Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  15 928
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  689

Moskus vant dagen sist 19. mai

Moskus hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

24 536 profilvisninger

Moskus's Achievements

Avansert medlem

Avansert medlem (3/3)

4,2k

Nettsamfunnsomdømme

8

Community Answers

 1. Kanskje det er på tide å spørre om hva slags Z-wave interface du har, @Mads Martinussen?
 2. Min erfaring er at unsecure er en stor fordel med HeatIt Z-TRM...
 3. De sier så, men jeg vet ikke jeg. Mitt inntrykk er at de fleste stort sett gjør den samme jobben, men muligens på litt forskjellig måte. Det kriges nok litt mer i de laveste prisklassene, men hvis man har kommet opp på et visst nivå, får man stort sett det man betaler for (så lenge det ikke står "Miele" på den). Vi har en egen moppe-robot som dekker det behovet (kjøpt før Roborock kom på banen). Den bruker mindre vann enn Roborock, men det er fremdeles litt for mye på parkett... Fint på fliser, dog. Men HomeSeer-integrering setter jeg personlig over ganske mye. Fikk en bekreftelse på det i går. Den alle siste Neato'en har enda ikke blitt innlemmet i APIet deres ("det er på vei", jeg maser ukentlig), og da får man sånne dustete problemer som at robotstøvsugeren går på kl. 12:00 midt på dagen på 17. mai (fordi den bruker en vanlig schedule), dvs. når det ikke passer. Jeg liker at huset gjøres rent når vi ikke er der. Det er da det passer best. Men det er jo en personlig preferanse.
 4. ... via MQTT? EDIT: Ja, ser der ja. Da snakker den jo med alt.
 5. "Dessverre", du liksom! Me har jo te og me sol nå.
 6. Send til support, tror ikke vi kan gjøre noe.
 7. Supert! Det er min generelle opplevelse da jeg gikk fra UZB1 (som var bedre enn Z-stick, men det var i "gamle dager") til Z-NET. Rekkevidden ble plutselig enorm!
 8. Det er vel ikke øyeblikks-effekten man får ut? Det er vel snittet over de siste 2,5 sekunder. Da har man effekt og tid, og kan regne ut resten med en akkumulert sum.
 9. ... det kan du vel måle med et multimeter?
 10. Du har ikke endt opp med dobbelt NAT, da? Da skjer det fort at utstyr ikke lenger er på samme nettverk. Det sjekker du enklest med å se på IPadressen til HomeSeer-maskinen og på mobilen din.
 11. Jeg har nettopp kjøpt en enkel "Mele"-maskin. Den gjør en grei jobb som frontend for HStouch og medieavspiller (for HDMI-matrisen, etc). Burde ikke være noe problem å ha HS på den, hvis du ikke skal virkelig slite den ut. https://www.amazon.co.uk/dp/B08ZXS11KW/ref=pe_27063361_487055811_TE_dp_1
 12. ... lol. Jeg har testet Neato vs. naboens Roboroc (nest nyeste modell, visstnok). Av grunner jeg ikke klarer å forstå, så får de overraskende forskjellige score, men jeg klarer ikke se forskjell. Da er integreringen mye viktigere, og Neato scorer mange poeng over Roboroc der.
 13. Hvis du går inn på Root -> Z-wave'tab'en og trykker på knappen "Test Connetivity", hva får du da?
×
×
 • Opprett ny...