Gå til innhold

Frankis78

Medlemmer
 • Innholdsteller

  145
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Frankis78 vant dagen sist Mars 12

Frankis78 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

28 Excellent

Om Frankis78

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Futurehome
  HomeSeer
 1. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Man kan endre parameter 24 hvor ofte den skal rapportere, samt parameter 25 for hvor mye endring som skal til før den rapporterer
 2. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Jeg fikk montert en termostat i mitt andre homeseer system i dag, som kjører på windows. Her fungerer det fint med update Men på Linux, så fungerte det ikke. Får ikke frem start knappen
 3. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Kult. Det kan være at man ikke trenger å oppdatere bootloaderen. For dersom bootloaderen ikke er endret, og det kun er firmwaren som er endret, så holder med å oppdatere firmwaren. Jeg får heller ikke trykket på noe, for å starte den ifra HS. Hva skjedde etter du hadde lastet opp filen til homeseer?, (Begynte den automatisk?) Jeg kjører fortsatt versjon .190 av zwave plugin. Edit, Mulig dette er mitt probblem, da jeg kjører .190 zwave
 4. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Ja det skulle gå fint. Jeg fikk en .hex fil som er bootloader, samt en .otz fil som er firmware. Er dessverre ikke i dette huset på en stund, men jeg testet remote å laste den opp, men jeg tror man må trykke på noe på termostaten for å få den til å begynne oppdateringen. litt rart at HS også klager på at det ikke er en hex fil, for det er en hex fil. Får ikke testet noe mer før jeg er fysisk i huset, og jeg skal ikke tilbake der på en mnd.
 5. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Kan du sende en melding på forumet ? En annen ting, Heatit har ny firmware for denne. Jeg har fått den, og det er versjon 2.9 Jeg har ikke oppgradert enda, men skal teste det senere. (Tror dette har noe med secure integrering , da tempraturene ikke vises i secure)
 6. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Bare Hyggelig @iceball 👍🏻😊
 7. Variabel strømforsyning

  Instrutek har bra strømforsyninger . https://www.ikmwebshop.no/dc-stromforsyninger#content?size=60
 8. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Ja den var snedig:) rapporter den gjerne på HST. Godt det gikk seg til👍🏻
 9. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Jeg har egentlig ikke andre forslag, utenom at jeg ser du kjører siste beta av z-wave plugin. Hos meg så fungerer alt helt fint, og jeg kjører .190 Jeg så at noe var endret i forhold til Meter class på aeotec i beta zwave plugin, så kanskje det har noe med det samme å gjøre?
 10. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Det var merkelig. Jeg ser at Meter skulle tilsvare det som rapporterer Watt. (Parameter 24 og 25) Og du får faktisk opp Watt forbruk. Har du noe ekstra polling eller noe? Dersom du skrur av og på binary switchen, får du da opp feilmeldingen med en gang? Kan du også sette termostaten til Heat mode og teste?
 11. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Kjører du versjon x.190 av zwave og 3.0.0.435 av homeseer? Lurer på om Meter er den som måler volt styrken? Gor jeg ser du får opp watt, men ikke volt.
 12. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Kan du programmere parameter 2 med verdi 0 og se om det endrer noe?
 13. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Og du er helt sikker på at du la den til NON-secure? Fordi, om du legger den til secure, og er for langt ifra enheten, så vil den faktisk feile på å legge den til secure, men faktisk importere 11 devicer likevel. Jeg testet dette nå, og testet også om man legger den til secure, med 2cm avstand, så legger den til seg som secure, men da kun med 8 devicer, og ingen temraturer. (Så dette gikk ikke) Har du kun 1 termostat, eller har du evt flere som fungerer. Her fungerer alle mine 6 termostater, så alt skulle være ok . Men dersom du først fikser assosiasjonene gjør en ny rescan , så må du igjen fjerne assosiasjonene som homeseer legger til automatisk Se at du er helt sikker på at du har lagt den til som NON secure.
 14. Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Se om du har 11, devicer, ellers så kan det være at du kun får 9 om du la den til som secure. Jeg måtte også ta strømmen på den ene termostaten, for den viste -52 grader på ekstern føler, som ikke engang var tilkoblet. Etter jeg tok sikringen av og på så var alt ok
 15. Multireg/HeatIt termostat - vente på Z-Therm2?

  Prøv å endre assosiasjonene til dette
×