Gå til innhold
 • Bli medlem

ZoRaC

Crew
 • Innholdsteller

  4 193
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  89

ZoRaC vant dagen sist Mai 31

ZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

993 Excellent

2 følgere

Om ZoRaC

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

2 854 profilvisninger
 1. ZoRaC

  Heatit termostat

  Hvor mange lys pr dimmer? Mer enn ett, vil jeg tro? Fibaro dimmer 2 bak en vanlig bryter (IKKE bak en dimmer). Koster vel ca 1000 kr pr punkt, ferdig montert. Da kan du styre mange lys på samme dimmer og ting virker selv om smarthussentralen skulle gå ned (mulig Hue også gjør det da?).
 2. ZoRaC

  Fibaro vs Futurehome

  Hva gjør du når du skal selge huset da? Eller når sentralen (og automatikken) krasjer? Hvor mye sparte du på å droppe veggpunktene?
 3. ZoRaC

  Fibaro vs Futurehome

  Hva tenker du å spare på? Skal du droppe manuell styring av dimmerne, slik at man bare kabler til takpunkt og ikke veggpunkt? Det ville jeg i så fall revurdert...
 4. Ikke annet enn det som står i beskrivelsen:
 5. Den er ikke smartifisert noe utover den innebygde fuktstyringen den har.
 6. ZoRaC

  Läsa data fra HAN-porten (Aidon)

  Og husker jeg ikke feil, så går to av dem mot sky og en av dem har/får lokalt API.
 7. ZoRaC

  Assosiering S1 og S2

  Du assosierer bare en vei - den «tomme» assosierer du gruppe 2/4 eller 3/5 (husker ikke hvem som er dimming og bare on/off) mot hver sin Fibaro som er tilkoblet lamper. Men, som @Moskus (og manualen til Dimmer 2) sier, så skal ikke den brukes uten last... Hvis du sliter med assosiasjoner, ta en kikk i lenken i signaturen min. Vanligste årsak er at enhetene et en miks av secure/non-secure.
 8. ZoRaC

  Tibber API - PHP

  Hmm... sjelden jeg holder på med PHP, så var litt vrient å ta det på husken. 😛 Sånn da? var_dump(json_decode($response)->data->viewer->homes);
 9. ZoRaC

  Tibber API - PHP

  Ah, tror det skulle vært slik i stedet: var_dump(json_decode($response)['data']['viewer']['homes']);
 10. ZoRaC

  Tibber API - PHP

  Prøv en var_dump($response['data']['viewer']['homes']); og se hva den spytter ut da. Mener $response inneholder resultatet og kan leses som et vanlig array.
 11. ZoRaC

  Renovering til smarthjem

  Det er i hovedsak to teknologier å velge blant - Z-Wave og ZigBee, hvor Z-Wave er mest utbredt. Du må ikke velge enten eller - jeg kjører begge protokoller (mot HomeSeer). Du vil kanskje ha dimming? Da er Fibaro Dimmer 2 et godt valg og brukes med vanlige pærer (50-200 VA LED/50-250 watt halogen). Jeg har 10-15 stk i vårt hus, med dobbelbryter foran, slik at jeg kan styre andre ting med bryter 2 etter eget ønske. Jeg har noen Neo Coolcam PIR - bruker det til å trigge morgenmodus. På bad og vaskerom har jeg magnetbryter på døra til å trigge lys (en Nexa (433 MHz) og en Xiaomi (ZigBee)).
 12. ZoRaC

  Selges: fibaro dimmer2 og implant

  Mener du double switch?
 13. ZoRaC

  Ventilasjon / kjøling?

  Med balansert ventilasjon ja, men jeg tenkte nå på å hente luft rett utenfor soverommet og rett inn. Skal det virkelig så mye tid til før det får effekt?
 14. ZoRaC

  Ventilasjon / kjøling?

  Vi har panelovnene på 18-20 grader, så jeg trenger ikke få det helt ned i 10 grader. men å få tilført noe av 10-gradersluften på bare soverommet hadde jo vært fint...
 15. ZoRaC

  Ventilasjon / kjøling?

  Jeg bestilte en slik for å teste på «omkledningsrommet» i dag - det er lengst unna senga. og mulig det er nok at den står og suger luft ut for å tvinge uteluft inn vinduet på andre siden. Vi har uisolert loft. 26 grader der nå (19 grader ute). Og det er nok eneste stedet det er plass til anlegget og rør... 😕 Den vil vel bare sørge for at lufta i rommet beveger seg? Om jeg får innetemperaturen ned mot 10 grader (som utetemperaturen var i går kveld) i stedet for 25 grader, så er jeg fornøyd!
×