Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  14 697
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  582

Moskus vant dagen sist Februar 28

Moskus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 835 Excellent

Om Moskus

 • Rang
  Superhelt

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

19 094 profilvisninger
 1. Noe ganske "ferdig"? Jeg ville sett på Homey. Alt annet vil kreve mer jobb, og Homey er ikke "jobbe-fri" den heller...
 2. Tror ikke Zigbee-støtten til FutureHome er helt "der" enda. Men du kan kjøpe (evt. bytte til) tilsvarende i Z-wave-format, det burde fungere supert med FutureHome.
 3. Jeg tror du har misforstått. Denne fungerer nok som en switch, og er da nærmere Fibaro Single Switch. Fibaro Smart Implant er lavspenning og har ikke reléer som tåler allverdens. Litt forskjellig bruksformål.
 4. Heldigvis. Dessverre er det noen netteiere som innfører det på eget initiativ.
 5. Tja... vente på at andre som kan programmere det og skrive kode gjør det for deg? Jeg har en plan for noe slikt, men det er et stykke fra ferdig...
 6. Jeg hadde splittet dette: ... opp i to Eventer. Det er ingen vits i å spare på dem, og i mitt hodet er det to forskjellige ting som skjer. 1) Lys blir skrudd på og 2) lys blir skrudd av. Ulempen med å gjøre det på denne metoden er at eventet MÅ trigge for at lyset skal gå av, og hvis du f.eks. har restartet HS, så er det ikke sikkert det skjer. Da er det bedre å sette opp et nytt event som sier lys av kl. 23:00 og kl. 01:00. Her: .... hva skjer når det er en bevegelse da? Da går ikke lyset av automatisk?
 7. Fordi "wifi" egentlig ikke er en protokoll... men det er ikke Blåtann heller, så det blir en diskusjonssak. Problemet med å tenke på "wifi" som en protokoll er folks tankegang om at "ja, men den har jo wifi så da må den jo kunne integrere", men det vet vi jo ikke er sant... "Connected home over IP" er fremdeles et godt stykke unna, så vi har litt tid enda. Men ja, egentlig burde vi jo ha det. Kanskje med en sticky øverst som sier "Wifi er ikke en protokoll".
 8. Jeg bruker hosting av mail med Office 365 for mitt eget domene, men det går ikke med et privat abonnement. Da må du ha en eller annen business-modell. Ser jeg betaler ca. 1500,- direkte til MS for "Microsoft 365 Business Standard".
 9. Nei, de må settes opp i et nytt nettverk. Hva mener du her med "programmeres"?
 10. Problemet er at det er dimmeren som sender, så selv om du kan velge å ignorere meldingene så blir de enda sendt og krever fremdeles båndbredde.
 11. ... du mener "BLBackup". Jeg bruker det. Men jeg er på HS3. Men ser ingen grunn til å bytte det ut, så jeg ville kjørt dobbelt.
 12. "Cancel" ? Kan installere etterpå.
 13. Tror ikke den betyr noe, den dukker sikkert opp igjen når du oppgraderer neste gang. Jeg hadde begynt med data-filene, og tatt det derfra. Du finner jo fort ut om det er tilstrekkelig.
×
×
 • Opprett ny...