Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  15 172
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  612

Moskus vant dagen sist 1. august

Moskus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 969 Excellent

Om Moskus

 • Rang
  Superhelt

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

20 932 profilvisninger
 1. Jeg trodde HS-plugin'en brukte skyen for å finne enhetene, men så lokal kontroll for å unngå skyen. Er HS og Tuya-enhetene på samme nettverk? Hvilken IP får enhetene, og hvilke IP-adresser gir Google Nest Wifi?
 2. Ja, selvfølgelig. Min står ikke alltid på. Men den går på hvis strømmen har gått.
 3. Det er mest avhengig av hvilke motorer du har. RFX-løsningen er utmerket med eldre Somfy-motorer (og har kun en-veis-kommunikasjon), men RollerShutter fungerer fint hvis du har motorer som styres med vanlige brytere.
 4. Jeg kjører HS4 på en del mindre systemer, men kjører enda HS3 hjemme. Det er mest fordi jeg er lat... jeg skal oppgradere snart, jeg lover!
 5. Styrer strøm etter strømpriser, men dette er fullstendig uaktuelt. Uansett.
 6. Konfigurer den til å alltid være på. Står parametre i manualen. "On" ved strømtilførsel er også praktisk.
 7. mscMQTT er mer stabil etter min erfaring og har en ivrig og aktiv utvikler.
 8. Jeg har skrevet et slikt script, kanskje jeg skal legge det ut... Dette er sjeldent et problem hos meg, utenom når jeg "nullstiller" Z-wave-systemet (dvs. bytter interface) og det er lenge siden sist. Men scriptet kjører i bakgrunnen hver time når det ikke har vært bevegelse i huset på et par timer for jeg har aldri deaktivert det. "Unknown" finnes egentlig ikke som verdi. Det er en intern status i HomeSeer, og (idiotisk nok) kan du ikke trigge på den i det hele tatt. Jeg sjekker JSON-interfacet for der står det "Unknown" riktig, men det er det eneste stedet j
 9. Home Assistant kjører jo fint på en Raspberry Pi...? Burde gå fint på et NAS også.
 10. Nei. Verden er stort sett lik nå som for 7 måneder siden. Home Assistant holder alltid på med en oppdatering. Det er bare sånn det er. Om du velger det ene eller det andre må faktisk være opp til deg, men det er gratis å teste begge deler.
 11. Disse skjuler man. Trykket er jo kjekt å vite. Men man har vel neppe bruk for mange målinger av sånt...
 12. Nei, det må @Salvesen svare på. Du kjører ikke tilfeldigvis HS som administrator eller noe slikt?
 13. I prinsippet ja. Men ta en backup først. HS4 skal kunne gjøre dette for det, hvis jeg har forstått det riktig.
 14. Etter min erfaring er det nesten slutt på det etter de nye import-reglene kom med krav om betaling av MVA. eBay, Ali, etc har jo systemer for å håndtere det, og det gjør det enklere enn at jeg skal klage over at de jukset med bestillingen og må betale fortollingsgebyret i tillegg. For det er fort det som gjør bestillinger av elektronikk i utlandet dyrt.
 15. Jeg gjør det. Mest fordi hvert sekund var noe overdrevet, jeg fikk ikke bedre informasjon av å polle så mye, bare mer av den. Men hvis det fungerer med et minutt, så hold deg til det. Som sagt av andre; temperaturer endrer seg ikke så mye, ventilasjon er et relativt tregt system.
×
×
 • Opprett ny...