Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  15 291
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  626

Moskus vant dagen sist 24. september

Moskus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 007 Excellent

Om Moskus

 • Rang
  Superhelt

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

21 498 profilvisninger
 1. Personlig slår jeg et slag for Z-wave, men forteller samtidig at jeg bruker HomeSeer som har god støtte for Z-wave. Her i huset "bare virker det" ™, men det hender jeg må styre litt mer med Zigbee. Men alt har fordeler og ulemper. Skaff deg en hub/programvare som takler begge deler (og det gjør de fleste med respekt for seg selv), så er du godt skodd.
 2. Chrome og Edge er vel 99.98% like? Men det er dårligere støtte i IE for fancy javascript og CSS...
 3. Les to poster opp, og endre scriptet ihht. første post.
 4. Du vil se på Z-wave tab'en en advarsel om at "dette er en batterienhet" hvis den går på batteri. På USB-strøm vil den alltid lytte etter beskjeder.
 5. Z-wave har f.eks. Z-TEMP2 som er en trådløs termostat. Kan være aktuelt. Jeg leker litt med en roterende kontroller som kan være aktuell som en "trådløs dimmer", dvs. selve dimmeren må da legges et annet sted. Men vet ikke om de kan fåes i svart.
 6. Det er snodig. Slik skal det se ut: Kan det være du må restarte plugin'en for at watcher-thread'en kjører? Jeg trodde ikke det men 100% sikker skal jeg ikke være...
 7. Den er ikke blank... det er bare at jeg ikke har tenkt på hva som skjer når strømprisen er over 100 øre...
 8. Jeg bruker også en del Sensative Strip i vinuder og dører hvor jeg helst ikke vil se dem. Men jeg har også noen Neo Z-wave batterisensor i garasjen som har overrasket meg på batteritiden. De har utbyttbare batterier også. (Bruker ikke Replace Node for jeg tror den tvinger secure inclusion uansett).
 9. Med KeepAlive påskrudd, skal du se at TibberSeer venter 30 sekunder i loggen. Gjør du det?
 10. Kjenner ikke FutureHome Classic, men det skal være mulig å få til med FutureHome. Det kan være du må høre med FH support. Z-TRM3 har litt problemer med setpoint tidligere, men FutureHome skulle vel alltid klare det?
 11. Med KeepRealtime Alive vil TibberSeer vente 30 sekunder og så starte websocket-forbindelsen på ny. Det anbefales å ha den på. Men med god wifi-forbindelse burde det gå betydelig lenger mellom hver gang det er nødvendig... Får du data i appen når dette skjer?
 12. Hvis den er "unknown" så polles enheten. Hvis pollet verdi er ulik device-verdien, så trigges device-verdien på ny. Du kan fjerne dette ved å kommentere ut eller fjerne denne linja: Dim response As CAPIControlResponse = hs.CAPIControlHandler(CAPI)
×
×
 • Opprett ny...