Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  12 056
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  443

Moskus vant dagen sist Januar 24

Moskus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 101 Excellent

Om Moskus

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

13 486 profilvisninger
 1. Dette var et av forsøkene mine, jeg har flere liggende. Får det ikke til, får ikke fornuftige verdier ut.
 2. Jepp. Får det ikke til. Har prøvd flere måter å koble på og prøvd flere forsterkere. Til og med fått en "proff" til å lodde forsterkeren sammen. Får ingenting resultat. Nå er ikke jeg blodfan av yaml i utgangspunktet, men det er mitt eneste ankepunkt mot ESPhome... Ja, det ser ikke ut til å være noen særlige begrensninger på det.
 3. Det tror jeg, men jeg har ikke testet det i en rettssal...
 4. Jeg vet faktisk ikke, jeg har aldri hatt behov for det. Alternativet er å begynne å undersøke hvorfor programvaren på Linux-installasjonen ikke kjører som den skal... For å få nettverket opp i mellomtiden kan du koble UZB1 direkte til PCen.
 5. Ja, det var en post om det på Facebook, så jeg ble inspirert. Etter å ha bannet gjennom diverse LoRa-forsøk, prøvd å få dem til å snakke fornuftig på en relativt enkel måte uten å måtte debugge 3 kilometer kode og likevel gi opp, var dette velkomment. Relativt enkelt, og gode biblioteker. Nå bare ønsker jeg at Arduino- og MQTT-kunnskapene mine var mye bedre enn de er...
 6. Ja, men det er et Z-wave interface også. Enten i form av en USB1 eller et kretskort på Pi'en. $30 for en download? Det var sprøtt! ... men de ble vel lei til slutt at alle lagde egne Z-NETer...
 7. Forhåpentligvis fordi du er elektriker selv, da? https://www.prisjakt.no/product.php?p=3854652
 8. Nei, nodeinformasjonen ligger i Z-NET, hvor er litt avhengig av hvilken versjon du har. Hvis du har den med innebygget interface kan du til og med restore' siste Z-wave backup tilbake til Z-NET. Hvis ikke kan du ta backup og restore UZB1'en med AeoTec sin programvare. Men: Du skal ikke legge til et interface, du skal redigere det du har hvis du må endre IP. Nei, det høres ikke riktig ut. Da må det nok litt søking til for å finne imaget.
 9. Den dimmer bare en sone, ja. Men kostnaden er jo ikke så mye mer, bare dobbel... Men seriøst, det er relativt lite i forhold til hva elektrikeren koster deg. Og så blir det bra etterpå! Det finnes dobbeltmoduler, ja. De er kun av/på.
 10. Ja, det var vel ikke nødvendigvis et sjakktrekk. Men det skal være mulig å gjenopprette et Z-NET image fra nett. Z-NET2 image: http://homeseer.com/updates3/znet_v2.img Bare skaff deg et nytt SD-kort, skriv imaget til det og bytt kort i Z-NET (med strømmen av selvfølgelig).
 11. 192.169.0.17 hører til i USA...
 12. Hvis du går til "find.homeseer.com" hva finner den da?
 13. Du må ha et program som leser APIen og dytter den inn i Influx-databasen din. Du kan bruke Home Assistant til det, men du trenger ikke gjøre det. Har SmartThings integrering med Tibber?
×
×
 • Opprett ny...