Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

hjemmedude

Medlemmer
  • Innlegg

    381
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    8

hjemmedude vant dagen sist 9. august

hjemmedude hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

hjemmedude sine prestasjoner

Bitfikler

Bitfikler (9/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Dedikert Sjeldent

Nylige merker

41

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar - skjønner det slik at det meste av 0-10V dimmer kan brukes 🙂
  2. Vil bare melde at dette er et kjempebra produkt, lite støy og frisk luft. Mye mindre støy enn Flexit for eksempel. Det er 3 nivåer tror jeg, av, lav og høy, der høy suser en del. Lav er tilstrekkelig. Og den kan vel stå på kontiunerlig, eller? Tenker du starte når luftfuktighet er høy for eksempel?
  3. Jeg har kjøpt en østberg vifte med ec-motor i kampen mot radon. Den kan justeres 0-10V manuelt eller via en bryter (dimmer?) som monteres på vegg. Men kan den styres av en smartpuck som gir ut 0-10V?
  4. Etter å ha byttet 4 dimmere forsvant mine problemer med sg systemet. Så det hjelper ta kontakt med sg support 👍🏼
  5. Jeg har en netatmo hovedenhet som er død lever sitt eget liv.... Da fungerer ikke en ekstra inne og en uteenhet lenger. Så tenker jeg at det er lurt å kvitte seg med netatmo dersom jeg finner like gode sensorer på batteri som støtter z-wave eller zigbee. Jeg har ikke zigbee dongle per i dag, men homely-alarm bruker zigbee så på sikt har jeg flere dør-magneter og røykvarslere som kan inkluderes via zigbee dongle. Det er nyttig med co2-sensor og temperatur så vil gjerne ha en enhet med dette. Hva tenker dere?
  6. Det ble en mill ovn. Har koblet lokalt og det fungerer veldig fint. Takk for tips!
  7. Nytt docker image/instans via portainer var min metode. Men fortsatt feil på rapportering hos meg. Ingen bedring.
  8. " Jevnere temperatur og redusert strømforbruk med Mill PID Wattage Tech Mill WiFi panelovner er utstyrt med Mill PID Wattage Tech som gir en jevnere temperatur og redusert strømforbruk sammenlignet med tradisjonelle ovner. Når ønsket temperatur er nådd, vil ovnen opprettholde denne temperaturen ved å senke effektnivået, i motsetning til tradisjonelle ovner som skrur seg av, for så å skru seg på igjen når romtemperaturen synker. Med denne «dimme-effekten» trekker ovnen kun energien den trenger, istedet for at den står på maks effekt hele tiden mens den er på. Dette betyr en mer stabil oppvarming med mindre temperatursvingninger, som gir et mer behagelig inneklima, samt redusert strømforbruk. "
  9. Så lenge man kan styre lokalt så funker nok Mill bra 🙂
  10. Hei, jakter en eller flere panelovner til kontor og vanlig bruk. 600-1000W størrelse effekt, må integreres lokalt mot Home Assistant. Ingen skyløsning. Noen erfaringer? Hva anbefales?
  11. Det var trist lesing. Lurer på om jeg raskt skal koble alt ned og selge det til den som vil ha det.
  12. Noe nytt her? Jeg har store problemer med gateway stabilitet, i følge HA (HomeKit-integrert) så faller gateway (og alle dimmere) ut titt og ofte. Er faktisk så ille at jeg sliter med å få på utelys på kveldingen 🙂 Har forsøkt reset av gateway, endret switch port på router, plassert den på eget VLAN.. søkt på nett og funnet at kanskje Apple tv prøver fingere som HomeKit bridge.. tok strømmen på Apple tv uten bedring. Restart av gateway virker stabilt i 1-7 timer før det er trøbbel igjen. Veldig lite imponert så langt. Kan dere dele kontaktinformasjon til SG?
  13. Erfarer at topolt er et krav dersom lyskilden er byttbar, for eks pære. Om man bruker led-spotter uten byttbar kilde trengs det ikke. Info Fra min elektriker. Men tabbeboks bak eksisterende boks er vel en grei løsning.
  14. Lærte at om man har spotter ute som ikke har pærer man kan bytte behøver man ikke 2-polt dimmer av lokal elektriker. Jeg har likevel 2 polt dimmer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.