Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Krister

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Krister

  1. Krister

    Er Elko ZigBee åpen?

    Kan jo også aktivere teamviewer på min pc da, hvis det er interresant?
  2. Krister

    Er Elko ZigBee åpen?

    Hei! Da kan jeg gjera det Når passer det? Tror også at det er noe som ikke funker, derfor jeg har skrudd av HS for å kun kjøre på deconz
  3. Krister

    Er Elko ZigBee åpen?

    Hei, bor i Askim. Hvor hører du til?
  4. Krister

    Er Elko ZigBee åpen?

    @Fermate @Moskus Har ikke fått tak i en Ikea pære. Men har prøvd å ha den rett ved siden av (5) cm. Satt Deconz i nett 11. - Åpnet nett - Satt i strøm på dimmer, og trykket inn prog knapp og dimmeknapp samtidig og holdt den til den raske blinkinga ga seg - Åpnet nett - Trykket prog knapp og dimmeknapp samtidig, og holdt den til den raske blinkinga ga seg - Åpnet nett - Trykket prog knapp og dimmeknapp samtidig, og holdt den til den raske blinkinga starta Har dere noe skjermbilde fra deconz hvordan det så ut? Ser at min er satt opp som Coordinator, stemmer det? I det software vinduet til deconz, så er det under enheten (USB) en orange firkant med teksten HA inni, samt en rød sirkel ved siden av..
  5. Krister

    Er Elko ZigBee åpen?

    Hei, har desverre ikke det, får evt kjøpe en.. Overkant en meter, skal prøve nærmere Hvordan blinket elko dimmeren når den var i programmeringsmodus?
  6. Krister

    Er Elko ZigBee åpen?

    2.04.97 USB dongel @Neophyte det er forøvrig ikke last på dimmeren
  7. Krister

    Er Elko ZigBee åpen?

    Hei @Fermate, prøvde dette, men får den fortsatt ikke til Tok strømmen på på dimmeren, og holdt inne knappen, men den dukker ikke opp Det ser slik ut
  8. Krister

    Er Elko ZigBee åpen?

    Hei! Prøver å koble til dimmeren i HS via deCONZ (USB stick), har fått registrert USB som en bridge i HS, men får ikke lagt til dimmeren, hverken i deCONZ eller i HS. Har prøvd å trykke på både scan device og sensor i HS, mens jeg har trykket på snurrknappen og trykknapp på Elko bryteren. Men ingen suksess.. Hvordan fikk du lagt den til @Fermate?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.