Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

UnnamedF

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av UnnamedF

  1. Hei

    Siden du er inne på garasjeport @Moskus. Er det grei skuring å sette dette opp med Smart Implant? Har sett på manualen for portåpner, men foreløpig ikke hoppet i det. Skal sies at jeg er nybegynner i denne verdenen.

    Har foreløpig ingen annen styring til garasjeporten enn fjernkontrollen som fulgte med, men hadde planer om å legge opp til bryter ved dør og i tillegg montere sensor for horisontal/vertikal stilling. 

  2. On 7/23/2018 at 11:05, Moskus said:

    Verken Fibaro eller FutureHome gir veldig god integrasjon mot Google Home. Da må du nok se mer på OpenHAB, HomeAssistant eller (enda bedre) HomeSeer. Ingen av disse er ekstremt brukervennlige eller enkle, men av de tre er det min mening at HomeSeer er best (selv om det for all del er vesentlig mer avansert enn for eksempel FutureHome).

    Hei.

    Er helt ny i denne verden med automasjon og smarthus, men står i startgropen slik som @JC_. Hva legger @Moskus i ikke veldig god integrasjon? Har et ønske om å styre lys med automasjon og til en viss grad stemme. Vil dette la seg gjøre med google home og en HomeTroller Zee? selvfølgelig med kompatible dimmere/brytere?

     

     

  3. Hei.
    Er ny på forumet og ny i smarthus/hjemmeautomasjon verden. Har sett på Elko smart Home dimmer og termostat og lurte på om det er noen som har testet de mot Google Home produkter? De skal vel støtte riktig protokoll så vidt jeg vet.

    Sent from my HTC 10 using Tapatalk

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.