Gå til innhold
 • Bli medlem

ZoRaC

Crew
 • Innholdsteller

  5 427
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  132

ZoRaC vant dagen sist April 6

ZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 430 Excellent

3 følgere

Om ZoRaC

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

4 466 profilvisninger
 1. Jeg fikk min Lay-Z Vancouver for et par dager siden. Status er nå implementert i HomeSeer, mangler bare styring av den. Måtte forresten bruke Bestway-appen og den bruker Heatzy (som har åpent (og dokumentert) API).
 2. Dette er nok årsaken, ja. Men en liten tilleggsinfo, som @Moskus glemte å nevnte, er at UZB1 og Z-stick er rene Z-Wave-interface. Hvis du vil ha ZigBee også så er det slik at støtten for ZigBee direkte i HS4 er ganske "fersk" (og dårlig). Du bør nok gå for en ConBee II-pinne + deCONZ-programvare (kan sikkert installeres på Hometroller?) + JowiHue-plugin.
 3. ZoRaC

  Pollenvarsel

  Ja, men URLene på pollenkontroll.no er de samme uansett system. Den URLen i quoten din vil ikke fungere uansett hvilket system man bruker...
 4. ZoRaC

  Pollenvarsel

  Se første post, URLene er endret.
 5. Målerne i et boligfelt sender dataene via 433 eller 868 MHz til de andre naboene, til man til slutt kommer til en trafostasjon (de 2x3m «husene»), som igjen sender det videre via mobildata. Spørsmålet er altså om dataene som går fra hus til hus er kryptert eller ikke.
 6. Så at Tibber hadde fått inn Sensibo Pure, så da slo jeg til i håp om en litt bedre pollensesong! Integrert mot HomeSeer via curl og MQTT.
 7. ZoRaC

  Nattmodus knapp

  Hvordan ser eventene dine ut nå? Er dette en fysisk bryter? Eller en virtuell? Om den er virtuell, så velger du selv hva knappene skal hete og hvor mange du skal ha, men devicen kan bare ha en gjeldende status, så du får ikke til å ha trapp on, trapp off, hall on, hall off (hvis du ønsker at bryteren skal gjenspeile lysets faktiske status da).
 8. Aha, da husket jeg feil. Men du har endret 19 og 21?
 9. Er det ikke også parametere for endring i watt og wh for rapportering, i tillegg til de periodiske hvert X sekund?
 10. Kom på en enkel løsning rett etter jeg postet... 😛 Slå av ved borte/natt (allerede på plass). Slå på ved hjemme/morgen (allerede på plass). Hvis effekt under X watt i 10 min, slå av (ett ekstra event). Da slår den seg på uansett, men slår sv igjen om den ikke lader.
 11. Skal bruke en Fibaro Wall Plug for elsykkelader. Den skal i utgangspunktet være «off» og så slår vi den på med knappen når vi skal lade. Da skal den stå på til den er ferdig ladet (effekt under X watt), men om natta og når vi reiser bort så skal den slås av uansett. Utfordringen er at jeg vil den skal slå seg på igjen om morgenen/når vi kommer hjem HVIS den ikke var ferdig ladet når den slo seg av. Mange veier til rom her, noen forslag?
 12. Standard nivå er nok veldig støyende på disse. Bør endres til sjeldnere. Sjekk @Moskus sin debug-tråd - den viser hvordan man identifiserer enheter som er veldig «pratsomme». EDIT: Ser du allerede har debugget med hans metode...
 13. Aha, ja, det burde holde. Jeg stopper hele plugin, men det burde være nok med interface.
 14. Kan gå bra eller det kan ta fyr. De fleste av dem har innebygget vern som skal slå de av ved overbelastning. Jeg brukte bare på vaskemaskin, mener jeg festet den på slangen. Måtte også sette sensitiviteten på max (Aqara sensor i deCONZ).
×
×
 • Opprett ny...