Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Sveinogen

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sveinogen

  1. Sveinogen

    Z-Therm 2

    På termostaten, har du valg A (airtemp) F (Floor temp) eller AF (kombinasjon av Air/Floor)? Har du gulvføler tilkoblet? Det som vises i display er gjennomsnitt av føler målingene. Så mulig du har valgt feil der? Hold inne confirm i 10 sek, velg Sen, og A,F eller AF alt ettersom hva du har koblet til av sensor. Ch 2,3 og 4 rapporterer temperatur. Ch 2 Romføler Ch 3 Ekstern føler Ch 4 Gulvføler.
  2. Spurte Thermo floor ang ver som vises når man setter på strøm. Det er versjon på ARM prosessoren som vises. Ikke FW versjonen som vi kan oppdater. Veldig forvirrende, prøvde og forklare det til de på mail men brydde seg ikke om det. Hvorfor skulle liksom være viktig og vise ARM versjon men ikke FW?. Når man trykke get version i softwaren så får man opp 2.11
  3. Noen mindre seriøse svar?
  4. Hei, holder på med renovering og skal i stuen ha 3 dimmbare soner. Har begge faser i kobl boks og 2 Big boks så det er god plass. Hvordan kobler vi sammen 3 fibaro dimmere på 1+1+1 bryter? Hva gjør man med sx?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.