Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  15 027
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  602

Moskus vant dagen sist Mai 10

Moskus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 940 Excellent

Om Moskus

 • Rang
  Superhelt

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

19 795 profilvisninger
 1. Ja, og da er jeg enig med deg: Det ser helt riktig ut....
 2. Okay, men hvilket gruppenummer har du brukt? 4 og 5 er styring mot annen dimmer. Hvis jeg husker riktig er 4 On/Off, og 5 dimmekommandoer.
 3. ... eller HomeSeer. Du kan gjøre alt, og det er stabilt og fint i årevis. Lærekurven er også mindre bratt enn Home Assistant, og "noen" noen skrevet en utmerket HomeSeer-skole. Men du kommer langt med Homey også.
 4. Jo, men hvordan har du assosiert nå...? Assosiasjoner er fort enten/eller.
 5. Ah! Hvis du klarer å lese VB-kode, så kan du f.eks. se VirtualThermostat-pakken min. Nærmere bestemt her: 'Associating devices rootDevice.Relationship(hs) = HomeSeerAPI.Enums.eRelationship.Parent_Root rootDevice.AssociatedDevice_Add(hs, setpointRef) rootDevice.AssociatedDevice_Add(hs, roomTempRef) setpointDevice.Relationship(hs) = HomeSeerAPI.Enums.eRelationship.Child setpointDevice.AssociatedDevice_Add(hs, rootRef) roomTempDevice.Relationship(hs) = HomeSeerAPI.Enums.eRelationship.Child roomTempDevice.AssociatedDe
 6. Så vidt jeg vet: Akkurat som nå. "Features" er ikke bare så langt unna, men det er nøyaktig det samme slik jeg ser det. Det blir bare presentert på en annen måte. Features har enda en device reference, og man bruker de samme funksjonene for å sette/lese device value, status og string på dem.
 7. I kodet er det visstnok på samme måte som før. Der er det fremdeles "Parent" og "Child" som gjelder, slik jeg ser det er "features" det samme som child-devices.
 8. Hvis du vil ha max Zigbee-støtte. Jeg har ikke prøvd HomeSeer sin innebygde, men den blir jo stadig utviklet så det kan være verdt et forsøk. @Fermate var begeistret da han prøvde.
 9. Se her: https://github.com/marthoc/homeseer fra denne tråden: https://forums.homeseer.com/forum/homeseer-products-services/system-software-controllers/hs3-hs3pro-software/hs3-hs3pro-discussion/1384566-homeseer-with-home-assistant-front-end
 10. Forskjellene mellom HS3 og HS4 er for deg stort sett kosmetiske. Du kan gjøre det mye likere ved å trykke på "List View" (som jeg personlig foretrekker) øverst til høyre: Men: Z-wave deles inn i regioner, for det bruker forskjellige frekvenser. Jeg tipper at du nå har Z-wave for US, og det kan du i praksis (og lovlig) bruke i Norge: Du trenger et Z-wave interface. UZB1 går fint. Det samme med AeoTech Z-stick (5. gen). Og derfor har du dette problemet: MEN (igjen): Det er ikke bare
 11. Hvis du ikke har mye utstyr, så kan en første clean install være OK. Har du mye, så kan det være verdt å bruke backup. Jeg kommer ikke til å orke å starte fra begynnelsen igjen...
 12. For én boks betyr det ikke så mye. For et halvt hus begynte det faktisk å bli en del kroner av det... Jeg skulle ha Big Box overalt! Men gikk bort fra det. Det viste seg også å ikke være nødvendig.
×
×
 • Opprett ny...