Gå til innhold
 • Bli medlem

ZoRaC

Crew
 • Innholdsteller

  3 713
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  73

ZoRaC vant dagen sist Januar 30

ZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

858 Excellent

2 følgere

Om ZoRaC

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

2 254 profilvisninger
 1. ZoRaC

  Vis 'alt' via Chromecast!

  Wow! Dette så ut til å være midt i blinken for to ting jeg har i drift - i dag tar jeg skjermbilde av en webside og caster bildet til en ChromeCast. I tillegg tar jeg bilde av videoen fra ringeklokka, fordi jeg ikke får til å caste streamen. Kanskje denne løser begge på en smidigere måte.
 2. ZoRaC

  Zigbee usb dongle - hva bruker folket?

  IKEA oppgir 10 m rekkevidde på en del av de andre enhetene sine også. Så repeateren er et alternativ til å ha en lyspære mellom controller og en node.
 3. ZoRaC

  Zigbee usb dongle - hva bruker folket?

  Ser ut til å være støttet: https://github.com/dresden-elektronik/deconz-rest-plugin/issues/1258
 4. ZoRaC

  ZigBee i HomeSeer for ELKO og IKEA Trådfri

  Hvilken versjon av deCONZ? Har vært/er mye bugs rundt IKEA i de senere versjonene, dessverre. Sikker på at pærene har ny nok firmware til at de kan legges til? Kanskje du har fått noen pærer som har ligget bakerst på hylla et års tid? Denne metoden funker visst for mange også: https://github.com/dresden-elektronik/deconz-rest-plugin/issues/1237#issuecomment-462082120
 5. Det var ikke superbillig akkurat - koster 514 kr inkl frakt fra Intin...
 6. Sikkert fordi du aktivt må godta vilkårene ved å aktivere XMPP, slik som «warranty void» og sånt... 😛
 7. Ja, i nyeste firmware skal de ha blokkert XMPP igjen, men med en mulighet for å åpne det igjen via appen.
 8. ZoRaC

  Hva kostet HomeSeer deg?

  Det er halv pris i mai og november, så jeg tror de færreste har betalt full pris. Jeg har kjøpt programvare for $461.65 fra Homeseer sin nettbutikk. Det er i underkant av 4000 kr: En del av disse kjøpene fikk jeg igjen 20% av fra Enova. Ellers har jeg kjøpt 3 USB-pinner (Z-wave, ZigBee og 433 MHz) - de kostet vel ca 2000 kr til sammen. PC hadde jeg fra før.
 9. Viktig å merke seg at produsenten har trukket denne fra markedet og at man kan oppleve feilmelding som vil krevet bytte av termostaten ("Err4"). Man får byttet disse kostnadsfritt mot Z-TRMfx2, om man ønsker: https://www.thermo-floor.no/informasjon/produktinformasjon/heatit-z-trm2
 10. ZoRaC

  InfluxDB-plugin

  Feilen er nå rettet i 0.1.51 som kom i natt.
 11. ZoRaC

  Treg z-wave, igjen...

  Da høres det ut som det meste er Z-wave Plus, så da burde ikke secure ha så mye å si på ytelsen. Jeg har wifi-ruter, PC, UZB1, RFXtrx433E og ConBee innenfor et 50 cm område og merker ingenting... men, jeg vet at f.eks ConBee ofte funker bedre med en 0,5-1m USB-forlenger enn rett i PCen, så det kan jo hende det i noen tilfeller hjelper for Z-wave også.
 12. ZoRaC

  Treg z-wave, igjen...

  Jepp, det er måten å gjøre det på.
 13. ZoRaC

  Robotstøvsuger - defekt batteri

  Maks 2 ganger i uka, så 70-100 ladinger... Produsenten sier den skal klare 500-1000 ladinger...
 14. Takker! Oppdaterte «alt» i dag, både HomeSeer, meiHarmony og Harmony Hub - slet en del med den, måtte koble fjernkontroll til PC, restarte hub et par ganger, restarte app noen ganger, men kom seg til slutt. Hos meg var XMPP allerede aktivt etter oppgradering. Slet med at plugin ikke virket etter på, masse feilmeldinger i loggen, appen stoppet, osv. Måtte oppgradere til siste beta av meiHarmony, da ble alt i orden etterpå.
 15. Flott, da tror jeg det blir noen slike. Spørsmålet er jo da om man skal gå for HeatIt v1 eller Z-TRM2fx, med tanke på alle problemene som har vært med 2/2fx... mulig det funker fint med gulvføler på 2fx?
×