Jump to content
 • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Moskus

Administrator
 • Posts

  16,552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  750

Other groups

Moskus last won the day on January 24

Moskus had the most liked content!

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

28,401 profile views

Moskus's Achievements

Automatiker

Automatiker (16/16)

 • First post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • One Year In

Recent Badges

4.4k

Reputation

9

Community Answers

 1. Ja, Forbrukerrådet er en offentlig instans. Helt sikkert forhandlinger på en eller annen måte. Jeg setter penger på at de har diskutert/forhandlet frem en løsning for å kunne vise priser på en nettside, og samtidig tenkt at "vi kan tilby dette som et API, det er jo likt". Nordpool var nok ikke enige i det... 😉
 2. ... eller at de ikke tenkte på dette når de forhandlet kontrakten, tipper jeg.
 3. Det finnes en integrasjon, i det minste: https://marketplace.fibaro.com/items/netatmo-qa-for-hc3
 4. Ja, det er meget mulig. Jeg hadde tenkt at TibberSeer skulle håndtere det, men jeg har nok ikke regnet med at det faktisk er <null> data der. 😉 Godt! Kan være dårlig wifi på Pulse'n din?
 5. Forskjellen er vel at ChatGPT ikke er noen andre som fikser, det er AIen selv som håndterer det forløpende. Men det beste hadde jo vært om den hadde gjort riktig fra begynnelsen av.
 6. Det kan godt være, AI er jo bannet fra ganske mange fora etter hvert. Foreløpig er det ikke den største utfordringen vi har, men det kan jo absolutt bli det. Jeg synes jo det er litt stilig at ChatGPT korrigerer sin egen kode, men da må du vite at det er feil først og si i fra...
 7. Siden det fungerer her og en del andre steder, kan det være deg eller ditt abonnement. Kan du sjekke developer.tibber.com? Får du realtime data der? Er du så ny Tibber-kunde at det ikke er noen data å motta...?
 8. Jeg har brukt en mikrobryter istedenfor. Den er montert slik at den er trykket inn når porten er igjen, og dermed også selvfølgelig åpen når åpen. Jeg har koblet denne til inngang 2 på en Fibaro Smart Implant. Utgang 1 bruker jeg til å sende styringspuls til garasjeportmotoren som åpner eller lukker porten. Inngang 1 er koblet til en pulsbryter, slik at jeg har lokal kontroll i gangen, koblingsskjema for kanal 1.
 9. Jeg lurer på om du må belage deg på å lage det selv. For å unngå mobildata, hadde jeg undersøkt om det kunne fungert med LoRa. LoRa har ganske lang rekkevidde, men blir jo selvfølgelig begrenset av å være inne i en postkasse, men det gjør også mobil-modemer. Hvis du har et eget lokk, så er det magnetsensor som gjelder. Hvis ikke, så må man bruke lastceller. Det går selvfølgelig, men det er betydelig mer knot.
 10. Ja....? Jeg husker ikke lenger, men det står hvilken parameter du skal velge, hvilken verdi denne skal ha for å konfigureres mot riktig varmepumpe-modell. Size kan du sette til 2 byte hvis tallet er > 255.
 11. ... og dette sier Fobrukerrådet? This is why we can't have nice things! 😞
 12. Trodde flammer skulle være mer metall... 😎
 13. Moskus

  Analyser MQTT trafikk.

  Sweeet! 😄 Jøss, Windows også! 👍
 14. Jeg har Z-NET. Der fungerer det uten problemer. Ja. Men jeg lurer på om den ikke er der lenger. Det kan være at denne funksjonaliteten er flyttet over i Z-wave plugin versjon 4.
×
×
 • Create New...