Gå til innhold

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  7 430
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  266

Moskus vant dagen sist Juli 16

Moskus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 879 Excellent

4 følgere

Om Moskus

 • Rang
  Superhelt

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

5 756 profilvisninger
 1. Fysisk zwave dimmer

  Du kunne jo for eksempel satt på Elko Plus, så ser det fort litt bedre ut. Du går jo fremover i tid. Dimming er noe automatikken tar seg av, man gjør jo ikke manuelt dimme-arbeid hvis man kan unngå det. Det nærmeste vi kommer til å trykke på en bryter (eller skru på en dimmer) er å si "Alexa, set the living room light to 35%". Ellers har man jo touch-skjermer på strategiske steder. Bryterne er der bare i nødsfall, eller man har besøk som ikke er vant til automasjon.
 2. Nobø Energy Control

  Å det gjør? Det er jo supert! Da har jeg mer tro på det.
 3. Ja, DNS må jo selvfølgelig komme på plass. Hvorfor kun IP? Men det løses nok på sikt. Men er det noen som vet om HS Mobile leser JSON eller er det noen andre porter som brukes?
 4. Zipato ZipaTile

  Bare å spørre, veldig mange flinke og hyggelige folk her.
 5. DMX anyone?

  … video?
 6. Fysisk zwave dimmer

  Nix. Derfor sa "vente"… Nei. Du må fjerne den eksisterende dimmeren, de kan ikke kobles sammen. Men du kan erstatte den med vanlige trykknapper og en puls-fjær.
 7. Phillip Hue Motion Sensor og Homeseer

  Dette er selvfølgelig mulig, men faktisk litt unødvendig komplisert. Og det krever to eventer. Hvis du leser HS-skolen del 4 så er det et eksempel der som forenkler det.
 8. Zipato ZipaTile

  Du trenger et utvalg av Z-wave utstyr. For eksempel Fibaro Dimmer 2 (som elektriker monterer bak eksisterende brytere) eller såkalte plugin-moduler (for eksempel denne).
 9. Tibber plugin - Hva ønsker du deg?

  Kan du, bare for å teste, deaktivere HSPI_TibberSeer og la HS gå et par døgn (etter en restart)? Jeg kikker gjennom koden nå, og det er en timer inni der, men jeg setter opp en testversjon du skal få prøve.
 10. Homeseer som Zwave bridge til MQTT

  De sletter kontoer med kjente "spamme-eposter" (fra et eller annet register) og de er litt overivrige hvis du poster mange linker uten å ha mer enn 5(?) poster.
 11. Spille av lyd/TTS fra HomeSeer

  Squeezebox? … i software-format? På en Pi? Annen Windows-PC med Speaker-klienten? HStouch-klienter skal også kunne spille av "speech".
 12. Alexa på Sonos One

  Jeg har visstnok en US-konto av Amazon (av en eller annen merkelig grunn, jeg vet ikke hvorfor), men der fungerer alt. Du har en premium-konto av Spotify?
 13. Nice kjøper Fibaro

  Kanskje italienerne har større ønske om å følge standarder enn polakkene, men det kan det vel stilles spørsmålstegn ved...
 14. Nobø Energy Control

  … demonstrerer idiotien av å ikke kunne bruke direkte kontakt for å snakke med lokale enheter.
 15. Homeseer mobile app, beta

  Venter på at den skal bli tilgjengelig i Norge...
×