Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

snublefot

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

snublefot sine prestasjoner

Fjernstyrer

Fjernstyrer (3/16)

  • Første innlegg

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Styrkar er (åpenbart) en skrivefeil fra min side, skal korrekturlese bedre neste gang 😅
  2. Takk for raskt svar, har KNX i bunn med styring via Basalte Core Mini, så Hue Bridge er bare en add-on for å legge til noen trådløse komponenter (herunder ekstra IKEA-LED på vaske-/barnerom). Ikea Styrbar er en trådløs fjernkontroll som skal kunne virke med Trådfri (10 meter rekkevidde gitt fri sikt). Virker ikke som denne støtter zigbee, men kan være mulig å koble til via via. Produktinfo: https://www.ikea.com/no/no/p/styrbar-fjernkontroll-smart-hvit-30488363/ I utgangspunktet har jeg ikke behov for å linke denne opp mot Hue Bridge, men vil gjerne kunne styre lys både lokalt (bryter) og via Hue (app). Den ultimate løsningen er å integrere Trådfri i Basalt-systemet via Hue Bridge. Hvis jeg får til dette vil problemet være løst for min del, men da uten behov for Styrbar.
  3. Bump! Lurer på det samme, noen som har fått det til? Har en Hue Bridge og noen IKEA-lys styrt med Trådfri via Styrbar bryter. - Klarte til slutt å koble Trådfri til Hue Bridge (ved å trykke på Reset på enhet i nærheten av Hue Bridge og søke etter nytt lys). - Mistet da kontakt med Styrbar - Koblet til Styrbar på nytt, mistet da kontakt med Hue Bridge. - Forsøkt å koble Styrbar til Hue Bridge, men får det ikke til da jeg ikke klarer å søke den opp (er også usikker på hvilken kategori jeg skal søke den opp som). Er det slik at det ikke er mulig å koble Trådfri til både Hue Bridge og Styrbar samtidig? Er det mulig å koble Styrkar til Hue Bridge og eventuelt hvordan?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.