Gå til innhold
 • Bli medlem

UnnamedF

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om UnnamedF

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Fibaro Home Center

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har gått for løsningen som @olavxxx presenterer. fungerer veldig bra må jeg si. Monterte ny ringetrafo i sikringsskapet.
 2. @Moskus Beklager maset, men er det noe triks for å få frem parameter 20? Mine starter på 24. Ellers ferdig koblet og får opp to "brytere" pluss temperatur i HC Lite
 3. Takker så mye. Skal forsøke å koble opp porten i løpet av helgen.
 4. Betyr det at du hentet strøm fra motoren til Smart implant?
 5. Hei Siden du er inne på garasjeport @Moskus. Er det grei skuring å sette dette opp med Smart Implant? Har sett på manualen for portåpner, men foreløpig ikke hoppet i det. Skal sies at jeg er nybegynner i denne verdenen. Har foreløpig ingen annen styring til garasjeporten enn fjernkontrollen som fulgte med, men hadde planer om å legge opp til bryter ved dør og i tillegg montere sensor for horisontal/vertikal stilling.
 6. Fungerer ikke for meg. Dukker ikke opp uansett hvor mange ganger jeg synkroniserer.
 7. Hei. Er helt ny i denne verden med automasjon og smarthus, men står i startgropen slik som @JC_. Hva legger @Moskus i ikke veldig god integrasjon? Har et ønske om å styre lys med automasjon og til en viss grad stemme. Vil dette la seg gjøre med google home og en HomeTroller Zee? selvfølgelig med kompatible dimmere/brytere?
 8. UnnamedF

  Er Elko ZigBee åpen?

  Hei. Er ny på forumet og ny i smarthus/hjemmeautomasjon verden. Har sett på Elko smart Home dimmer og termostat og lurte på om det er noen som har testet de mot Google Home produkter? De skal vel støtte riktig protokoll så vidt jeg vet. Sent from my HTC 10 using Tapatalk
×
×
 • Opprett ny...