Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Clisse

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Clisse vant dagen sist 3. januar 2019

Clisse hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Clisse sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg oplever mange problemer med forsinkelser og status ændringer som aldrig bliver registreret i HS. Jeg var overbevist om at det hovedsageligt er et Z-wave problem og alligevel ikke. Problemerne ses tydeligst hvor en PIR skal tænde lyset med et event. Det kører for det meste godt, men ofte kan der være op til 10 sek forsinkelse. Det kan også ske at hvis jeg går gennem flere rum, hvor lyset burde tænde, så sker det måske først 10 sek senere, men så tænder lyset i begge rum samtidigt. Som om noget ligger i kø. I andre tilfælde tænder lyset slet ikke. Så skal PIR sensoren først tilbage i No motion tilstand, før den måske trigger at tænde lyset. Disse problemer er værst på 2 af mine PIRs, men kan opleves på dem alle. Når det har været meget slemt, har jeg excluded en PIR og included den igen. Det hjælper som regel lidt. Men ikke så holdbart. Det kan også være, at når event til nat tilstand kører, burde det slukke alt lys, men ofte er der 1 eller 2 Z-wave lamper der ikke slukker. Men det er meget tilfældigt. Jeg oplever også andre problemer med events. F.eks. et event der aktiveres på tid hver dag, nogle gange kører 2 gange i træk. Jeg har ca. 50 Z-wave enheder tilkoblet, hvor måske 5 af dem ikke "online" i øjeblikket. ca. 15 andre plugins. HS3 kører på en Intel NUC med I5 CPU og 8GB RAM og Windows 8.1 Z-wave bridge er 2 stk Z-NET Jeg ser ingen tegn på at serveren er hårdt belastet. Hvor starter jeg på at debugge disse fejl??? Mvh Claus
  2. Clisse

    teslaSeer

    Fil navnet ser spooky ud når jeg uploadet fra telefonen. Men ingen fare.
  3. Clisse

    teslaSeer

    I love this plugin!!! 4D9774DF-E485-4397-B14C-FA2DEC0F75F5.MOV
  4. Clisse

    teslaSeer

    Jeg bruger GPS position. Som jeg husker det, så svarer bilen ikke på ping, når den er tilsluttet med WIFI.
  5. Clisse

    teslaSeer

    Helt sikkert! Jeg bruger også denne funktion. Hvis bilen holder hjemme og huset bliver sat i nat tilstand og ladestikket ikke er tilsluttet til bilen, får jeg en SMS med påmindelse og information SOC % og KM tilbage på batteriet. ??
  6. Clisse

    teslaSeer

    Måske ja.. Man skal nok lave en kontrol af at bilen befinder sig på ladepladsen GPS lokation og/eller at bilen er i Park. Bare så den ikke får åbnet ladeporten ved en fejl, hvis nogen tager stikket ud af ladeboksen hjemme.
  7. Clisse

    teslaSeer

    Ohhh!!!! Nu har jeg den nyeste version.. Fantastisk!!! Mit EON lade stik er uden knap til åbning af ladeporten. Så en dør sensor på lade boksen og en lille magnet tapet på ladestikket.. Tag stikket ud af ladeboksen og ladeporten åbner:-)
  8. Clisse

    teslaSeer

    Er det muligt at tilføje åbning af ladeport? Mvh Claus
  9. Clisse

    teslaSeer

    Ingen problemer her
  10. Clisse

    teslaSeer

    Nice! Har du haft mulighed for at tilføje åbning af ladeport?
  11. Clisse

    teslaSeer

    Det siger ikke mig så meget, men jeg fandt dette: https://teslamotorsclub.com/tmc/threads/error-in-tesla-api.127239/
  12. Clisse

    teslaSeer

    Jeg får samme fejl. Synes dog at min stoppede med at virke den 29. august. Jeg har forsøgt at genstarte HS3 serveren. Jeg har deaktiveret teslaseer og slettet alle teslaseer devices og genopsat. Stadig samme fejl: In URLAction GET: Fjernserveren returnerede en fejl: (503) Serveren ikke tilgængelig.. Mvh Claus
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.