ZoRaC

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 435
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  34

ZoRaC vant dagen sist Oktober 18

ZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

347 Excellent

1 følger

Om ZoRaC

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

661 profilvisninger
 1. Frittstående temperatursensor?

  Ikke hvis du skal prøve å sette farge fra et event. Hue/Sat har ingen funksjon på den pæren og dermed sliter man litt med å angi farge. Colorpicker funker heller ikke helt som den skal mot pæren. Utvikler har ingen slik pære selv, så han har ikke fått testet det...
 2. Frittstående temperatursensor?

  Det er visst ikke fullt så enkelt. IKEA Trådfri RGB f.eks, støttes av deCONZ, virker bare sånn halvveis i JowiHue/HS3.
 3. Det er visst noen utfordringer med RGB-pæren enda: https://forums.homeseer.com/showthread.php?p=1329429 Jeg får det sånn delvis til med «scenes» i JowiHue.
 4. Det hjalp ikke. Ser at både lysstyrke og hue endrer verdi - f.eks «red» gir hue=64000, men ser ingen forskjell på lyset. Lysstyrken ser jeg endrer seg. Noen andre som får det til?
 5. Er det noen som får til å sette farge på RGB-pæra fra et event? Jeg har aldri brukt JowiHue, men jeg tror jeg gjør det riktig, men får det ikke til å virke... Og hvis jeg finner en fin farge med colorpicker i device-listen (html-kode), hvordan kan jeg bruke den i et event etterpå?
 6. Fibaro dimmer (ikke 2) Bomkjøp?

  Er det denne? https://m.clasohlson.com/no/V-light-Dimbar-LED-pære-E27/36-5802 Den får veldig dårlig tilbakemeldinger, ser jeg. At de blir dårlig/går i stykker etter kort tid. Har du og @Andreaz hatt GU10’ene lenge?
 7. Fibaro dimmer (ikke 2) Bomkjøp?

  Tydeligvis populære
 8. Frittstående temperatursensor?

  Nja, så enkelt er det dessverre ikke. 433 MHz er bare en transportfrekvens, som alle produsenter kan bruke fritt uten å søke konsesjon. RFXCOM-plugin må ha støtte for den protokollen som dataene sendes på i tillegg. I tillegg er det noen protokoller som ikke kan brukes samtidig, så to typer enheter kan godt fungere fint hver for seg, men ikke i samme hus. Og transieverne fra RFXCOM har støtte for 4 forskjellige firmware (Type1/2 og Ext1/2). Noe utstyr virker bare med en type firmware også.
 9. https://research.checkpoint.com/new-iot-botnet-storm-coming/ Nederst i artikkelen er det listet om mange enheter som de ser er omfattet av dette botnettet - har du en av dem tilgjengelig via internett, patch dem!
 10. Hva er desimalskilletegn på regionale innstillinger på dem?
 11. Ja, det står vel "tidlig 2018" på nettsiden deres. Her er også litt mer info: og: https://www.facebook.com/notes/id-lock/id-lock-150-nærmer-seg-lansering/1866398606711508/
 12. Helt enig - jeg er veldig motstander av å kalle et hus man styrer fra en app for "smart", huset er jo bare "fjernstyrt"! Men, skal jeg ha en hel kanne kaffe, så må jeg faktisk gå to ganger for å gjøre det "manuelt" - først slå den på, så hente den når den er ferdig... Og er jeg ute og pusler i hagen (det vil si klipper plena ) og vi får uanmeldte gjester, så ser jeg fordelen med å bare vippe frem telefonen og sette på en kanne kaffe, sånn at den er klar når vi skal ha den. Utfordringen min er å få huset til å bli så smart at den skjønner at jeg skal ha en kanne kaffe hvis jeg står og klipper plen og svigers kommer på uanmeldt besøk...
 13. Utelys m bevegelsesensor

  Synd lyskasterne er utgått fra sortimentet...
 14. Mitt hjemmeautomasjonsprosjekt

  Akkurat mitt poeng også. På lenken du la ut fikk jeg inntrykk av at så lenge det var «riktig» logo, så var alt vell...