Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  12 785
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  471

Moskus vant dagen sist April 2

Moskus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 256 Excellent

Om Moskus

 • Rang
  Superhelt

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

14 380 profilvisninger
 1. Lukke porten når du har kjørt inn i bilen? Mangel på "nytteverdi" har vel aldri vært en unnskyldning til å ikke putte teknologi i noe...
 2. Hvordan vet vi at det tar "mange timer" før verdiene blir oppdatert? @Fjaeran har du prøvd den? Jeg har Oregon Scientific-sensorer for vær og vind, og @ZoraC har en Ecowitt-stasjon.
 3. Jeg har satt opp en kommando for det: "Alexa, open garage"... Imponert over rekkevidden! 👍
 4. Det var faktisk min første tanke! Men det er jo kulere når det går på strøm.
 5. "Feil vei"?! Det er jo et jævla fritt fall!
 6. Ja, den koster faktisk nesten en tusenlapp det. Det er faktisk ikke ubetydelig, men jeg personlig hadde glatt valgt det samme en gang til. Nå slipper jeg å være avhengig av at en eller annen "sky" skal fungere for å kunne låse opp eller igjen.
 7. Nå er jo ikke akkurat HomeKit viden kjent for sin glede til å dele. For å gjøres smart, må iallfall jeg ha bedre integrasjonsmuligheter. Men kjekt for dem som bruker HomeKit, da.
 8. @Merko, det er det verste jeg har lest på mange, mange år! Utrolig trist! #FuckCancer!
 9. Nei, den jeg allerede har i garasjeporten (den nederste linken) fungerer utmerket. Jeg er kun nysgjerrig, med andre ord.
 10. Jøss, av alle ting å ikke få inn... Tror du må høre med FutureHome. Siden du får andre data burde bevegelse gå helt fint.
 11. Jepp. En til sensoren (og fremtidig bil-sensor) i døråpningen, og en til å åpne/lukke garasjen. Når det står noe i veien i garasjeporten tennes LED-stripa oppe til høyre, så man får en indikasjon om man er langt nok inne til at porten går uhindret igjen.
 12. En norsk Yale Doorman har ingen Z-wave modul. Den har en Zigbee-modul men den er kun åpnet for "smarbeidspartnere". Noe som er rart, for i andre markeder finnes det både åpne Z-wave og Zigbee-moduler, mens her i Norge har det med "sikkerheten" å gjøre. 🙄 I call bullshit. (IDlock 150 er derimot en ypperlig løsning hvis man ikke har kjøpt lås enda.)
 13. ... men fungerer den mot noe annet? Google Home i seg selv er jo bra, men er lite egnet til automasjon.
×
×
 • Opprett ny...