Gå til innhold
 • Bli medlem

Frankis78

Medlemmer
 • Innholdsteller

  210
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Frankis78 vant dagen sist August 12 2018

Frankis78 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

51 Excellent

Om Frankis78

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Bra skal får fikset det også:)
 2. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Akkurat denne ConfigPanel er en autgenerert XML fil, som holder info om Sensibo enhetene. Så den ligger ikke i Pluginen som standard, men blir generert etter at man har lagt inn api key. Vi har flyttet genereringen av den til bin/SensiboClimate folderen. Burde den ligge i Config folderen likevel kanskje, eller burde det vært en ini fil vi skriver til?
 3. Frankis78

  Heatit Z-TRM2fx

  Har du satt den til gulv føler? (Det skal være standard men) Resten av innstillingene ser greit ut.
 4. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Da har jeg lagt ut en ny oppdatering i første post, som også støtter beta, pluss litt forbedringer. (Mer info i første post) Dersom dere har allerede innstallert den første, så må dere passe på å slette ConfigPanel.xml filen fra Homeseer Root folder, før dere overskriver filene. 😊
 5. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Takker, ser ikke feil ut det der nei. Skal testes:-)
 6. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Det det ut som det er noe med root og child element som ikke er satt skikkelig i nye beta versjonen, da Homeseer må ha endret noe her, og vi prøver å løse dette. Kommer nok snart en oppdatering
 7. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Kan dere bekrefte om dere har lagt inn bildene fra image.zip folderen, bare for å forsikre at ikke pluginen prøve å finne et bilde som ikke eksisterer?
 8. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Det stemmer nok. Jeg ser også at det er viktig å sjekke at det ikke ligger noen NewtonSoft.dll i hverken HomeSeer root eller i Bin root folderen, da dette kan lage problemer https://forums.homeseer.com/forum/homeseer-products-services/system-software-controllers/hs3-hs3pro-software/hs3-plug-in-development/103611-important-if-you-are-using-the-newtonsoft-dll-in-your-plugin Fortsatt usikker på om dette er relatert til beta versjonen, da jeg kjører linux og windows med v3.0.0.435 og begge fungerer.
 9. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  @Hillmar og @mk1 black limited Kan noen av dere prøve å trykke på knapper fra en browser (myHS) på en annen pc enn den som Homeseer kjører på? Det er best å lukke browseren først på HomeSeer pcen.
 10. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Jeg leste litt i går , og det er mangen pluginer som har hat dette problemet visst nok. Er det noen som har testet den på den vanlige versjonen og ikke beta? Jeg så det var noen som også nevnte at om .net ikke var oppdatert så kunne man få problemet. Jeg studerer fortsatt, og håper å finne en løsning.
 11. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Jeg har lastet opp en ny versjon nå, som fikser en bug for I/O feil Samt har også lagt inn sceduler, sånn at man ser om Tibber kjører sceduler . Det kan være greit å installere den på nytt på følgende måte. 1. Klikk remove på sensibo enhetene 2. Reset api key 3. Disable plugin 4. Lukk homeseer 5. Fjern filene (fjern også en fil som heter ConfigPanel.xml, som ligger i Homeseer Root) 6. Legg inn de nye filene 7. Start HomeSeer 8. Aktiver plugin og deretter legg inn Api nøkkelen.
 12. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Kjører du windows? I tilfelle kan du sjekke at du har alle de siste windows oppdateringene? Evt restarte homeseer.
 13. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Dersom den står i smart mode i Tibber appen, så ser jeg også at den endrer tilbake. Men dersom jeg skrur av smart mode i Tibber , så skal den endre seg. Pluginen sjekker alltid mot apiet , og i tillegg gjør en dobbelsjekk, så det er nok Tibber som gjør noe. jeg testet faktisk det samme direkte i Sensibo appen, mens smart mode stod på i Tibber appen, og rett etter at jeg endret det i Sensibo appen , så endret Sensibo appen seg igjen. Sjekk også at respektiv mode er støttet i Sensibo , for jeg har Fan Mode på ene varmepumpen, og denne er faktisk ikke støttet i Sensibo (selv om den er lagt til i Sensibo ), og det kan du se når du prøver å skifte til denne moden i Sensibo appen, om du får et rødt kryss . Pluginen har fallback system om den får feil respons fra APIet
 14. Frankis78

  Node-Red Eksempler

  Tenker du å bruke MQTT for dette?
 15. Frankis78

  Node-Red Eksempler

  Oi, vanskelig med eksempler på dette, da pluginer i Node-red er forskjellige hvordan de virker. Men generelt så bruker man MQTT til å sende payloads til eller fra Node-red. Anbefaler at du finner ut hva Subscribe og Publish er, samt Topic og Payload. Har du noe spesielt du tenker å automatisere i Node-red?
×