Gå til innhold
 • Bli medlem

ZoRaC

Crew
 • Innholdsteller

  3 250
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  68

ZoRaC vant dagen sist November 22

ZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

762 Excellent

2 følgere

Om ZoRaC

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

2 059 profilvisninger
 1. Hvordan ser assosiasjonene ut?
 2. Jeg har vurdert å sjekke om de fastmonterte z-wave enhetene blir «offline». Ikke sjekket om det er mulig, men det er i hvertfall mulig med Ikea/Hue-pærer. Så lenge man har minst to pr kurs, så vil man kunne si med ganske stor sikkerhet at kursen er ute hvis begge mister kontakten.
 3. ZoRaC

  Problem med nettverk på server

  Prøv en annen port på switchen? Prøv å sett en annen IP? Får du samme pakketap ved Ping fra en PC til serveren?
 4. Det er en vanlig feil å få ved feil desimalskilletegn. Trolig bruker du komma i HS og scriptet bruker punktum?
 5. ZoRaC

  Startutstyr

  Den er ikke Z-wave, men er laget for å kommunisere direkte med termostaten den er laget for, via 2.4 GHz. Ref: https://manuals.fibaro.com/content/manuals/en/FGT-001/FGT-001-EN-T-v1.0.pdf For temp.sensorer ville jeg kjøpt noen billige 433 MHz-sensorer, siden du uansett skal ha RFXCOM-trancieveren.
 6. ZoRaC

  Problemer med Qubino Flush Dimmer på HS3

  Er det denne? https://smart-telematik.se/dokument/qubino-flush-dimmer.pdf I så fall er det gruppe 4 som skal assosieres, ikke gruppe 1.
 7. ZoRaC

  Problemer med Qubino Flush Dimmer på HS3

  Virker lyset feilfritt med bryter?
 8. Disse fortjener en plass i tråden! Muggdannelsedetektor fra POPP: https://www.tronika.no/no/zwave-klimastyring/1123-muggdannelse-detektor-701202.html Utendørsbryter, IP44 fra POPP: https://www.tronika.no/no/zwave-apparatstyring/1124-utendors-bryter-700397.html
 9. ZoRaC

  Flertrinnsautomatisering av lys og lyd

  Alt dette tror jeg er mulig i HomeSeer og relativt enkelt å sette opp. Du trenger en Z-wave-controller til "The Button". Nanoleaf kan styres ved å installere denne plugin: https://shop.homeseer.com/products/adam-stillman-nanoleaf-software-plug-in-for-hs3 Sonos kan styres ved å installere denne plugin: https://shop.homeseer.com/products/dcorsus-sonos-software-plug-in-for-hs3 Å lagre og gjenopprette tilstand før/etter kan gjøres med dette scriptet: https://www.hjemmeautomasjon.no/forums/topic/28-script-devicestatevb-lagrer-og-gjenoppretter-slik-lyset-ol-er-akkurat-nå/ Disse kan integreres via JowiHue-plugin (mot Hue hub eller ConBee/deCONZ) eller TrådfriSeer mot IKEA gateway.
 10. ZoRaC

  Zipato mini keypad hvordan skrur jeg på event?

  Hvordan ser assosiasjonene din ut?
 11. Mener jeg så noe i en tråd hos HomeSeer som tydet på at ballen lå hos Z-Wave.me og at det var opp til dem om restore ble mulig igjen. Finner ikke tråden i farten...
 12. Det er vel kanskje viktig å nevne at restore til UZB1 ikke lengre støttes?
 13. ZoRaC

  Kan denne endre status av device I HS3?

  Ser ut til å funke fint i HomeSeer. https://forums.homeseer.com/forum/homeseer-products-services/system-software-controllers/hs3-hs3pro-software/hs3-hs3pro-discussion/105726-how-would-you-do-this-hank-scene-controller
 14. ZoRaC

  Varmekabel uten gulvføler - forslag til oppsett

  Tilkoblet med ledning. Er en slik: https://www.komplett.no/product/975891 Hos meg er termostaten på utsiden av rommet, så jeg måtte ha en sånn på innsiden.
 15. ZoRaC

  Varmekabel uten gulvføler - forslag til oppsett

  Jeg har koblet på en ekstern romføler på min Mutireg Z-wave (HeatIt v1). Det funker fint.
×