Gå til innhold
 • Bli medlem

ZoRaC

Crew
 • Innholdsteller

  4 920
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  116

ZoRaC vant dagen sist Januar 17

ZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 244 Excellent

3 følgere

Om ZoRaC

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

3 409 profilvisninger
 1. Ok, da har jeg ingen ideer... Sjekket innholdet i status.txt, at den ser ok ut?
 2. https://www.thingiverse.com/make:708936
 3. Hva slags node er taklyset? Noen har vel en innebygget mulighet for å slå seg av etter x min fra de ble påslått. Det styres i så fall via en parameter. Kan være at det er der auto-off er aktivert og at det egentlig ikke kommer fra motion-sensoren?
 4. Kjører du ikke mosquitto på samme PC? Og dermed kan bruke lokal path i stedet for UNC-path?
 5. Den kommer etterhvert til alle sammen i hvertfall. https://www.facebook.com/groups/1963580733664463/permalink/2881430931879434/
 6. @Moskus har ikke noe imot å gå over bekken etter vann han... 😛
 7. Du mangler et kolon i ditt skjermbilde. Dette funker:
 8. Jeg kjører vmware ESXi. BLBackup tar daglig backup av HomeSeer (som kjører på Ubuntu). En gang i uken lastes backupfila automatisk til en ekstern FTP-server. En gang i mnd tar jeg manuelt snapshot av serveren i ESXi. ESXi kjører på en USB-pinne. Den tar jeg «dd»-backup av et par ganger i året. Jeg kan ha flere krasj: • ESXi - da tar jeg en ny USB-pinne og legger inn kloningen, bør være oppe igjen innen 30-60 min, inkl alle VMer • Disken som VMene ligger på - snapshots ligger på annen disk, så da er det bare å mounte den og kopiere inn siste FTP-backup av HomeSeer, tar vel et par timer • OSet til HomeSeer krasjer - restore av snapshot og legge tilbake siste natts backup fra BLBackup, bør ta 45 min • HomeSeer krasjer - legge tilbake siste natts BLBackup, bør ta 30 min • UZB1 «dør», da er jeg fucked (har en i reserve, men ingen backup)... 😛 • Den fysiske pcen ryker, da må jeg stikke på Elkjøp å finne noe som kan kjøre ESXi... 😛 • Punktene over gjelder også for deCONZ/ConBee og for Xeoma (kamera NVR) Så jeg tror jeg er godt sikret og har kort RTO.
 9. Jeg regner med HomeSeer-gjengen har en egen ZigBee-USB-pinne som de kommer til å selge og som kommuniserer direkte med HS4, men jeg vet altså ikke. Har bare inntrykk av at ConBee er litt «lukket».
 10. ZigBee-støtte står på planen for HS4, men jeg regner med det blir veldig grunnleggende støtte bare. Zigbee har vel såpass lite standard at hver eneste leverandør lager ting på «sin måte» - dvs at på samme måte som med deCONZ så må de som lager «appene» til Homey også legge til støtte for hver enkelt produkt, eller? Jeg bruker ikea pærer og Xiaomi sensorer - funker jo uten problemet mot deCONZ og HomeSeer det... Jeg tror ikke ConBee virker mot noe annet enn deCONZ? For firmware og SDK mot den er vel ikke tilgjengelig for andre?
 11. Hstouch kjører ikke til vanlig, er en slideshow app som gjør det. Så måtte uansett hatt Tasker til å bytte til HSTouch. I tillegg trenger jeg å hente info fra to holdeplasser, slå sammen og sortere - det fikk jeg ikke til med VB. Og, jeg trenger en webside på mobilen som jeg kan ta opp på vei til bussen - da blir HSTouch for treg.
 12. Nei, det er en vanlig Tasker scene (WebView). Tableten står vanligvis med et foto-slideshow som bytter til HSTouch hvis man trykker på den. Når det ringer på viser den videostream fra kamera utenfor døra. Enkelt å sende en URL via MQTT for visning i en tasker scene.
 13. Ja, kan du ikke da sende den nye videostrømmen videre til tjenesten i stedet?
 14. Ffmpeg. https://stackoverflow.com/questions/17623676/text-on-video-ffmpeg?lq=1 Evt: http://www.linux-projects.org/uv4l/tutorials/text-overlay/
 15. Laget en webside som henter bussinfo fra EnTur API. Den kommer automatisk opp på skjermen på kjøkkenet når vi står opp, hvis det er arbeidsdag.
×
×
 • Opprett ny...