Jump to content
 • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Guahtdim

Members
 • Posts

  1,443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  68

Other groups

Sølv

Guahtdim last won the day on June 11

Guahtdim had the most liked content!

2 Followers

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

4,920 profile views

Guahtdim's Achievements

Regelrytter

Regelrytter (12/16)

 • Dedicated Rare
 • First post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

688

Reputation

 1. Jeg tror du må betale ekstra ved å ha ett nytt abonnement. Årlig innbetaling for bl.a. Amazon/Google integrasjon. https://homeseer.com/myhs-premium/
 2. Prøv å skifte mellom fysiske porter og så start på nytt. Jeg har opplevd at mine enheter plutselig ikke virker i porten de sitter i. Det kan også være den tilkoblede enheten som har godt av å få litt "strømfri" og slik restarte.
 3. Selv så bruker jeg disse (433MHz) i frysere og kjøleskap. Du kan maksimalt ha 8 stykk. De klarer helt greit å sende fra fryser og kjøleskap til RfLink/RfxTrx https://www.kjell.com/no/produkter/smarte-hjem/smarte-sensorer/smarte-temperatursensor/telldus-termometer-og-hygrometer-for-tellstick-3-pk.-p51428 Jeg antar at dette er billigere enn det endel leverandører skal ha for å gjøre frys og kjøl "smart". Og ofte er det skyløsninger som må hackes for å få det inn.
 4. Hvis det feiler både i app og plugin så er det sikkert feil hos MelCloud. Jeg hadde nok avventet litt for å se om det ordner seg.
 5. @Odd Erling Så langt har jeg ikke fått noe. Takk som spør.
 6. Kunne noen av dere som kjører plugin kjørt den litt med debug og sendt meg tekst resultatet som melding her på forumet? Jeg trenger å se hvordan meldingen fra en luft til luft varmepumpe ser ut. På forhånd takk.
 7. Please send the debug message as a text file to me as DM here on the forum. I will look into it.
 8. Sorry, but I do not see how to help you at this moment. I just made this work for some people. Since the debug log is missing where exactly it fails I can not correct anything without debugging with access to your account. It might fail creating a device for your current temperature, but I can not be certain.
 9. Jeg har alltid lurt på hvordan de kan klare å dekke alle tjenester de tilbyr på den engangssummen de tar for lisens+plugins. Jeg antar at de som driver HomeSeer også skal ha lønn etc.
 10. Dere kan prøve denne versjonen https://bit.ly/HSPI_MelcloudClimate_1586 Jeg flyr litt i blinde her siden jeg ikke har mulighet til å teste dette mot MelCloud. Jeg har satt standard intervall til 2 minutter. Det er lagt inn slik at dette kan endres i config, men jeg tror at man må restarte plugin for at den skal benytte det nye intervallet. Jeg får ikke gjort det på en bedre måte uten å kunne faktisk kjøre den mot Melcloud for å se at det virker.
 11. Antageligvis. Jeg mener den går ut og henter data ca hvert 70 sekund. Jeg vet ikke hva Melcloud-folkene har satt som grense på antall kall per time. Jeg kan se om jeg kan gjøre det slik at man selv setter tidsperioden mellom hvert kall. Men inntil man faktisk vet hvor mange man kan ha i løpet av en time så ville jeg vært forsiktig med å bruke MelCloud med HomeSeer. Kjipt å få kontoen blokkert permanent.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.