Gå til innhold
 • Bli medlem

Frankis78

Medlemmer
 • Innholdsteller

  252
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Frankis78 vant dagen sist Februar 16

Frankis78 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

65 Excellent

Om Frankis78

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Can you take a printscreen from this device in the mobile app, when you have entered the fan. I would like to see how many fan control you have on this device. Can you also try to delete this Sensibo with all its devices and wait 1 min to let it recreate it self, and then see if it comes with fan control?
 2. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Can you take a printscreen of the fan device, status graphic? And also, do you see fan speed in the sensibo app?
 3. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Have you tried to select all in device list? Can you send s creenshot from your devices? Also let us know what Homeseer version you are running, and if it is on windows or linux.
 4. Frankis78

  Røykvarsler

  Høres bra ut. Det er ikke alle som har CO varsler, så om jeg skal gå bort fra Nest, så ser den lovende ut:)
 5. Frankis78

  Røykvarsler

  Har noen testet røykvarsleren fra Futurehome , Og evt kan denne integreres med Homeseer ? Jeg bruker en del Nest protect varslere i dag, og er superfornøyd med de, men vet ikke om jeg bør kjøpe flere dersom Google skrur av apiet.
 6. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Glimrende:-)
 7. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  ConfigPanel.xml blir generert automatisk når du har lagt inn API nøkkelen. Ang problemet som du har, så tror jeg det kunne vært lurt med en oppgradering av både mono og homeseer. De endret noen ting i HomeSeer API´et rundt de siste versjonene, når det kommer til Termostat api, for vi måtte også gjøre endringer i plugin grunnet dette. Jeg kjører siste versjon av Mono og Homeseer, og det fungerer fint her, men får dessverre ikke testet på eldre versjoner. Only thing, can you install latest version of Homeseer? Just to see if it works? Do you have any error in the log file of homeseer?
 8. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Can you tell me if there is specific commands you do when you get this error? Do you use the degree in C or F ?
 9. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Please make sure SensiboConfigpanel.xml file is only inside the config folder. Also check if the api key is still there. Maybe also try to delete the sensibo devices in the device list and let them recreate. Can you tell me if it is from device list it fail, or if it is from event? Have you latest version of Homeseer? Mine are running on latest version, on both linux and windows, and i dont have any issue.
 10. Frankis78

  Somfy

  Man må ha Tahoma hub for å bruke apiet. Jeg endte opp med å bruke Node-red med MQTT som homeseer henter inn. Det fungerer nokså bra. Motorene mine er av Sunea IO og jeg ville nok anbefalt disse, eller andre IO
 11. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Er du helt sikker på at den funskjonen som du prøver på fra Homeseer, faktisk fungerer fra Sensibo appen? Jeg har 3 varmepumper og 3 Sensiboer, og på den ene varmepumpen så har jeg kun 3 modes. Heat, Cool, Fan. Heat og Cool fungerer fint, men Fan fungerte ikke fra Homeseer. Så sjekket jeg i Sensibo appen, og når jeg trykker på Fan mode, så kommer det bare et rødt kryss i Sensibo appen. Så hos meg fungerer ikke den funskjonen på den ene varmepumpen, selv om man gjør det i Sensibo appen. En siste ting ang at det piper men ikke skjer noe. Dette opplevde jeg også noen ganger under testing, og måtte skru av og på varmepumpen med den vanlige fjernkontrollen, før jeg kunne bruke Sensibo appen igjen. Virket som selve varmepumpen gikk i stå på en eller annen måte.
 12. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Har du installert denne pluginen direkte, eller har du oppdatert. Det var på et tidspunkt at vi gjorde en stor endring på dette, og da måtte man slette devicene i device listen, og vente på at de skulle gjenopprette seg før det fungerte. Jeg ser nå i loggen noe som jeg ikke har sett før også, at jeg får nginx 502 bad gateway. Lurer på om Sensibo har server problemer. Sjekker litt mer.
 13. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Jeg sjekket nå både linux og windows installasjonen, og det virker på begge plasser hos meg. Kan du for sikkerhets skyld sjekke om du fortsatt har api nøkkelen på plass, og evt restarte homeseer?
 14. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Grunnen til at det ikke er on and off knapp, er fordi når man setter på en mode, så vil varmepumpen skru seg på. Dette endret vi også for å være i tråd med HomeSeer termostat apiet, fordi off skal være med i mode. (Verdi 0) Men Off virker her hos meg, både i event og direkte i device listen. (jeg ser endringene også i sensibo) Får du skrudd av varmepumpen fra device listen? og er det kun i event den ikke fungerer. Har du eventuelt et eksempel på eventet, og hvilken versjon kjører du av sensibo plugin?
 15. Frankis78

  Sensibo Homeseer Plugin

  Det er ingen problem on andre med tilgang legger den ut, så kan jeg evt sende pm med historikk dersom det kommer oppdatering.
×