Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

hansfredriksen

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

hansfredriksen vant dagen sist 10. januar

hansfredriksen hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

hansfredriksen sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • En måned senere
  • Uke én ferdig
  • Reagerer godt
  • Første innlegg

Nylige merker

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg skrev og spurte om det med API nøkkel, siden vi er flere som ønsker tilgang til dataene deres og jeg tror at betalingsviljen er tilstede for å kunne kjøpe tilgang. Fikk dette til svar Det er flott å høre at dere ser verdien i å ha tilgang til pumpepriser for deres hjemmeautomatisering systemer. Vi jobber med å tilrettelegge for dette, men jeg kan dessverre ikke gi en nøyaktig dato for når det vil være på plass. Det jeg kan si er at tilgangen vil bli begrenset til abonnenter av appen vår. I tillegg vil vi gjøre tilgjengelig integrasjoner for andre systemer, ikke kun for Home Assistant. Vi setter pris på din interesse og tålmodighet mens vi jobber med å forbedre tjenesten vår. . Med andre ord så kan det være dette kommer i fremtiden... Men gud vet når.
  2. Skal være samme type app, men langt mindre brukt.
  3. Langt ifra. Helt idiotisk ide å bruke emulator. 😛
  4. haha ja Eller en android emulator som kjører dricstoffappen, python ocr som leser den av til en variabel og hiver den i HA 😉
  5. Det er jo dessverre slik at det er flere enn oss hjemmeautomasjonsentusiaster som bruker appen.. Jeg er der at jeg omtrent for enhver pris vil ha de prisene integrert i mitt system. Det fikk ekstremt høy WAF og jeg prøver hardt å begrense antall apper jeg må bruke i det daglige.
  6. I følge en fyr som har kjennskap til å åpne apper og se hvordan de er bygd så har de gjort oppdateringer nettopp for å hindre at noen får tak i den API nøkkelen. De vil med andre ord sikre at ingen kan bruke det gjennom f.eks. HA. Så da er det vel bare å systematisk boikotte dem. Kanskje konkurrenten deres, Bensinpris har en åpnere API?
  7. Hei. Det har vært oppdatering av appen i går og den har ikke funket før på kvelden i dag. Nå er visst API nøkkelen byttet, er det noen som har skrapet seg til en ny? Det er en av de beste funksjonene i mitt dashboard - muligheten til å finne billig drivstoff så den må jeg skaffe tilbake igjen...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.