Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Lostfields

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lostfields

  1. Og du har prøvd assosiasjoner? Det kan være litt kinkig å få til med batteribrytere men det går an. Jeg har hvertfall parret en Namron Z-Wave 2-kanalsbryter med assosiasjon til en Namron LED Dimmer Z-Wave 200W.

    Batteribrytere kan du ikke styre via Futurehome app, men du skulle klart å styre dimmeren, for det er en dimmer puck right? Blir den oppfattet som lys da?

  2. På ‎01‎.‎12‎.‎2018 den 7.58, toonwolf skrev:

    Fikk installert en ny Panasonic varmepumpe i høst med innebygget WLAN som er koblet til Panasonic Comfort Cloud og hvor du kan styre pumpa med app. Så langt alt vel. Problemet er at appen suger og mangler mange muligheter/valg og jeg ønsker integrasjon mot andre tjenester som gjør at jeg kan sette regler om at hvis temperaturen er x skal pumpa settes på y innstillinger. Kan ikke se at de tilbyr noen som helst som feks IFTTT. Kom over noe som ser ut som et C# API library på Github som vel kan brukes for å lage den type integrasjon. Hadde vært konge om det kunne vært laget en Homeseer plug-in av dette. Hva tror dere om dette @Moskus og @Guahtdim ?

    Var innom det prosjektet jeg også men har startet på en Python-variant for å senere kunne integrere den i Home Assistant. Den ligger på https://github.com/lostfields/python-panasonic-comfort-cloud

     

    Det er forresten mitt første prosjekt i Python - så nybegynner feil eksisterer garantert. 

    Når jeg rota med HTTP kall under utvikling så har jeg på et vis klart å "ødelegge" statistikken i app'en. Den har hvertfall stoppet å rapportere strømforbruk osv men viser alt annet slik den skal i resten av app'en. 

     

    Hvis du har tenkt å bruke dette Python-biblioteket eller dele brukeren din, bør du opprette en ny ekstra bruker (kunne den prosessen vært mer tungvindt???) til dette, for da slipper du å bli utlogget.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.