Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  15 350
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  637

Moskus vant dagen sist 19. oktober

Moskus hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

21 761 profilvisninger

Moskus's Achievements

Avansert medlem

Avansert medlem (3/3)

4k

Nettsamfunnsomdømme

8

Community Answers

 1. Er dette utstyr som du har kjøpt brukt eller nytt? Utstyr som tror det er inkludert i et Z-wave nettverk vil ikke la seg inkludere i et annet uten at det er blitt ekskludert først eller at man nullstiller dem tilbake til fabrikkinnstillinger.
 2. Det burde nå være mulig å hente dette ut automatisk, men da jeg started med Pulse var det ikke det. Jeg skal sjekke litt.
 3. Nå er det alltid en viss fare med å være påståelig, spesielt siden jeg på ingen måte er noen batteriekspert jeg heller. Vi har imidlertid gått fra alkaliske batterier til Li-Ion-batterier på alle målerne våre på jobb. Og det har for det meste vært en positiv overgang. De holder lenger, og instrumentet oppfører seg som før. Strøm er vel tross alt strøm. Eneste ulempen når folk husker å sette batteriene i laderen, men glemmer å skru på laderen...
 4. Har du lagt inn HomeID'en til Pulse i TibberSeer -> Configuration?
 5. På søndag hadde Tibber store problemer med servene sine, noe etterslep på mandag, etter det jeg kunne erfare. Støttes. Noen må gjøre en jobb...
 6. Ingen IR-kameraer har vel farge om natten uansett...?
 7. Moskus

  Par dumme spørsmål

  Elko er jo generelt sett bra. Sies det, iallfall. Jeg har veggen fulle av Fibaro dimmere i Z-wave-format, og hadde valgt det en gang til.
 8. Alle bekker små! Tenker jeg ikke skal drive det til vanvidd. Jentene skal få bade hvis de vil, lys skal få stå på ved behov (for det er jo automatisert fra før) og det er lov å ikke ha det kaldt hos oss. Men å flytte laster som ikke ikke gir noen praktisk forskjell på bruken av huset er innafor.
 9. Ikke pr. dags dato, nei. Det er noe skins-muligheter, men HStouch er laget for å settes opp per installasjon. Det er litt jobb... Men kjekt når det er gjort.
 10. Det vet jeg ikke om du får en elektriker til å koble opp Det beste er nok å bruke assosiasjon (det er slik det er ment til å være). EDIT: Ser nå jeg svarer på et spørsmål som er besvart...
 11. Haha, ja. Gikk litt fort i svingene. Ja. Nei, slike innebyggingsmoduler krever brytere foran.
 12. Jeg har skrudd på automasjon av VVB igjen. Nå lønner det seg faktisk ganske mye...
 13. Der måtte jeg bruke en god del tid, for det kan variere fra versjon til versjon (av aggregatet).
 14. Dette er ikke en god løsning. Du må ENTEN bruke en smart-dimmer ELLER bruke smarte dimmere. Du kan evt. bruke smarte brytere men da går du jo over bekken etter vann.
 15. Hvem i all verden har vært hos deg, da? Noen må jo ha bommet.
×
×
 • Opprett ny...