Jump to content

Gl1

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Gl1

 • Rank
  Member

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Må nok være som Jarle F sier. Jeg har ikke skrud det av. Og ja, det gjelder HS4.
 2. Fikk svar fra Homeseer nå. Måtte visst legge til MyHs brukernavnet under "Users". Slike ting burde jo være en del av "Setupen". Umulig å vite at man må gjøre slikt.
 3. Har en HS4 STD lisens som jeg vurderer å selge. Kan selges med en Asus UN45 mini-pc med Windows 10 og Aeotec Z-stick. 1500kr for kun lisens, og 2500kr for hele pakken. Kan sendes, eller hentes i Stavanger-området.
 4. Jepp. Stusser på det selv også. Så var litt usikker på om det var noe jeg måtte aktivere/huke av for å kunne logge på "mobile" enheter/apper. Får ta kontakt direkte med Homeseer og hørre.
 5. Jeg får ikke logget på MyHs Mobile på Android. Får heller ikke logget på MyHs når jeg skal legge Homeseer til i Google Home. Jeg får logget på i nettleser på pc. Noen som har vært borti lignende? Får opp at det er feil brukernavn eller passord.
 6. Skal bytte hub fra Smartthings til Homeseer. Må alle enhetene eksluderes fra Smartthings før man inkluderer dem i Homeseer? Eller er det bare å legge de inn i Homeseer?
 7. Vil en slik pc-stick fungere? https://www.komplett.no/product/1161190/pc-nettbrett/pc-stasjonaer/mini-pc/asus-pc-vivostick-ts10# Tenker å finne billigst mulig løsning. Tar gjerne imot forslag.
 8. Denne verisuremodulen med minihub alle refererer til. Må man kjøpe abonnement på Verisure, og ha deres hub da?
 9. Planlegger å kjøpe en mini-pc til å kjøre Homeseer på. Så da tenker jeg å utnytte muligheten til å opprette en lokal sky-løsning. I hovedsak for å lagre bilder fra ulike pcer, mobiler osv. Hvilke program kan benyttes til slikt? Finnes det noe som kan synkroniseres med androidmobiler?
 10. Er det noen her inne som har erfaring med VPN. Er det noe man må/bør ha? Kom innpå det i forbindelse med streaming av fotballkamp. Ser det er 1-2-3 års bindingstid hvis man skal få en noenlunde grei månedspris. Hva er fordelene og ulempene?
 11. Aha, takk for innspill. Så dersom jeg skrur av DCHP på ekstern wifi-router, så vil den fungere som AP for Altiboxnettet?
 12. Dette er ikke et direkte hjemmeautomasjonspørsmål, men det er så god kompetanse på nettverk her. Har fiber fra Altibox med tilhørende hjemmesentral/router, i tillegg til en ekstern wifi-router. Vil enheter som er kablet fra hjemmesentralen, være i samme "nettverk" som enheter som er tilkoblet ekstern wifi-router?
 13. Gl1

  Motorisert persener

  Legg gjerne ut bildene her Moskus. Er interessert jeg også
 14. Er det noen som kjenner til en USB lader man kan gjemme bak et vegglokk i en veggboks? Tenkte å montere en mobil/nettbrett over en veggboks, og da trenger jeg ikke at USB-kabelen skal stikke ut av veggen slik den gjør med de vanlige innfelte USB laderene.
×
×
 • Create New...