt.
  9. Dette var for noen dager siden, og med noe mer overskyet. Altså ikke noe som står foran. Jeg har 415 W paneler. Det er 12+20 panel i de to strengene. Hmmm, det var slik jeg håpte at slike dager skulle være. Hvilken firmware har du og hvilket type nett? IT eller TN?
  10. Jeg har MID KTL3-XL med 32 paneler tilkoblet. Fikk montert dette via solceller.no. Har 230 IT anlegg med 3 faser. Står på 32 A sikring. Firmware er TJ1.0/TJAa95020015 Får veldig dårlig produksjon på solrike dager med følgende graf: Noen tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.