Gå til innhold
 • Bli medlem

xibriz

VIP
 • Innholdsteller

  1 152
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  38

xibriz vant dagen sist Juli 25

xibriz hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

480 Excellent

Om xibriz

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  openHAB
  Telldus Live!
  Z-Way
  Annet

Nylige profilbesøk

2 498 profilvisninger
 1. Jeg har en anelse om hva prisen er på de der.. for business only
 2. Du kan undersøke om du kan koble noe slikt på en Fibaro Binary sensor.. vet ikke hvor grensen mellom hjemmesnekra og ikke går... utseende?
 3. Hva mener du med at Verisure støtter IFTTT? Via HomeAssistant eller lignende?
 4. Det er minst 2 år siden jeg skulle gjøre dette.. kanskje på tide snart 🤣
 5. Lagde en boks til en variabel dc-dc sak. Det blir en fin strømforsyning til å teste ting å tang med. Og en hette til kroken på bilen
 6. Det frister, men jeg "må" nok lage noe selv Guttungen hadde vært å åpnet ett vindu en plass jeg er ett par gang i året.. var bare flaks at jeg oppdaget det dagen etter.. men det hadde vært kraftig regnvær så det svei litt. Skal fikse noe til de fjerneste vinduene.
 7. Kan godt ta en writeup etter hvert. Må bare sjekke at alt fungerer som jeg har tenkt. Bruker nå bare en BMS for å beskytte batteriet mot utlading/overlading, men må kanskje ha en spenningsregulator for å beskytte at ESPen ikke får for høy spenning også siden solsellepanelet jeg har i teorien kan generere 5V hvis det blir sikkelig sol.
 8. ESP på batteri er også i versjon 2. Sist klarte jeg å kjøre en ESP i 3 mnd på ett 700mAh batteri med rapportering av temperatur hvert 15. minutt. Batteriet er nå 1800mAh og kretsen har fått solcellepanel. Jeg satser nå på uendelig levetid Dette skal etterhvert bli en lyssensor ute for å styre lamellene.
 9. Artig å se om jeg hadde ambisjoner om å få denne i prod 😂 Som nevnt rett etterpå så funket det dårlig med potentiometer, så jeg fant ut at en rotary encoder var løsningen. Det har jeg testet nå og jeg hadde rett Neste steg er å printe en kasse å prøve den i Prod 😅 Ikke helt. Jeg skal gå bort fra skjermen og joystikken (som forsåvidt funket OK). Jeg har en ny vill idè med noen LED-lys så det får dere se... forhåpentligvis i år
 10. Flaks at jeg har alle mine kamera montert på sykkelhjelmer plassert rundt i hagen 🤣
 11. Nice work! I'm verry interrested in trying this on Kamstrup. If you could ship me a PCB with the SMD components (excluding the ESP) I could take care of the rest.
 12. Der er montering med sugekopp kun ved behov = rygging (gamle gps-fester med tilkobling). Funker dette bra blir det en penere verson 2 som har vidvinkel og er vanntett. Kameraene er 5v så jeg kjører 2stk lifepo4 i serie. I bagasjerommet har jeg en ruter på 12v.
×
×
 • Opprett ny...