Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Gl1

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gl1

  1. På 28.12.2020 den 15.58, Moskus skrev:

    ... på myhs.homeseer.com? Da er det ingen grunn til at det ikke skulle fungere HVIS du taster riktig brukernavn og passord.

    Jepp. Stusser på det selv også. Så var litt usikker på om det var noe jeg måtte aktivere/huke av for å kunne logge på "mobile" enheter/apper. Får ta kontakt direkte med Homeseer og hørre.

  2. Planlegger å kjøpe en mini-pc til å kjøre Homeseer på. Så da tenker jeg å utnytte muligheten til å opprette en lokal sky-løsning. I hovedsak for å lagre bilder fra ulike pcer, mobiler osv. Hvilke program kan benyttes til slikt? Finnes det noe som kan synkroniseres med androidmobiler?

  3. Er det noen her inne som har erfaring med VPN. Er det noe man må/bør ha? Kom innpå det i forbindelse med streaming av fotballkamp. Ser det er 1-2-3 års bindingstid hvis man skal få en noenlunde grei månedspris. Hva er fordelene og ulempene?

  4. Dette er ikke et direkte hjemmeautomasjonspørsmål, men det er så god kompetanse på nettverk her. Har fiber fra Altibox med tilhørende hjemmesentral/router, i tillegg til en ekstern wifi-router. Vil enheter som er kablet fra hjemmesentralen, være i samme "nettverk" som enheter som er tilkoblet ekstern wifi-router?

  5. Er det noen som kjenner til en USB lader man kan gjemme bak et vegglokk i en veggboks? Tenkte å montere en mobil/nettbrett over en veggboks, og da trenger jeg ikke at USB-kabelen skal stikke ut av veggen slik den gjør med de vanlige innfelte USB laderene.

  6. 41 minutter siden, PerH skrev:

    Hvor mye kontroll har man på disse med 433? De gir vel ikke tilbakemelding om tilstand, så hvordan kontrollerer man mellomnivåer? Tid som motoren går?

    Regner med Somfy kontrolleren tar seg av det. 433Mhz signalet fungerer nok bare som en slags fjernkontroll for å registrere "opp" eller "ned".

  7. 48 minutter siden, com2 skrev:

    Bruker en modbus adapter fra Flexit som heter CI66 for å få ut data fra aggregatet. Energi/strøm-data hentes ut fra en strømmåler. 100% på varmeveksler er varmegjenvinning, en rotor som bruker varmen fra avtrekkene til å varme opp kald uteluft før lufta sendes ut i kanalene og tilslutt ut av ventilene, altså "gratis" oppvarming av lufta. Ettervarmen slå inn når varmeveksleren ikke klarer å varme opp luft til 18 grader, noe den ikke klarer når det er såpass kaldt ute. 

     

    Supert. Takk skal du ha :) Har du mulighet til å sette temperaturer, eller tilsvarer 18 grader et av nivåene du har stilt inn på? Eller er det modbusen som gjør det mulig å sette en temperatur?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.