Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Ludeeus

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ludeeus

  1. Jeg kjører 2 instanser på ESXi 1 "hassbian" debian 9 + Home-Assistant i python venv 1 "hassio" debian 9 + generic hassio installer. Er den som ikke er hassio jeg foretrekker, da den gjør feilsøking enklere. Hassio er mer eller mindre ett custom OS ja.
  2. På Hassbian (custom image for homeassistant på RPi) trenger du kun å kjøre: $ sudo hassbian-config install homebridge Når neste pakke av hassbian-config blir tilgjengelig. Docs: https://github.com/home-assistant/hassbian-scripts/blob/dev/docs/homebridge.md
  3. Varierer litt på humøret hva som står å kjører, men ofte er det disse 3 som kjører: - Debian VM (ESXi) med Python 3.6 (og hassbian-config) - Hassbian på RPi3 - Den generiske installasjonen av hassio på en Debian VM (ESXi)
  4. Ser ut til at noen har fått dette til å fungere på Raspbian Stretch, jeg ser ingen grunn til at det ikke skal fungere på Hassbian https://community.home-assistant.io/t/tellstick-duo-in-hassbian-stretch/36651/2
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.