Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

nemisladkiv

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av nemisladkiv

  1. Hei, driver stadig å vurdere homeseer, men jeg får ikke helt prisene til å gå opp. Har dere alle virkelig lagt ut: 600 dollar for software, så X antall dollar for Plugins. Ser jeg ryker på minst 200 dollar bare der. Også minst 1200kr i Controllere, og en PC dette skal kjøre på? Er det sånn at for å være kar i dette miljøet må du ut med en start kapital på minst 10 000kr, og det er før alle sluttledd?
  2. Hei! Jeg har nå endelig tatt steget å bestemt meg for å kjøre på med full automasjon i heimen. I dag: 24 forskjellige Philips hue lamper 6 Ikea trådfri lamper Div Hue og IKEA fjernkontrollere DIv NEXA utstyr Harmony HUB til stuen Nvidia Shield, Playstation Sony TV Sony Forsterker 7 Soner med Sonos. 4 stk UniFI Security Cam og Unifi AP Fremtidig plan: Jeg vil ha ett sted å styre alt. Nå er problemet å finne ut hva man skal gå for, og hvilken løsning jeg tørr satse på. Er glad i fysiske knapper for ting. men alt det skal fungere sømløst mellom hverandre.
  3. Er det noen som har fått Elko Dimmeren til å virke med HUE Bridgen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.