Gå til innhold
 • Bli medlem

ZoRaC

Crew
 • Innholdsteller

  5 130
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  118

ZoRaC vant dagen sist Januar 27

ZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 328 Excellent

3 følgere

Om ZoRaC

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

3 767 profilvisninger
 1. Merkingen skal bety det ja, men siden merkingen bare er en egenerklæring så er det ikke sikkert de tilfredsstiller CE-kravene selv om de er merket...
 2. Ja, stor startstrøm. Dette er mine: Hvis du har Tibber Pulse er det lett å sjekke.
 3. Wow! Hvis dette funker blir jeg superhappy! Må testes i løpet av ferien. Jeg kjører en RPi med UZB1 og ser2net for tilkobling mot den fra HomeSeer. I teorien bør jeg da kunne sette opp et månedlig script på RPi som stopper ser2net, kjører backupkommandoen og starter ser2net igjen. Satser på at HomeSeer takler å miste forbindelsen til UZB1 i noen minutter? Beklager å «hijacke» tråden litt utenom topic, ble bare så glad for dette!
 4. Hææ?! Dette må være en godt bevart hemmelighet - har ikke tatt backup på 3 år jeg... hvordan gjør jeg det?
 5. Det er normalt. Skal du styre den andre må du styre den devicen direkte, ikke S2 på den første.
 6. Jeg har aldri oppgradert firmware via HS... mye av årsaken er leverandører (som Fibaro) som ikke slipper firmwarefilene sine til noe annet enn sine egne controllere. Jeg har leid en Fibaro HomeCenter en gang, bare for å få oppgradert firmware på dimmerne mine...
 7. Er det Java eller Javascript? Resten av innlegget ditt tyder på at det er Javacript, men ble litt usikker...
 8. Jeg kjører bare HSv3 enda. Måtte bytte en Fibaro Switch 2 for noen uker siden. HS har en "replace bad node", som skal funke slik du beskriver. Det hadde jeg glemt, så jeg la til den nye som en helt ny node. Jeg gikk så på event-siden og valgte filter for bare event som inkluderte den defekte noden. Så var så enkelt som å bare gå inn i de eventene og endre slik at den pekte mot den nye. Tok meg 5-10 min. Etter 3 år så har jeg vel måttet gjøre tilsvarende for diverse enheter 4-5 ganger, men det har altså ikke vært noen stor krise og er fort gjort.
 9. ... og hvis det da ikke fungerer, så er det første å sjekke om begge noder er inkludert enten secure eller non-secure.
 10. Ja, for å presisere så var det frivillige donasjoner jeg også tenkte på. Antar forumet har en plugin for sånt? Som «belønner» de som donerer med at de får en egen farge på nicket sitt eller noe annet banalt? ?
 11. Veldig enig i dette! Man kjøper en smarthussentral til noen tusenlapper + diverse utstyr, da vil nok de fleste synes det er lommerusk å betale 10-50 kr i året for å få (veldig god) hjelp til å få utstyret man har betalt tusenvis for, til å funke optimalt!
 12. Hæ, finnes det flere? Det er Spud sin jeg bruker...
 13. Ja, bruker 50 meter på sirkelen for Home/away. I tillegg har jeg da en iBeacon ved ytterdøra. Når telefonen (Geofency) melder den er nære den så låser den opp hvis det er mindre enn 10 min siden hjemmestatus endret seg til Home. Har skrevet litt om iBeacon her: (har byttet til en annen type nå, litt bedre rekkevidde og mer stabil)
×
×
 • Opprett ny...