Gå til innhold
  • Bli medlem

Trash2000

Medlemmer
  • Innholdsteller

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Trash2000

  • Rang
    Medlem

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Nyeste versjon - 0.0.0.7 - funger utmerket! Testet i noen minutter nå, men klarer i alle fall ikke å finne funksjonalitet som ikke fungerer! Veldig godt jobbet. Tester den i produksjon gjennom helga
  2. Gøy! Ikke testet .05, men på .06 får jeg skrevet statusendringer til pumpa. Får ikke satt temperatur, men resten fungerer. Ref. norske settings - er dette OS settings, eller en HS-setting? Endret region på Ubuntu til UK, men uten at jeg kommer lengre. I vedlagte logg forsøkte jeg å sette temp til 20 grader, men ser ikke ut som at den blir sendt.
  3. Ingen hast - ta ferie og fri! Testet den siste utgaven. Får mer logging, men den skriver tydeligvis ikke til vifta. Testet API-spesifikasjonen på https://github.com/ael-code/daikin-control/wiki/API-System. Tester med URL-en http://192.168.27.161/aircon/set_control_info?pow=1&mode=4&stemp=25&shum=&f_rate=B&f_dir=0 i nettleser, og den slår pumpa på umiddelbart. Mulig at vi sitter på pumper med ulike API-versjoner? FYI: Basic info-kallet gir følgende i retur: ret=OK,type=aircon,reg=eu,dst=1,ver=1_2_51,rev=D3A0C9F,pow=0,err=0,location=0,name=%44%61%69%6b%69%6e%41%50%38%39%33%39%31,icon=0,method=polling,port=30050,id=xxx,pw=xxx,lpw_flag=0,adp_kind=3,pv=3.20,cpv=3,cpv_minor=20,led=1,en_setzone=1,mac=xxx,adp_mode=run,en_hol=0,grp_name=,en_grp=0
  4. Så knall - skikkelig godt jobbet! Har ikke noe testmiljø på Windows, men har gjort noen tester på Linux. Ser ikke ut til at pluginet klarer å skrive data tilbake til Daikin, men den henter data fint. La ved screen av logg og devicene, samt en error-melding som kan tyde på at pluginet sliter med å skrive data tilbake til Daikin. Heatpoint, outside temp og inside temp står som disconnected. De andre enhetene ser oppdatert ut.
  5. At batterienhetene må vekkes, forstår jeg. Hvorfor de overhodet forsøker å la seg optimalisere er vel egentlig spørsmålet. Sensorene på strøm står det ingenting om i loggen. Mistenker at det er en optimaliseringsjobb i HS3 som feiler, og at de derfor stopper rapporteringen.
  6. Legger ved logg for sensorene fra 22.00 - 00.00 i går kveld. Av en eller annen grunn responderer batterienhetene med at de ikke klarer å optimalisere seg. Jeg satte i gang noen optimalisering.
  7. Da oppstod samme feil igjen. Kjørte Test Connection på et par av sensorene. Fikk denne meldingen i retur: "Successfully sent a frame to node 159 (Aeon multisensor Odas rom Aeon Labs Multilevel Sensor) which was acknowledged." Fire Aeon-sensorer på strøm rapporterte siste gang rundt 23.50, mens to Aeon-sensorer på batteri responderte omtrent en time tidligere. Var nok ikke aktivitet i de rommene da, så ikke unaturlig at de stoppet opp før de strømdrevne sensorene. To Fibaro-sensorer stoppet hhv. 22.52 og 23.56.
  8. Takk! Trodde at alle filene lå zippet i det siste vedlegget. Kombinerte de to vedleggene, og da fungerte det strålende
  9. Mulig Linux-bug? mai-27 13.46.51 MyZwaveTool Debug User rights not sufficient . please use admin user to administrate page Innlogget som adminbruker i HS3. Finner heller ikke noe script-fil, verken i /Scripts eller /scripts. I /Config dukket filen fint opp etter at pluginet var aktivert. Bilde av config og en vilkårlig dimmer2 vedlagtt.
  10. Ligner veldig på mitt problem: Har riktignok vært stabilt den siste uka etter omstart av serveren.
  11. Litt merkelig issue i HS3 Standard Edition 3.0.0.531 (Linux) med Z-Wave v. 3.0.1.252: Bevegelsessensorene, både Fibaro Motion og Multisensor (noen på strøm, noen på batteri) slutter plutselig å rapportere. Ser ut til at det skjer ganske samtidig (unntaket er kjellerstue, som trolig ikke hadde noe bevegelse fra 1830 og fram til de andre sluttet å rapportere). Når jeg restarter serveren så fungerer det i en periode (noen dager), så skjer det samme igjen. Har forsøkt å optimalisere nettverket, men uten hell. (Påvirker ikke kun bevegelse, men alt sensorene skal rapportere på)
  12. Bidrar gjerne med brukertesting
  13. Er noe rart med compiling av VB i Mono på Ubuntu, tydeligvis. Veldig mange feilmeldinger i compiling av scriptet. Klarte til slutt å kjøre scriptet, men da uten parametre. Har følgende oppsett (se vedlegg). Fikk satt stopplace og quay rett i scriptet, men får ikke skrevet noe status til device. Mulig å gjøre det rett i vb-scriptet? Prøvde å erstatte input(0).Trim med 984 (deviceID). men uten at det hjalp. Logg-responsen også vedlagt.
  14. Interessant script! Fungerer det for deg etter den siste fw-oppdateringen? Når jeg kaller API-et direkte, får jeg denne i retur: ret=PARAM NG,msg=404 Not Found Har kontakt, og får data i retur når jeg bruker disse API-definisjonen: https://github.com/ael-code/daikin-control/wiki/API-System Har Moskus R32.
  15. Noen andre som kjøpte Harmony på dette tilbudet som sliter med å koble til gjennom MeiHarmonyHub-pluginet? " There was no device found at the IP address."
×
×
  • Opprett ny...