Gå til innhold
 • Bli medlem

ZoRaC

Crew
 • Innholdsteller

  5 482
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  136

ZoRaC vant dagen sist 26. juli

ZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 441 Excellent

3 følgere

Om ZoRaC

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

4 615 profilvisninger
 1. Stort sett satser jeg på at OV i sikringsskapet + UPS sikrer serveren godt nok og lar den stå på.
 2. https://www.tronika.no/no/smarthus/zwave-produkter/z-wave-apparatstyring/bryter-2-polet-507601.html
 3. Har alle samme verdi for «unknown»? Da kan du lage en gruppe i EasyTrigger med alle devicene du vil sjekke og så lage et event som trigger på om en av enhetene får den verdien. Hvilken enhet det gjelder ligger da i et par globale variabler og kan legges inn i en varsling.
 4. Da var det på tide med batteribytte igjen - 16 mnd holdt de denne gangen! Fikk pushvarsel for en uke siden om at jeg burde bestille, i går sluttet den å virke og fikk samtidig pushvarsel om å bytte. Mener de originale holdt ca ett år. Veldig fornøyd med at den krever så lite «vedlikehold»!
 5. Prosjektet er nå gjennomført, etter 3 år med planlegging. 😛 Klarte akkurat å trekke gjennom 2x Cat6 på det 40 cm rettstrekket: Fikk samtidig dratt den ene opp til loftet ved hjelp av telefonledning fra stua som gikk opp til soverommet over (viste seg å være et telefonuttak bak det store doble garderobeskapet) og derfra opp til loftet. Planen er en UniFi Flex der oppe, for de tåler både varmt og kaldt «klima». Noen flere bilder fra prosessen:
 6. Hmm… tror jeg ville spurt på forumet og fått løsningen direkte fra utvikleren.
 7. Kan du ikke bruke denne metoden til å erstatte «Alarm» med «high» og «Avstill» med «low», tro? https://forums.homeseer.com/forum/lighting-primary-technology-plug-ins/lighting-primary-technology-discussion/mcsmqtt-michael-mcsharry/1355907-replace-comma-with-dot-in-published-payload?p=1356163#post1356163
 8. Ja, så det var det ønsket eksempel på - utenom Harmony. Har selv en Cube, men det blir for komplisert å bruke den til alle funksjonene jeg trenger fra fjernkontrollen. Og et annet problem - hva bruker man til å faktisk sende IR-kommandoene? I dag bruker jeg jo en Harmony Hub, men den lages jo heller ikke lengre…
 9. Jeg vet det, jeg har Harmony selv. Men hva kjøper man om 3-5 år, når/hvis den slutter å fungere?
 10. Men det er jo Logitech sin… Og de har jo sluttet å lage fjernkontroller.
 11. Har du noe konkret eksempel? Trenger jo noe med en del knapper - on/off, 4 piler, ok, mute, volum opp/ned, kanal opp/ned, menu, info, back/exit - for å nevne de umiddelbare jeg kommer på.
 12. Jeg kjører automatisk backup av UZB1 hver mnd.
 13. På Linux er det vel samme metode som ved nyinstallasjon - laste ned .deb-filen og kjøre installasjonen av den.
 14. Hvilken versjon av deCONZ kjører du? Kan være derfor den sier du har nyeste fw også, hvis den kjører gammel versjon.
 15. Spørsmålet hans er nok hvordan han kan få tak i MP3-filen, ikke hvordan han kan spille den av.
×
×
 • Opprett ny...