Gå til innhold
 • Bli medlem

Frankis78

Medlemmer
 • Innholdsteller

  235
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Frankis78 vant dagen sist Februar 16

Frankis78 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

65 Excellent

Om Frankis78

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Frankis78

  Tips til baderomsspeil med belysning

  Det var dette jeg skulle gjøre, intil jeg knuste hjørnet på gamle speilen når jeg satte det ned på flise gulvet... så ble det ny speil likevel
 2. Frankis78

  Tips til baderomsspeil med belysning

  Man kan jo enkelt bygge om speil med lysrør, ved å fjerne de gamle rørene og tilhørende utstyr, og sette inn ledstriper med 230v->12v trafo, samt en rgbw dimmer.
 3. Frankis78

  Tips til baderomsspeil med belysning

  Jeg var mye frem og tilbake da jeg kjøpte nytt speil og tenkte på qubino dimmere, men endte med et speil med led lamper inne i speilen. Styrer denne med vanlig fibaro switch. Husk at de fleste z-wave switcher ikke er glad i lysstoffrør. Speillysene mine er ikke dimmbare, men jeg tror det kan bli irriterende i lengden, om man må dimme opp og ned speil belysningen. (Iallefall for WAF når de sminker seg) Istedet ville jeg lagt en ledstripe rundt speilkassen, da denne som regel bygger mindre enn speilet, og man får fin bakgrunnsbelysning. Denne kan styres med enten z-wave rgbw dimmer. Speilet jeg kjøpte ligner på dette https://www.exess.as/produkt/speil-med-to-led-lys-og-stikk-ip44-h-650-x-b-1200-mm/?gclid=EAIaIQobChMIzP3b37r84AIVRrYYCh32nAXFEAYYBiABEgIHZvD_BwE
 4. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Det kan være årsaken ja, dersom man sender dobbel kommando til pumpen, fordi den først må oppdatere det ene før det andre. Ellers vil det være siste kommando som "vinner", og dersom ikke temperature er endret, så vil den kun oppdatere vifte hastighet. Jeg testet iallefall temperatur endring fra event og det fungerer fint. Så det kan være greit å bruke en wait funksjon, for å sikre at temp blir oppdatert først.
 5. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Kan du prøve å slette devicene og la de gjenopprette seg, iogmed at det er endret i forhold til fan control?
 6. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Jeg har lagt ut en ny versjon (1.2.0.1), hvor vi endret litt i forhold til api nøkkelen. Samt at det er gjordt en endring sånn at vifte hastighet også kommer opp i homeseer mobile.
 7. Frankis78

  TrådfriSeer

  Er beta utgått? @Moskus TradfriSeer ERROR This beta has expired. Check www.hjemmeautomasjon.no for a new version.
 8. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Det går fint, det viktigste er å finne ut hvorfor man mister api key. Vi skal prøve å lagre nøkkelen en annen plass i homeseer, for å se om det hjelper.
 9. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Vet du om det var noe spesielt som gjorde til at den krasjet? Jeg skal sjekke det med Api Key, om denne kan saves på en annen måte. Dette problemet med at man mister Api Key, har jeg også sett på andre pluginer, så det må være noe der.
 10. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Kan du sjekke at du ikke har en fil som heter SensiboClimateConfig.xml under HomeSeer/bin/SensiboPluginClimate I tilfelle slett den. Denne skal ligge i HomeSeer/Config mappen (Filen blir auto generert av homeseer)
 11. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Du kan legge inn ny versjon ved å overskrive den gamle. (Huks å avslutte homeseer først.) Og når du har startet homeseer igjen, så kan du slette alle sensibo devicene direkte fra device listen, og la de gjenopprette seg selv. (tar ca 1 min etter at du har slettet de) Grunnen til at det er lurt å slette alle devicene, er at det er gjordt fundamentale endringer på root, mode, temp device.
 12. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Da er ny versjon 1.2.0.0 på plass i første post. Det er endret litt i forhold til on og off, der off ligger nå i mode, og man har inen on knapp, fordi alle andre mode wil slå på varmepumpen. Ellers så skal alt fungere både i imperihome og homeseer mobile. Hører fra dere om det er noe dere mangler.
 13. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Jobber for harde livet med å få ferdig pluginen med nye endringer, men det var jammen ikke så lett med termostater, da apiet til homeseer er utdatert på det med termostater. Men vi har fikset alt og det virker i homeseer + homeseer mobile, så gjenstår et siste problem, med å samtidig få det til å fungerer mot Imperihome, fordi Imperihome pluginen bruker det gamle apiet, og vi er litt mellom barken og veen. Om vi fikser det for Imperihome, så fungerer det ikke i nye homeseer mobile, og om vi følger nye standarden og programmerer det for homeseer mobile, så fungerer det ikke i IH. Men kommer med oppdatering så snart det er klart. Kun dette igjen nå. Så skal også @Moskus få normale bokstaver, og ikke HEAT eller heat, men Heat 😉
 14. Frankis78

  Heatit Z-TRM2fx

  Nei eneste man kan endre her, er parameter 2 som står default til 0 som er Floor sensor mode. Man må faktisk gå inn å endre til en annen verdi for å få external sensor. Så veldig rart at den sender info ut på external sensor ja... 🙂 Jeg så også trafikk på denne, og fjernet midlertidig gruppe 2 mot endpoint 2, som da er external sensor.
 15. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Heisann, beklager sen oppdatering på denne, men hadde en uke i syden. Det kommer sannsynligvis en ny versjon i morgen, da vi har fikset den feilen, men oppdaget en annen utfordring i henhold til mobil app, samt Imperihome. Vi sjekker også at alt fungerer med siste Homeseer oppdateringen.
×