Gå til innhold
 • Bli medlem

ZoRaC

Crew
 • Innholdsteller

  4 554
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  102

ZoRaC vant dagen sist Oktober 10

ZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 122 Excellent

2 følgere

Om ZoRaC

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

3 136 profilvisninger
 1. I så fall er det vel enklere å bare låse opp fra HASS når man først er inne...
 2. Ikke skripting, men events. «IF remote is set to dim up then set lyspære to lyspære+5» f.eks. Et annet alternativ er å sette det opp i deCONZ (Phoscon) sin switch editor - da får du direkte koblet bryter mot pæren.
 3. Jeg er litt usikker på om jeg skjønner spørsmålet. En Fibaro Dimmer 2 kan ikke kombineres med en vanlig dimmer. For å styre Fibaro Dimmer 2 «lokalt» med bryter så trenger du en vanlig av/på-lysbryter med impulsfjær tilkoblet Fibaroen.
 4. Synd min kommune ikke er med. jaja, scraping av nettsiden til renovasjonsselskapet funker fortsatt, men bare til de redesigner siden sin...
 5. Hvilken Mono-versjon kjører du da?
 6. De har ikke tatt med alle instruksene... Kanskje du må deaktivere Z-way, som beskrevet i den originale tråden?
 7. Har du USB-pinne eller Razberry «hatt»? Står det noen feilmeldinger under view->log? Sikker på at ttyAMA0 er riktig port?
 8. Riktig. Den ene styrer da den «lokale» Fibaro dimmeren, den andre sender et signal trådløst til sentralen og/eller direkte til en annen Z-wave enhet. Om sentralen kan respondere på det signalet og styre en hue/ikea pære varierer fra sentral til sentral. Det er i hvertfall mulig i HomeSeer.
 9. Tips: Fibaro Dimmer 2 med doble brytere over alt. Bryter nr 2 kan da f.eks styre en ikea/hue pære i en lampe et annet sted i rommet (som er koblet til permanent strøm/støpsel). vi har det i flere rom, veldig praktisk.
 10. Stemmer som @Moskus sier. Nede i høyre hjørne på shop.homeseer.com så finner du dine "poeng". Slik samler man poeng: Og de kan blant annet brukes til å få rabattkuponger:
 11. Nei, støtten til varmestyring ble avviklet i sommer: https://tilskudd.enova.no/Tiltak/11
 12. Ja. Kjør «exclude» på den nye Tellsticken før du kjører «include».
 13. Får du til å kjøre en wget eller cURL mot samme URL? Bare for å verifisere at serveren får koblet seg til.
×
×
 • Opprett ny...