ZoRaC

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 185
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  29

ZoRaC vant dagen sist August 22

ZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

288 Excellent

1 følger

Om ZoRaC

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

559 profilvisninger
 1. Noen andre her med Mac som opplever samme problem? Høres jo nesten ut til å være et Mac-problem.
 2. Kjører du siste versjon av HS? Har du mulighet til å prøve fra en annen Mac? Kjører du noen form for antivirus/brannmur på Macen?
 3. Ja, de har selvsagt funnet på noe annet. Eple+R, kanskje? Er det forresten noe interessant i "Console"-fanen?
 4. Hjelper det med en ctrl+F5? Ser at den gir status 304 på de fleste filer, som betyr at den bruker en cachet versjon av filen i stedet for å overføre den på nytt. Av og til blir cachen korrupt. Ctrl+F5 tar en "hard refresh", slik at alle filer lastes ned på nytt (status 200).
 5. Det er en fane der som heter "network" - det er den som er mest interessant.
 6. Hvis du tar opp utviklerverktøyet i Chrome (F12) og ser på "network" når du laster siden, ser du noe unormalt der?
 7. Fibaro Røykvarsler V1 vs V2

  For bygg etter TEK10 er det krav om strøm på røykvarslere.
 8. Merkelig logg, mange records "går igjen"

  Jeg hadde en del trøbbel etter jeg aktiverte "power recovery" i setup. Etter en omstart med det aktivt var systemet ureponsivt i et par timer. Kan det være noe sånt?
 9. Fått opp kamera (på sokkel). Gjør selvsagt opptak ved bevegelse, men har også en ekstra deteksjonssone bare der sykkelen står. Den trigger en device i HomeSeer, som jeg bruker til å minne meg på å lade batteriet når jeg har syklet til jobb.
 10. HS3 mister kontakten med UZB

  @Moskus har vel en Belkin USB-over-nettverk-sak, om jeg ikke husker feil.
 11. HS3 mister kontakten med UZB

  Ikke på VB, men på ESXi er vi flere som har hatt lignende problem: Etter å ha satt det opp på samme måte som @Christian, så fungerer det problemfritt!
 12. Robotstøvsuger - defekt batteri

  Jepp, ser ut til at det løser seg:
 13. Du har helt rett og jeg sier noe om det innledningsvis: Når man søker på eBay, Aliexpress, osv etter slike produkter, så ser man at de som selger heller ikke har helt greie på hva de egentlig selger. Navnene NodeMCU og ESP8266 går igjen og brukes litt om hverandre i annonsene og jeg har faktisk slitt med å finne en forklaring på hva navnene egentlig henviser til... Jeg har også forstått det slik at ESP8266 er chipset og NodeMCU er firmware, men så har man slike enheter som jeg har brukt, som markedsføres som "NodeMCU v2/v3", noe som ikke gir mening hvis NodeMCU egentlig er navnet på firmware (men det er nok fordi selgerne ikke vet hva de selger).
 14. Trenger hjelp til valg av utstyr/kontroller

  Godt poeng, jeg har bare Dimmer 2 og tenkte ikke på at de andre var anderledes. For Z-wave røykvarsler er det vel bare Popp sin som oppfyller kravet om strømdrift (tror jeg). Mener det er noen tråder her på forumet om røykvarslere som du kan kikke på.