Gå til innhold

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  5 542
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  205

Moskus vant dagen sist November 17

Moskus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 358 Excellent

3 følgere

Om Moskus

 • Rang
  Superhelt

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

3 187 profilvisninger
 1. Tips til magnetbryter?

  Det er bare penger...
 2. LoRaWAN åpner i Stavanger denne helgen, så nå skal båten overvåkes!
 3. Tips til magnetbryter?

  ... og det er fremdeles VELDIG sant, men 1) det skal litt til at de faktisk er direkte farlige når de er batteridrevne, og 2) Z-wave får de jo stort sett til å kopiere godt, ser det ut om...
 4. Secure SRT321

  ... som en god samfunnsborger og en hyggelig person meldte du dette selvfølgelig til HS? De leser dessverre ikke hjemmeautomasjon.no så mye som de burde...
 5. En termostat for ulike soner

  Det høres for meg ut som om du trenger to termostater...
 6. Problemer med statusoppdatering av lysbryter

  Du er ikke alene om det, nei...
 7. En termostat for ulike soner

  Hva du trenger er litt avhengig av opplegget ditt, og hvor mye det trekker. Trekker de faktisk heler 16A, eller er det andre begrensninger? En termostat kan, via assosisasjon (som meg bekjent SmartThings kan ha litt problemer med å sette opp), styre andre reléer. Det kan f.eks. være fra Fibaro (8A) eller Qubino (10A), eller f.eks. den kraftigste i Z-wave format: Aeon Labs (40A). Når det er sagt, så kan det være andre grunner til å ha to termostater, f.eks. forskjellige soner kan ha forskjellig varme noe som kan være ønskelig om man har litt forskjellig møblering. Prisforskjellen er jo ikke så stor. Jeg vet ikke om en termostat kan settes opp til å styre en annen (jeg har aldri prøvd) via assosiasjon, men noen kan muligens svare på det. Jeg hadde vel imidlertid "linket" dem via programvaren, i ditt tilfelle SmartThings.
 8. En termostat for ulike soner

  En HeatIt kan styre andre reléer via assosiasjon.
 9. ImperiHome

  Men etter at du har logget inn viser adresselinjen hvilken server du skal bruke.
 10. Tips til magnetbryter?

  Noen her inne har jo brukt den. Er vel ingen grunn til at den ikke skal fungere... Nexa sine er verst. De repeterer signalet for å "være sikker på" at det kommer frem. Hvis du finner noen andre så er det sannsynligvis et minder problem
 11. Vise tid ved siste bevegelse

  Tja... jeg har et bevegelsesloggesscript: Du kan legge til en linje nederst (over "End Sub") som oppdaterer en virtuell device med tid og sted, sånn cirka slik: hs.SetDeviceString(DEVICE_ID, "Siste bevegelse: " & Now.ToShortDateString og & " " & Now.ToLongTimeString, True) ... eller bare bruke tiden fra devicen du logger alle statusene fra. Deretter må du sette en trigger på scriptet "MotionLog.vb" på alle bevegelsessensorer du har (men det burde du jo uansett :P). Jeg har trigger et event på slutten av scriptet som trykker "reset" på en timer. Altså vet jeg hele hvor lang tid det var siden siste bevegelse i huset.
 12. Tips til magnetbryter?

  433MHz "jammer" både når de trigges og potensielt når de begynner å gå tom for strøm. Utendørs kan de imidlertid være gode, for batteriene varer og varer. Hvis du får fatt i en som heter "DS90" så tror jeg ikke den jammer noe særlig heller, mine er iallfall helt fine. Men de koster litt, hvis jeg husker rett. Innendørs: Kjøp heller Z-wave med en gang, skriv dem av og fryd deg.
 13. ImperiHome

  Der det står External address, hvis det fremdeles er dette du får opp når du logger på myHS. Det letteste er om du finner en oppskrift i ruteren din.. DynDNS og port forwarding anbefales ikke med mindre du gjør noen SSL/TLS-forbehold og setter opp en kryptert frontend først.
 14. Problemer med statusoppdatering av lysbryter

  Ja, jeg skulle akkurat til å si det. Det er mulig denne modulen bruker Endpoints, så det er mulig du må prøve deg med endpoints her. Men forklare det kan jeg ikke.
 15. Alle device-verdier (eller "endringer" om du vil) skrives til databasen, så det er slik det var før restart. (Noe annet hadde jo vært hårreisende).
×