Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  10 820
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  390

Moskus vant dagen sist September 12

Moskus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 783 Excellent

Om Moskus

 • Rang
  Superhelt

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

11 513 profilvisninger
 1. Den har lært signalet av den andre lampa på et tidspunkt, sannsynligvis. Nei. Styres den som en egen enhet eller ikke?
 2. Det kommer nok litt an på hvor stort datautvalg du har. Her har du nok litt å tjene på å kutte ned på antall målepunkter i beregningen, og heller se stigningen for hver bølge. Ut fra de dataene du har vist her hadde jeg gjort noe á la: HVIS temp > -10 grader OG stigning = positiv SÅ send alarm. der stigningen beregnes for siste 10 datapunkter eller så.
 3. Jeg har den eldre versjonen av den Popp-bryteren. Den fungerer fint på terrassevarmeren, men jeg kan prøve den med en svak LED-pære. Jeg tror imidlertid ikke den bryter begge polene den heller.
 4. Sagtann er nok nærmere enn sinus, men likevel rett før så nært at du kan kjøre FFT på det for å finne varme/kjøle-syklusen i Hz.
 5. Nytt kjøkken skal være et ryddig kjøkken. Brødristeren bor nå i brødskuffen. Elektrikeren har lagt stikkontakt bak skuffen (samme løsning på badet også, til bl.a. elektriske tannbørster). Men det har vært en teoretisk fare for at brødristeren kan bli satt på med skuffen igjen (f.eks. man hiver brødskivene ned i risteren og lukker skuffen), men ikke nå lenger! Magnetbryter direkte assosiert til reléet:
 6. YR-plugin'en har alltid ryddet etter seg her.
 7. Koble den til INPUT2, så kan du jo lese ut om status endrer seg hvis du trykker på den. Jeg tror imidlertid du har rett. Bytt ut til en vanlig knapp, så går det nok bedre.
 8. Bedre reaksjon på bevegelsessensoren. Strøm-til-USB løses enklest med slike: https://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Type-A-Female-Male-to-5P-Screw-w-Shield-Plug-Terminal-Adapter-Connector/382393719462
 9. Vi har Rollertrol-motorer i "vanlige", gamle Ikea-rullegardiner. Kjøpte et adaptersett på m.nu. Det har fungert fint i mange år i mange vinduer.
 10. Moskus

  Renovering

  Definer "nett". Hvis du vil at Homey skal skal styre noe via Zigbee, så bør du nok i utgangspunktet bruke den som gateway istedenfor TP-link'en. Det er mulig Zigbee også støtter secondary controllers, etc, som Z-wave gjør, men det kan jeg ikke så mye om... Jeg hadde gått for Z-wave for lys og varmestyring. Det er relativt rimelig og det er stabilt. Litt avhengig av hvilken hub du velger. Homey (og da ville jeg vurdert Pro) er et alternativ. SmartThings likeså. Ellers kan du se på Home Assistant hvis du har mer tid enn penger, eller HomeSeer hvis du ofrer litt penger på en god programvare som er stabil i årevis.
 11. Spør da, sikkert mange her som liker litt matte med bokstaver (bl.a. meg). Hvilket bilbliotek?
 12. Å "støtte" et frekvensbånd er ikke det samme som å kunne lese det... men mulig RF-link kan replikere signalet iallfall.
 13. Samtidig kan et enkelt hjemmeautomasjonsanlegg kjapt dra prisen nok opp til at det lønner seg, mer enn én gang...
×
×
 • Opprett ny...