Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Box

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Box

  1. På 17.8.2018 den 18.38, Moskus skrev:

    Her er det HomeSeer som styrer temperaturen, ikke varmepumpen. Men den nye varmepumpa var vesentlig mer effektiv enn den gamle, så jeg måtte ha litt mer avansert logikk. Skal se om jeg får skrevet en oppdatering på det...

    Hei. Holder på å lage til en event for varmepumpa som får signal fra en ZXT-120, men bruker en Aeon Multisensor 6 plassert mer gunstig i rommet for temperaturavlesning. Mulig jeg overkompliserer dette eller at jeg bare er for fersk i gamet til å få det til, men håper noen har gjort noe lignende som kan gi meg noen tips.  Håper at jeg på denne måten skal greie å holde en jevn temperatur i huset når utetemperaturen hopper opp og ned. 

  2. Hei @Moskus

    Takk for alt du gjør for oss her på forumet. Jeg er helt i startgropa når det gjelder Hjemmeautomasjon, men har fått til en del morsomme ting og motivasjonen er høyere enn noen gang. Dessverre er jeg ganske blank på programering, men veldig lærevillig. I dag styrer jeg en IVT varmepumpe med ZXT-120 og lurer på om dette scriptet kan brukes til å kontrollere varmepumpa/ ZXT-120. Har en Aeon Labs Multilevel Sensor som jeg vil bruke som sensor.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.