Gå til innhold
 • Bli medlem

Frankis78

Medlemmer
 • Innholdsteller

  285
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Frankis78 vant dagen sist Januar 19

Frankis78 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

74 Excellent

Om Frankis78

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Stemmer det, var det jeg trodde også.
 2. Dette var på iPhone . Flere skrev at de måtte kjøpe ny telefon etter å ha installert appen? Jeg ville laste den ned, men ble skeptisk?
 3. Ikke annet enn reviews det virker som om for lenge siden var det bra tilbakemelding men i senere tid har de fått dårlig tilbakemelding
 4. Bruker du Life360 Appen? jeg ser en masse folk som sier de fikk virus etter at de lastet den ned?
 5. Skjønner Da kan du bruke If this event is manually triggered Or if time is this.. And if The time is nighttime (after sunset, before sunrise) Edit Så du skal kun kjøre det dersom det er manuelt trigget? Du kan prøve If this event is manually triggered And if time is this 05:00 And if time is nighttime.. Men husker det var noe i forbindelse med å manuelt trigge et event, at den overkjører conditions?
 6. Du kan bruke Manually triggered også, Men da må du gjøre: If this event is manually triggered Or if time is this.. And if The time is nighttime (after sunset, before sunrise) Jeg har noe lignende, siden jeg skrur av noe av utelyset i natt modus, og kun lar de være på ved bevegelse. Først skrur jeg på lysene ved sunset. Deretter skrur jeg av lysene i nattmodus (Dette skjer i et annet event) Så skrur jeg på lysene i morgen modus, men kun dersom det er mellom sunset og sunrise.
 7. Har du prøvd: If time is this 05:00 And if time is before sunrise Then... Eller If time is this 05:00 And if The time is nighttime (after sunset, before sunrise) Then....
 8. Har man testet Z-way.me sin backup og restore? Jeg oppdaterte nettopp firmware på mine UZB1 sticks , da de endelig lanserte en ny windows versjon, men testet ikke backup funksjonen i Z-way.me
 9. Det er jo fantastisk :) Ja savner ikke fjernkontrollen nå lenger ?
 10. Jeg også lurer på om noen har testet EcoDim Og så lurte jeg på om den kan evt konfigureres til å både styre lys fysisk men også kun trådløst. For da kunne jeg brukt samme ECO DIM Dimmer der jeg har vanlige glødepærer , samt at jeg kunne brukt Dimmeren som en trådløs dimmer til eksempel Hue spotter. Altså. 1. Dimme på strøm der jeg har vanlige lamper og pærer 2. Dimme trådløst der jeg har hue spotter (DVS at dimmeren står i always on modus, og at vrideren kun fungerer som en fjernkontroll trådløst til Hue) Dermed hadde man fått den inn i Hue Bridge som Zigbee , men kan også styres med zwave i smarthus. Ellers blir det vel å kjøre vanlig elko bryter til Hue som før, og kjøpe Z-dim på de lampene som som kan dimmes. Noen innspill?
 11. Da har jeg publisert en ny oppdatering, men denne har noen grunnleggende endringer som medfører at det er best å slette den gamle Pluginen og Devicene. (Beklager ulempen) Endringen er: - Endret navn på plugin fra SensiboPluginClimate -> SensiboClimate - Flyttet API nøkkel fra config xml fil, til ini fil (For å ikke miste nøkkelen dersom maskinen får et strømbrudd eller lignende) - Forbedret link mellom homeseer device og config fil, ved å bruke "Technology adress" istedet for "Note" feltet. - Fjernet hardkoding av device navn, og dermed kan man ENDRE NAVN på device (Yey ?) Oppdateringen skal også medføre bedre "Self Heal" så ikke pluginen restarter i loop dersom man mister nøkkelen ved eksempelvis strømbrudd på maskinen. Testet på Windows 10 og Raspbian (Fungerer nok ikke på windows 7, men den er utgått uansett) Si ifra om det er noe ?
 12. Jeg ser de har fått Twinkly Wall or Curtain også nå, så det blir nok å handle noe så er det klart til neste år:) Skroll litt ned på denne siden https://twinkly.com/family/
 13. Hvilke LED har dere testet, jeg ser at de normale er RGB, mens special edition er RGBW Noen anbefalinger?
 14. Funker med Nest, men spørsmålet er om man får laget en ny Nest konto nå? Det er vel bare Google konto som kan opprettes for øyeblikket, og at det er kun de med gammel Nest konto som fortsatt har tilgang via plugin/HomeSeer ?
 15. På raspberry så er Node-red standard, og man har grafisk overblikk. Regner med at det er enkelt å installere på Linux i etterkant også. Deretter er det bare å gå i palett manageren, og søke etter Sector alarm, og installere Denne paletten (plugin) fra Per Brage Når det er gjordt, så er det bare å legge inn ID og passord fra din bruker på sector alarm, og sette opp triggere i Node-red, samt MQTT subscribers som lytter på meldinger fra HomeSeer . Kanskje det virker forvirrende, men det er fort gjordt å sette opp, og det er som oftest kun 2 meldinger som Lock og Status man bruker. Om du sier hva du evt trenger eksempel på, så kan jeg ta screenshot. Jeg synest uansett at Node-Red er enklere enn skripting og mer oversiktlig, men dette er hver sin smak. Man har også et veldig enkel og bra debugger i Node-red sånn at man kan se hva som skjer mens man sender og mottar payloads.
×
×
 • Opprett ny...