Gå til innhold

ZoRaC

Crew
 • Innholdsteller

  2 543
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  53

ZoRaC vant dagen sist Juli 12

ZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

601 Excellent

2 følgere

Om ZoRaC

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 434 profilvisninger
 1. Rele til sikringer

  Jeg tror det.
 2. Fysisk zwave dimmer

  Elko Pluss er bare en dum (penere) bryter. Elko RF kan integreres med f.eks ConBee/deCONZ.
 3. FIBARO Universal Binary Sensor funker ikke lenger

  Her har noen fått det til ved å endre noen parametere, evt assosiere med endpoints: https://forums.homeseer.com/showthread.php?t=172550
 4. Fysisk zwave dimmer

  Jeg var også skeptisk til «trykk og hold»-dimmere, men jeg kan ikke huske sist jeg trykket på en lysbryter. De er der bare til pynt!
 5. Rele til sikringer

  Schneider har PowerTag - koster skjorta (15.000 kr for 11 kurser fikk jeg tilbud på, da kommer nye sikringer i tillegg)! Ellers er dette et alternativ: https://www.tronika.no/no/forbruksmalere/960-energimaler-zmnhtd1.html med https://www.tronika.no/no/smarthus-tilbehor/959-kontaktor-ika232-20.html Dessverre blir det veldig fullt i sikringsskapet...
 6. Lesing av AMS data (AMS/HAN -> IoT)

  Det er jo bare tull! Dette skrev NVE til meg i midten av februar: Dokumentet jeg henviste til i min epost er dessverre slettet. Data og protokoll er bestemt! Ang sikkerhetsmekanismer så er det ikke bestemt, men det et bestemt at kunden kan velge om man vil ha sikker eller usikker datastrøm, så i praksis skal man da kunne få tilgang til en usikret datastrøm i dag. De tingene kommer de fleste nettselskap ikke til å tilby. Det må tredjepartsfirma tilby, slik som f.eks eWave.no.
 7. Spille av lyd/TTS fra HomeSeer

  Jeg endte opp med en ChromeCast Audio. Får koble opp og teste etter ferien.
 8. Kunne tenkt meg muligheten til å spille av lyd/TTS fra HomeSeer. HomeSeer kjører på en virtuell server og kan dermed ikke spille av lyd direkte. Tenker høyttalere sentralt plassert i 1. Etg som kan lese opp vær og busstider når «morgenmodus» aktiveres, spille av varsel om ferdig vaskemaskin, osv. Hvordan løser jeg dette enkelt/billig? Chromecast Audio og ChromeCast-plugin? Raspberry Pi og en eller annen software? Andre forslag?
 9. https://www.fintech.finance/01-news/nice-acquires-fibaro-one-of-the-major-player-in-the-smart-home-consolidating-its-global-leadership-position-in-the-home-automation-and-home-security-sector/ Hvilke konsekvenser dette får for Fibaro-produktene på sikt blir spennende å se...
 10. Strømskinne med zwave

  Solgt... Jeg har kjøpt 2 stk og har vel betalt rundt 700 kr pr stk - 300 kr var utrolig billig!
 11. Jeg kjørte samme opplegg. Kjøpte en Wuacom fanless PC tidligere i år, som pfSense kjører på. Fint å «spre det» på to bokser.
 12. Jeg er ikke så kjent med HomeKit, men mener at flere av sentralene kan integreres med HomeKit. Ikke direkte, nei. Du trenger en sentral som støtter Z-wave (og ZigBee, for de eksisterende pærene dine) og HomeKit.
 13. Strømskinne med zwave

  Nei, de sluttet med HW:
 14. Homeseer som Zwave bridge til MQTT

  Mener det skal gå fint med mcsMQTT-plugin.
 15. LED-spotter med felles, dimmbar, driver og en Fibaro Dimmer 2, e.l foran? Regner med du uansett skal ha en sentral som støtter Z-wave?
×