Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Johannes F

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Johannes F

  1. Er det en måte å fikse det på? Forresten så går aldri lysene på kontoret på når jeg gjør noe med dimmeren til stuen, kun av.
  2. Hei! Har et veldig rart problem med mine Sunricher Smart Zigbee-dimmere. Jeg har disse dimmere rundt omkring i huset og er stort sett veldig fornøyd. Har kun et veldig finurlig problem med 2 av dem, den som går til stuen og kontoret. Den på kontoret slår seg av når jeg gjør en endring på dimmeren som går til stuen, uansett om endringen er å slå lyset på, av eller dimme det. Så slår lyset på kontoret seg av. Info: - Problemet har ikke alltid vært der, så det er noe som har oppstått. - Kjører Home Assistant. - Det var ikke noe som oppsto mens jeg holdt på med noe i HA. Det fungerte lenge etter jeg sluttet å tukle inni HA. - Ingen automasjoner som styrer noen av dimerne, kun kjørt som vanlige dimmere per dags dato. Har heller aldri blitt kjørt av noen automasjon. - Har prøvd å ta en factory reset (FR) på begge dimmerene, og lagt dem inn i HA igjen. - Har prøvd å slette fra HA, da fungerer de som normale dimmere. Så lenge en av dem ikke er koblet til HA. Men med en gang begge er koblet på HA så er problemet det. Så akkurat nå skjønner jeg ingen ting. Kan det være noe signal mitch match?
  3. Prøvde å endre til 1200 manuelt, men når jeg trykker "Scan Mainboard connection" så bytter den automatisk til 115200. Jeg kjøpte denne USB adapteren.
  4. Fikk USB til RS485 modulen i posten og tror jeg fikk kontakt med annlegget, men ser ikke ut som det har aktivert noe? Når jeg koblet opp med PC-tool igjen så ble jeg litt usikker på om jeg har kontakt, fordi det står ikke noe time stamp og øverst står det at "Serial port busy". Det står at den detekterer den men virker som den ikke klarer å snakke med annlagget? Hvordan ser det ut for dere som det fungerer for? (Har prøvd å bytte polaritet, men da blir den ikke detektert i det hele tatt)
  5. Prøvde å demontere denne adapteren og koble meg til med PC-tool, men fikk ikke noe kontakt... Mulig den er mer skreddersydd til det tilbehøret den er tenkt til. Så jeg har bestilt en ny USB til RS485 modul fra aliexpress, så får se når den tikker inn. Ringte også leverandør i dag for å høre om når internettmodulen kommer. Hun tippet de kom inn om 1 uke til 1 måned, men det har jeg hørt før så tror det ikke før jeg har modulen i hendene.
  6. Hei! Tror jeg har samme problem som deg med at jeg må koble meg til med PC-tool for å "aktivere" annlegget. Problemet er bare at jeg ikke finner det programmet noe sted, tror systemair har fjernet programmet fra siden sin. Har du mulighet å sende programmet til meg?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.