Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  13 059
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  488

Moskus vant dagen sist Juli 13

Moskus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 359 Excellent

Om Moskus

 • Rang
  Superhelt

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

14 657 profilvisninger
 1. Ja, fra Z-water er det det.
 2. @stigvi er inne på det. Lag en virtuell device som du gir en fornuftig navn og plassering, og legg så inn i Eventet at det kun skal kjøre når denne virtuelle devicen er på (eller av, om du vil).
 3. Det kommer visst veldig an på hvem du spør, ser det ut til, til og med innen VVS er det delte meninger. Med et svakt overtrykk slipper man vanligvis å dra inn luft der det ikke skal komme inn luft, som kan gi følbar trekk. Derfor sier noen at et svakt overtrykk er å anbefale. Jeg har en av delene, men husker ikke hvilken lenger...
 4. Jeg oppfattet at du var misfornøyd med Domoticz, alle gjør stort sett det samme men på forskjellige måter.
 5. Det ser ut til at den gikk tapt, ja. Jeg skal få lagt det ut på ny...
 6. Ja, men kun hvis det har vært endringer på 2,5 sekunder. Hvis effekten er den samme nå som den var for 2,5 sekunder siden er jeg ikke sikker på om webhook'en sender en oppdatering.
 7. Jeg hadde prøvd HomeSeer, Home Assistant, OpenHAB, etc, en del før jeg hadde brukt Z-wave via NodeRED... Men hvis målet er bruke Z-wave over MQTT, så hvorfor ikke teste Zwave2MQTT?
 8. Jeg ville prøvd uten kryptering. Men før du gjør det, så ville jeg gått tilbake til beta'en uten S2, det er ikke nødvendig å bruke den. Det kan jo være at det har skjedd noe mellom HS4 og HS3, men det er vel heller tvilsomt. Har selv satt opp to Z-water i et HS3 (zee2) system, og det fungerte overraskende smertefritt. Hvis du har få noder i nettverket, og det er litt avstand mellom HS-serveren og Z-water, så kan du også prøve å flytte HS-serveren nærmere Z-water.
 9. Husk av at man vanligvis måler luftrykk i "hekto Pascal", dvs hPa eller "milliBar" om du vil. 15 Pa er da 0,15 hPa. Det er forholdsvis lite. Men om det er nok til å se noen forskjell på inne og ute har jeg faktisk ikke peiling på. Jeg er alltid for "mer informasjon", men vet ikke helt hva du skal bruke det til...
 10. Jeg venter enda på mine bestillinger som er gjort for en del måneder siden nå, iallfall 2-3...
 11. Jeg har aldri tidligere hørt om problemer med firmware som kan gi brannårsaker i Single/Double Switch 2. Jeg kjenner selvføgelig ikke til alle branntilfeller i Fibaro-produkter, så det er jo selvsagt ingen garanti for at det ikke kan skje. Men likevel.. Det er jo ikke at det ikke rapporteres om brann, det skjer jo faktisk innimellom. Men i de aller fleste tilfeller er det jo enten slurv ved montasje, overbelastning eller annen feil bruk. Switch 2 har vært på markedet i en del år nå, så hadde det faktisk vært i firmware burde det vel vært flere kjente tilfeller? Feilmonterer man en Elko-bryter, så kan jo det også fint bli en brannårsak. Det er jo absolutt en av hovedgrunnene til at vi har krav til montasje av fagfolk her i landet.
 12. Fibaro lager, så vidt jeg vet, hardware "selv" og skriver iallfall sin egen firmware. Uansett ingen grunn til å ikke gi oss .hex-filene. Man får kun lov til å oppdatere Fibaro-utstyr med en Fibaro-gateway. Så det er jo teknisk mulig, men bare ikke med andre gatewayer.
 13. Min Smart Implant koblet til 24V fra garasjeporten har det helt fint, og har hatt det glimrende i over et år nå.
 14. Samme det, så lenge det virker.
×
×
 • Opprett ny...