Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

baltus81

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av baltus81

  1. Hei. Jeg er i utganspunktet elektriker,men jobber ikke så mye med det lenger. Jeg skjønner bare ikke når det virker idag med elkodimmer,men når jeg bytter til namron zigbee dimmer så virker det ikke på samme måten. Har elko dimmer noe integrert som ikke namron dimmer har? Hadde jeg forstått den biten så kunne jeg gjort noe med det.
  2. Test Hei. Lurte på ett spørsmål om dere kan svare? Jeg har idag ett 3 etasjers hus med dimmer i 2 etasje,bryter i 1 etasje og kjeller. Disse kan jeg slå av/på vilkårlig. Når jeg bytter dimmer med en zigbee namron dimmer så fungerte den greit,men kunne ikke slå av brytere vilkårlig lenger. Slo jeg av i 1 etasje så kunne jeg ikke slå på igjen i kjeller. Har lest noe om impulsbryter men skjønner ikke helt hvordan jeg skal løse det.
  3. Hei. Kan noen hjelpe meg? Jeg har idag 3 etasjer hus med dimmer oppe og bryter i 1 etasje og kjeller. Fungerer fint. Jeg prøvde å bytte ut dimmeren med namron zigbee dimmer og det fungerte også fint. Helt til jeg skulle slå av lyset med di andre bryterene. Da kunne jeg ikke slå av og på lyset vilkårlig om jeg sto i 1 etasje eller kjeller. Det fungerte ikke. Hva må jeg gjøre? Har lest litt om impulsbryter osv.. men skjønner ikke helt hvordan jeg skal løse det. Forslag?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.