Gå til innhold
 • Bli medlem

ZoRaC

Crew
 • Innholdsteller

  5 643
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  154

ZoRaC vant dagen sist 29. mai

ZoRaC hadde mest likt innhold!

3 følgere

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

5 465 profilvisninger

ZoRaC's Achievements

Avansert medlem

Avansert medlem (3/3)

1,5k

Nettsamfunnsomdømme

4

Community Answers

 1. Ja, men alt som har med pris å gjøre mister du.
 2. Pulse virker uten å kjøpe strøm fra Tibber, så det er bare å bruke den videre.
 3. Jeg får jevnt og trutt e-poster fra Google om at jeg må gjøre noen endringer. Det slår meg at det kanskje er Gcalseer det gjelder? Må autentiseringen i plugin endres for at det fortsatt skal fungere?
 4. Første test vil være å teste om det virker uten å endre noe som helst (altså med demo-token). Funker det? I så fall virker det som du ikke har fått kopiert inn hele token riktig.
 5. Det var merkelig. Gjelder det for demo-token også? Scriptable skal visst komme med støtte for det, men foreløpig er det bare i beta-versjonen av appen. Tenkte se på det når det kommer i den vanlige versjonen.
 6. Tibber Pulse virker uavhengig av hvilken strømleverandør man har.
 7. Takk for bidraget, jeg har lagt det til i koden på Github nå ("v2.0.5 - Legg til valg av HOME_NR som parameter og visning av "bolig-navn" - takk til Marium0505!") Kjenner ikke til en widget-app for Android, dessverre.
 8. Takk! Jeg har godtatt den nå, ser ut til at du automatisk ble contributor. Jeg har oppdatert koden med sånn "trinn-graf" nå, Skal også få lagt ut noen skjermbilder og oppdatere første post i tråden her. Det hørtes kult ut! Er det noen enkel måte å legge til flere språk, uten at scriptet blir veldig "stort" (mange linjer)? Utfordringen med widgets i iOS er at de ikke er "live". Man kan maks oppdatere hvert 2-3. minutt og da blir ikke pulse-data så relevant, siden man får bare et øyeblikkbilde på et tilfeldig tidspunkt med noen minutters mellomrom. Ja, den infoen er tilgjengelig via APIet i hvertfall, så det er nok mulig. Men jeg har ikke solceller selv, så vet ikke om jeg tar meg tid til å implementere det selv... I'm not sure how easy it is to add a language-selector and have multiple languages to choose from, but it's not a lot of text overall, so just search for the lines containing "addText" and translate/replace the text on each of them. Virker det om du bare kopierer inn koden, uten å endre noe som helst (altså med demo-token)? Har du aktivt abonnement hos Tibber akkurat nå? Prøv å fjern alt i linje 286-381, tror den da skal fungere, men fjerne alt over grafen.
 9. Ser ut til at jeg får denne hver morgen, men at det fungerer som det skal når den kjører på ettermiddagen. Jeg tror ikke jeg har skjønt 100% hvordan det fungerer, har du noe tips til hva årsaken kan være?
 10. "svenove" er min Github-bruker. Sett gjerne meg som eier, så kan jeg enten legge deg til som contributor eller du kan fork'e den? Jeg ser det har kommet en del kommentarer/spørsmål i tråden her i det siste, jeg skal se om jeg får gått igjennom og svart på de andre i løpet av kvelden også.
 11. Får man besparelsen utbetalt, eller hvordan fungerer det, @Moskus? 😂
 12. Virket det før du endret noe (altså med demo-token)?
 13. Tja, jeg kikket på de appene jeg kan styre noen av IoT-enhetene mine direkte med og jeg vil jo ikke si de er noe «bedre»…? Er dette virkelig bedre?
 14. Jeg kjører riktignok HS3 enda, men jeg ser ikke helt hva som er «utdatert» og dårlig med dette designet? Har aldri fått klager på det fra samboeren heller…
×
×
 • Opprett ny...