Jump to content

ZoRaC

Crew
 • Content Count

  5,226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  122

ZoRaC last won the day on October 30

ZoRaC had the most liked content!

Community Reputation

1,370 Excellent

2 Followers

About ZoRaC

 • Rank
  Advanced Member

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

4,026 profile views
 1. Se på Fibaro Wall Plug. Den bygger veldig lite og er veldig «anonym».
 2. Jeg har gjort motsatt - byttet ut alle 433 MHz temp/fukt med Aqara. Har i omtrent alle rom. Aldri hatt noen store problemer med dem. Den ene henger ved en Netatmo weather innendørssensor og viser tilnærmet samme temp/fukt sist jeg sjekket.
 3. Tenkte på om du hadde en vanlig lysbryter tilkoblet, for manuell styring.
 4. Er det samme problem med bryter? Prøvd å ekskludere/inkludere? Fabrikknullstille?
 5. Mener å ha lest noe i mcsMQTT-forumet om at man bør ha egne topics til set/get, men mulig det var i tidligere versjoner. Jeg tar stort sett bare imot data via MQTT og de få gangene jeg skal sende noe så gjør jeg det direkte i event i stedet for i en device:
 6. Min erfaring er at funker dårlig å bruke samme topic til både sende og motta. Jeg har egne topics for å sende kommandoer. Vet ikke om det har noen sammenheng med feilen du opplever...
 7. Mener du RL Beacon? Kan du ha endret passordet første gang og at det er grunnen til at du ikke får det til nå?
 8. 1. På mobil finner jeg ingen måte å åpne forsiden til forumet lengre? 2. På epostvarslingene er det nå bare et utdrag av starten på innlegget, i stedet for hele innlegget. Kan vi få tilbake hele innlegget i epost igjen? 3. Når jeg i "ulest innhold" klikker på en tråd, så kommer jeg til første side/innlegg i tråden og ikke den første uleste.
 9. I mitt Ecowitt.PHP bruker jeg sistnevnte: $_POST['lux_calc'] = $_POST['solarradiation'] / 0.0079;
 10. Dette er min løsning: <?php $json = json_decode(file_get_contents('https://radio.nrk.no/psapi/series/dagsnytt/latestAndNextEpisodes?futureEpisodeCount=0&pastEpisodeCount=2')); // Dette håndterer en pågående sending, da henter den forrige sending i stedet if ($json[0]->mediaAssetsOnDemand[0]->hlsUrl !== NULL) $m3u8 = $json[0]->mediaAssetsOnDemand[0]->hlsUrl; else $m3u8 = $json[1]->mediaAssetsOnDemand[0]->hlsUrl; system("ffmpeg -y -i \"$m3u8\" -bsf:a aac_adtstoasc -vcodec copy -c copy -crf 50 /usr/local/HomeSeer/html/cast/dagsnytt.mp4"); ?> Jeg var til og
 11. Whaat!? Er den ny? Jeg har laget et finurlig system med noe script som henter ut nyeste Dagsnytt fra noe API-greier hos NRK og laster den ned hver time...
 12. Det går fint. Inkludering startes da ved å trippelklikke på den lille B-knappen på Fibaroen.
 13. Da har jeg oppgradert. :) Ikke merket noe spesielt enda... Var litt uvant at FW ikke lå med og måtte lastes ned manuelt. Den feilet på update første gang, men gikk greit når jeg prøvde på nytt.
 14. Jeg vurderer å oppgradere i kveld. Er ganske stabilt hos meg nå også, men dette er første «stable»-release på lenge. Særlig FW-forbedringene virket lovende.
 15. Vet ikke med OneDrive, men med Dropbox er ikke det noe problem i hvertfall. Når BLBackup sletter backupfila så vil den slettes fra Dropbox også. Jeg kjører ukentlig fullbackup, daglig diff. Jeg overfører også backupen ut av huset en gang i uka (Månednavn.zip), så jeg har 12 backupfiler offsite til enhver tid.
×
×
 • Create New...