Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

lierm

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av lierm

  1. Ønsker ikke å dele fremgangsmåten nøyaktig ettersom det mest sannsynlig ender med Drivstoffappen mister veldig mye inntekter. Enten i form av kansellerte abonnementer eller at reklameinntektene deres uteblir. Å lage noe slikt tar tid, og jeg ville ikke satt meg ned og startet på arbeidet selv uten å få noe igjen for det. Derfor jeg ville høre om noen med abonnementet "Sølv" eller høyere har tatt kontakt med utvikler, for om det hadde vært meg hadde jeg gitt de som abonnerer tilgang til API-nøkkelen deres. Siden de uansett betaler for å slippe reklame og dermed før få tilgang til dataene.
  2. Jeg har hentet ut mitt eget token, kun for å teste (kjører elbil). Det ligger som "X-Api-Key" i alle requests mellom appen og Drivstoffappen sitt API. Men dere som har benyttet dere av dette tidligere, har dere betalt for "Sølv" hos Drivstoffappen? I så fall vil jeg tro dere kan få en API-nøkkel av utvikler, eller i det minste tillatelse til å bruke den utenom appen. Dette er jo en tjeneste noen har laget for deretter å la folk bruke det gratis, mot reklameinntekter. Så om derre benytter det uten å betale er det bare veldig mye unødvendig last på serverne deres. Og slik sett ikke rart at de blokkerer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.