Jump to content

Salvesen

Members
 • Content Count

  807
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Salvesen last won the day on September 14 2018

Salvesen had the most liked content!

Community Reputation

218 Excellent

1 Follower

About Salvesen

 • Rank
  Advanced Member

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

2,341 profile views
 1. God ide! https://forums.homeseer.com/forum/lighting-primary-technology-plug-ins/lighting-primary-technology-discussion/jowihue-w-vuyk/1359872-hs4-jowihue-plugin-beta?p=1367773#post1367773
 2. Kom tilfeldigvis over en post på homeseer forumet som reddet meg. Kan lage ini fil med bridge ip som jowihue sjekker hvert 2 minutt(da den sjekker etter alle broer). Det fungerte Nå er jeg happy camper etter en lang dag!
 3. Får ikke til å legge til deconz i jowihue. Klikker snart Mange problemer, men får ikke kjørt HS4 versjonen av jowihue. Bruker HS3 versjonen, og uansett hvor mye jeg prøver vill den ikke finne broen Noen tips, andre som har opplevd lignende? Har googlet meg i hel og prøvd alle tipsene som ligger på homeseer forumet, uten hell
 4. Hvordan fikk du lagt inn rullegardinene? Ser de ikke er "standard" når en prøver å legge noe til. Fremgangsmåte hadde vært fint om det ligger i minnet :=)
 5. Takk for svar! Aner ikke hvorfor jeg ikke kommer inn med user: delight pass: delight phoscon appen fungerer fint, der kommer jeg inn med eget passord som jeg satt. Men finner ikke noen plass å "unlck bridge" der. aha, det vill si at du har 3 broer i jowihue? Det kan forsåvidt gå. Lys fungerer fint på hue broen synes jeg, men sensorer/rullegardiner osv ønsker jeg over på deConz.
 6. Da var jeg igang med å bytte ut ikea/hue til deConz. Forstår guiden er gammel og ting har skjedd siden. Jeg stusser over: Når jeg åpner webappen(som jeg forstår var det gamle UI'et?) får jeg ikke logget meg inn med delight/delight. Noen som vet hvordan jeg kommer meg inn? Noen som vet om jeg kan importere lys osv i fra hue broen min? har maaaange lys og sensorer der. Og det blir krise å måtte legge til alt one by one igjen. Men får bite det i meg om det er eneste mulighet. Går det evt ann å leve med to broer en stund til alt er over i deconz?
 7. Takk for tipsene, etter litt graving forstår jeg ikke helt hvorfor jeg ikke bare har kjørt Mosquitto lokalt før nå:P
 8. Hvilken MQTT broker bruker folk nå? Ser cloudMQTT har droppet gratis versjonen. Så nå må jeg finne noe nytt. Prøvd beebotte men virker sykt ustabilt!
 9. synes @Moskus skal gå for ikea sin løsning jeg slik at han kan få det inn i trådfriseer Men fra spøk til revolver, jeg har gått for ikea sine. Begrensede størrelser, men går vell til alt foruten de på venstre side der tenker jeg?
 10. Salvesen

  teslaSeer

  Hei, Sjekket selv og ser jeg har en del av det selv. Sikkert noe debug info jeg brukte en eller annen gang, fjerner det etterhvert Takk for info!
 11. Salvesen

  teslaSeer

  Hei, Ja er ikke så aktiv her inne som dere kan se. Ang F/C så skal dette justeres etter settingene i bil. Bruker du siste versjon? @Gjelsvik?
 12. Salvesen

  teslaSeer

  Lagt til Sentry mode.
 13. Salvesen

  teslaSeer

  Hei, Beklager meget sent svar! Ang dette så ligger det inne, device charging_state. Eller tenker du på ett annet? Tror det har skjedd en del med apiet siden jeg knotet med dette sist, så kan være mye nytt
 14. Salvesen

  teslaSeer

  Se der ja, skikkelig kult! Hadde gått for noe av det samme hadde det ikke vært for at jeg har knapp
×
×
 • Create New...