Gå til innhold
 • Bli medlem

kris10an

Medlemmer
 • Innholdsteller

  135
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

kris10an vant dagen sist November 16 2018

kris10an hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

17 Good

Om kris10an

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

1 208 profilvisninger
 1. Noen som har oppgradert fra 4.x til 5.x og kan gå god for at man ikke sitter med trøbbel de neste 2 ukene?
 2. VW har oppgradert/endret carnet. Heter nå We Connect. Gammel integrasjon funker ikke lenger, så da er det vel bare å håpe på et fungerende API fra VW på sikt?
 3. Alternativ 3 uten tvil. Og som det nevnes over her: det er bare docker som gjelder for tiden [emoji4][emoji106]
 4. Noen som har noe formening om hvorfor denne implementasjonen ikke blir en offisiell komponent?
 5. https://www.home-assistant.io/components/ Liste over alle komponenter som støttes av HA
 6. Oser litt mandagsprodukt av disse termostatene. Funker forsåvidt greit til det de skal, så lenge man ikke bruker den ubrukelige interne sensoren. Der meste som har kommet med av funksjonalitet i FW i 1.92, burde nesten ha vært en selvfølge i original FW. Ikke veldig imponert, men mangelen på alternativer er frustrerende.
 7. Takker! Har lest meg opp på termistorer nå [emoji6]
 8. Den så fin ut, men ser ut til å være utgått? Men er ikke en romføler en romføler? Kan jeg bruke en DS18B20 fra et gammelt arduino-prosjekt som jeg har liggende f.eks? Får til og med skjult den ganske bra :)
 9. Hvilken ekstern føler bruker du? Fulgte den med Heatit eller selges den separat? Kjører med intern føler nå og det er bare surr [emoji2961]
 10. Nei, det har blitt med planen foreløpig. Er 100% avhengig av velfungerende FW, siden termostaten står som styring av varmen på hytta.
 11. kris10an

  Car-Net

  Nei. De var i utgangspunktet bare nysgjerrig på hvordan jeg brukte integreringen og syntes det hørtes veldig lurt ut. Ingen brudd på terms of use mtp Car Net.
 12. kris10an

  Car-Net

  De hadde fått en liste fra VW i Tyskland over biler med unormalt mange kall mot Car Net, så de lurte på om det var av naturlige årsaker eller om det var noe galt med bilen [emoji106]
 13. kris10an

  Car-Net

  Noen flere enn meg som har fått en telefon fra Møller Norge denne uken? [emoji38]
 14. Flere enn meg som har fått en telefon fra Møller Norge, teknisk avdeling, i den siste tiden? [emoji4] De hadde fått en liste fra VW i Tyskland over biler med unormalt mange kall til Car Net. Jeg var langt ifra den første som hadde «integrasjon mot Home assistant» som grunn, sa den hyggelige representanten fra Møller [emoji23]
 15. Hadde planer om å oppgradere mine termostater med uoffisiell kabel, som beskrevet ovenfor her. Sitter langt inne å bruke 500-600 kroner på en original kabel, men det heller ikke helt uaktuelt hvis det bidrar til at flere får nytte av en ny config fil Bor forresten i nærheten av Drammen.
×
×
 • Opprett ny...