Gå til innhold

ZoRaC

Crew
 • Innholdsteller

  2 108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  43

ZoRaC vant dagen sist Mars 7

ZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

485 Excellent

2 følgere

Om ZoRaC

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 013 profilvisninger
 1. Del din HStouch skjerm

  Ja, likte funksjoner som «start oppvarming 15 min tidligere for hver X grader lavere enn Y grader utetemperatur», at den dropper ned termostatens setpoint med 10 grader om man åpner vindu/dør og at den har en veldig enkel scheduler (i hvertfall om man har EasyTrigger, da bruker man den sin schedule-lager). Den er heller ikke begrenset til RFXCOM-støttede temperaturfølere.
 2. Del din HStouch skjerm

  Jeg løste det med ett event pr «increase/decrease-knapp». Først med et enlinjers script, så med EasyTrigger. La da inn at knappen trigget et event og eventet tok temp+1. Nå har jeg gått over til SDJ-VStat plugin. Den har knapper for «inc/dec» på hver «termostat», så da ble det mye enklere. Anbefaler å ta en kikk på den plugin, ga en del ekstra og nyttig funksjonalitet!
 3. Off Topic-tråden

  Da har selgeren vært her igjen og jeg har blitt kunde. Han bekreftet at de brukte coax, men at noen av tjeneste krever nett på TV-boksen (opptak f.eks). Men, inkludert i prisen legger de opp nettverkskabel til begge rommene, eller gir meg en gratis wifi-modul til TV-boksen. Det var opp til montøren. 350/350 Mbit fiber Bridgemode 2 TV-bokser HBO Nordic TV-pakke Kabling/wifi-moduler 606 kr/mnd og fri etablering.
 4. Er vel bare å kjøpe et annet sted - denne ser jo kliss lik ut http://s.aliexpress.com/iM7rQb67
 5. De kunne likevel ha delt det i to produkter - en USB-leser og en RPi-mottaker. Kanskje @INTIN RuneV fikser det?
 6. Og «The expensive way»... Burde fått kjøpt modulen uten RaspberryPi. Det vil ta ned kostnaden og man kan trolig hente ut data fra USB-enheten relativt enkelt selv...
 7. Mener du å kjøre HSTouch på denne RPi'en med en LCD-skjerm tilkoblet?
 8. Off Topic-tråden

  Det blir nok om noen år, men pr i dag funker både Get og CD på Coax. Når jeg ble CD-kunde for et par år siden var det en montør hos meg i 3 timer og la coax - de hadde tilbud som inkluderte TV i 3 ekstra rom uten kostnad! Coax gjør jobben og da har jeg også mulighet til å gå tilbake til CD om de kommer med et bedre tilbud senere.
 9. Off Topic-tråden

  Her er det ekte fiber inn i huset og så er det en hussentral med coax (til TV) og RJ45 (Internett). Eneste jeg ser er at opptak, start forfra og sånt krever nettilkobling på TV-boksen, så jeg må kjøpe en wifi-modul til 199 kr til TV-boksen (har bare coax bort til TVen). De kunne også tilby bridge-mode nå, så det er et viktig pluss.
 10. Off Topic-tråden

  Kom en selger fra Get på døra her og ville selge meg TV (2 rom) og 350 Mbit fiber for 606 kr/mnd (første år). Har i dag Canal Digital Kabel (hybrid) og betaler ca 1000 kr/mnd. Noen grunn til at jeg ikke burde skifte?
 11. Kanskje ikke klimakontroll, men klimavarsling, i hvertfall... Metrologisk institutt har inngått samarbeid med Netatmo om å bruke værdata fra værstasjonene våre: https://www.met.no/nyhetsarkiv/private-vaerstasjoner-gir-bedre-temperaturvarsler-pa-yr
 12. HomeSeer - halv pris!

  https://homeseer.com/reddit-flash-sale/
 13. Tips til ruter/brannmur

  Jeg har Mikrotik hAP AC som akspesspunkt. Dessverre ser det ikke til at verken den eller Ubi har IDS/IPS...
 14. Devicestring i HsTouch

  Men hvorfor må du sende med bildet som en url eller string? Kan du ikke bruke Status Graphics?
 15. Devicestring i HsTouch

  Men string er her en html-kode for å vise et bilde? Funker det hvis du setter stringen til en vanlig tekst?
×