Gå til innhold
 • Bli medlem

olloe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om olloe

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. olloe

  Heatit Z-dim

  Leste noe om at det ikke er mulig med "discovery" for config parameters med z-wave. Den finner og funker som både dimmer og av/på, men skulle jo gjerne ha tilgang til konfig av den.
 2. olloe

  Heatit Z-dim

  Takk for oppklaring! Ikke helt det jeg håpa, men.. Nei, ser ikke ut til at den er lagt inn i openzwave. Ser jo rimelig omfattende ut å legge til støtte for nye produkter når jeg ser på guiden deres.. Mulig jeg er dårlig på å google, men finner ikke noe godt svar på hvordan jeg legger til custom filer. Er tanken å lage en egen .xml for dimmeren og legge den i openzwave mappa?
 3. olloe

  Heatit Z-dim

  Har noen prøvd Z-dim i HA? Dimmeren ser ut til å fungere veldig bra, men kommer opp som “Unknown: type=0003,id=2200”. Config parameters er ikke tilgjengelig. Hva gjør jeg for å få den til å vises riktig?
 4. Del gjerne så vi andre kan få en midlertidig løsning! Hadde vært fint å kunne oppdatere 👍 Du kan sikkert legge en PR på github også så er det lettere å ha oversikt for @echoromeo. Han har vel planer om å fikse det, men han var usikker på når han fikk tid.
 5. Ser det kommer endringer i climate componenten som brukes. Vil det bety noe for oss?
 6. olloe

  DnB api

  Det var først og fremst kontobalanse og evt ASK (aksjer, fond) og betalinger jeg tenkte på 👍
 7. olloe

  DnB api

  Noen som har sett på DNB sitt API? https://developer.dnb.no/
 8. Prøvde meg med å bare lage en manifest.json med: { "domain": "nobo_hub", "name": "nobo_hub", "documentation": "https://github.com/echoromeo/hanobo", "requirements": [], "dependencies": [], "codeowners": [] } For meg ser det ut til å funke. Har ikke testet noe særlig, men kan ihvertfall slå av og på ovner og får ikke noen feilmeldinger.
 9. Nei, jeg har ikke sett på det. Aner ikke engang hvor jeg skal begynne, så har et håp om at noen med peiling finner en løsning.. Men jeg må få Nobø inn i HA igjen så hvis det drøyer lenge så må jeg lese meg opp 😬🤞🏻
 10. Fikk etter litt om og men beskjed fra Hafslund at det visstnok er noe feil med måleren min og at de kommer og bytter den..
 11. @daniel.h.iversen er dere på ballen her?
 12. Ser jo ut til at fase 1 mangler spenning på måleren også. Får høre med Hafslund da..
 13. Jeg har nytt sikringsskap med jordfeilbryter så den burde vel si ifra, eller?
 14. Er det noe å gå videre med? Lurer også på hva attributen lastMeterConsumption er?
 15. Kanskje et dumt spørsmål, men ser ikke dette litt rart ut? 0V på fase 1 og 0A på fase 2..
×
×
 • Opprett ny...