Gå til innhold
 • Bli medlem

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  544
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Guahtdim vant dagen sist August 15

Guahtdim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

227 Excellent

Om Guahtdim

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 23. okt. 1971

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 007 profilvisninger
 1. Jeg skal se på det ved anledning. Etter en kjapp sjekk i koden så ser jeg at jeg har en begrensning på 10 events når man henter fra Ms. Sånn er det når man ikke har helt tid til det man driver med. Script-delen og Microsoft er lagt til i etterhånd og ikke det jeg selv bruker. Ergo dårlig testing. Jeg skal iallefall endre fra 10 til 100 og så må jeg kikke litt på sortering slik at det blir likt både for MS og Google
 2. På hvilken måte prøver du å bregrense antallet? Grunnen til sorteringens rekkefølge er for at scriptene som er lagt ved skal fungere "out of the box"
 3. Kalenderhendelser hentes i utgangspunktet ved at man henter de som er innefor dagens dato til dagens dato + antall dager spesifisert. Slik at ett kall akkurat nå med 3 dager lagt til ville hentet med datospenn 2019-08-16 00:00 til 2019-08-19 00:00 (mulig jeg burde endret endelsen til 23:59:59). Jeg har ikke testet nok til at jeg kan si hva som gjør at ting forsvinner før tiden. Slik du beskriver det skulle hendelsen ha vært med til 2019-08-17 00:00.
 4. Haha - If it works don't touch! Denne versjonen (og forrige) skal nå også ha dine spesialtilpassninger i seg. Men du kan alltids la det snurre litt i testsystemet ditt inntil du er sikker.
 5. En mindre oppdatering er gjort. Fjernet blant annet de 2 config sidene som ikke fungerte. Scriptmessig kan man nå bruke både GetItemsForMsCalendar og GetItemsFromMsCalendar. Sistnevnte ble beskrevet i dokumentasjon, men virket ikke siden jeg hadde laget GetItemsForMsCalendar isteden. 😖 Siste versjon finnes linket i første post.
 6. Bygget om litt slik at BudgetSMS får samme behandling som Twilio med tanke på mulighet for resending hvis noe feiler. Også bedre logging av feil hvis det feiler i BudgetSMS. Ny versjon finnes i første post
 7. Ny versjon ute (0.0.0.9). Takk til @Kenneth for å spore opp FAN mode bug. Jeg bør lære meg at tall som er konstante skal være konstanter/enums på kun ett sted når man programmerer. Når siste versjon av plugin er lagt inn så må man slette ip for varmepumpen i konfig og legge inn på nytt. Alle devicer blir da slettet og oppdatert korrekt. I neste versjon har jeg muligens fått laget det slik at dette oppdateres automatisk.
 8. Etter å ha testet den så må jeg nok lage noe selv. Fyren var inne på noe, men når man ikke får startet klipperen fra plugin så ble det litt dumt. Kun visning av status fungerte ok.
 9. GetItemsFromCalendar skal være den generelle som leter igjennom alle kalendere og henter ut hvis man finner navnet i en liste. GetItemsFromGoogleCalendar er for google GetItemsFromMsCalendar er for MS og skulle fungere. Men de scripttingene er vel egentlig mine "stebarn" og har fått litt lite kjærlighet (og jeg bruker det ikke selv). Jeg får kikke på det ikveld.
 10. Du får se om du klarer å gjenskape det eller om det var en engangshendelse. Jeg tviler ikke på at jeg har noen huller i koden min.
 11. Skru på debug så listes alle kalenderhendelser ut i loggen. Hva slags funksjonalitet ønsker du? En device som inneholder en liste over hendelser for en gitt kalender? Eller muligheten til å liste ut en enkelt kalender på en configside(klart enklest) RegEx tester og Calendar devices er ting jeg aldri kom i mål med (og som jeg tydeligvis glemte å kommentere ut... Igjen... )
 12. Og nå er også jeg over på BudgetSMS så da er det der jeg legger fokus når jeg skal kikke videre. Jeg leker også med tanken på å lære meg å kommunisere med en usb dongle for å kunne sende vha kontantkort når internett er nede. Men mye av dette vil i så fall bli puttet inn i en ny Plugin. SmsSeer eller noe slikt.
×
×
 • Opprett ny...