Gå til innhold
 • Bli medlem

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 308
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  56

Guahtdim vant dagen sist 30. september

Guahtdim hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Guahtdim

 • Bursdag 23. okt. 1971

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 938 profilvisninger

Guahtdim's Achievements

Avansert medlem

Avansert medlem (3/3)

631

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg ser jeg har gjort noen oppdateringer på devices mellom 5.9 og 6.2. Usikker på om det hjelper deg. Jeg anbefaler deg å ta en full kopi av hele HS4 folderen før du oppgraderer siden det gjøres endringer på dine devicer.
 2. Beklager. Jeg har ennå ikke gått over til HS4 selv om jeg kjøpte lisens idet de annonserte HS4. Etter hva jeg har skjønt så gjøres endel ting litt anderledes slik at man kan få litt annen oppførsel i legacy plugins. Med tanke på alle de feilene jeg ser poppe opp i HS4 for mine plugins så frister det ikke å ta steget. Ting fungerer helt greit i HS3.....
 3. Hvis du har lite tid og lite penger så anbefaler jeg deg faktisk å ikke gjøre noe. Uavhengig av hvor enkelt system du kjøper så går det fort med endel tid. Skal du ha det så billig som mulig må du ofre mye tid.
 4. Ikke umulig at man kan hacke noe til med Cavius siden den støtter Google.
 5. Klarer du å logge noe feil eller feiler det før du kommer igang med å gjøre noe?
 6. Ganske likt hos meg. I HS3 så ser det slik ut: Jeg er litt usikker på hva du mener om ett varmeelement er inn eller ikke. Gitt de data man får fra Adax API så er det ikke så mye mer jeg kan vise.
 7. Jeg har bare hatt en varmepumpe så jeg har ikke noe sammenligningsgrunnlag. Men greit fornøyd med min Daikin.
 8. Jeg er her og!!! 😁 Gjør følgende: Sett opp logging til debug to file(i Sensibo-plugin). Send meg en PM med innholdet og så skal jeg se om jeg finner feilen.
 9. Forskjellen fra 0.0.5.9 til 0.0.6.2 er bare noen endringer i logging i tillegg til ny "innbakt" versjon på Panasonic. Jeg pleier å sjekke ut GitHub og søke på x-app-version og velge code. Veldig tidlig fant jeg en streng som så ganske like ut (1.20.0) i ett repo som heter lostfields/python-panasonic-comfort-cloud. Og endringen sjedde i juli i år. Da er det som oftest en grei indikasjon. Men siden jeg ikke har Panasonic selv så er det dere som må teste det for meg 😁
 10. Det kan se ut som om det er gått opp til 1.20.0. Hvis du finner en ini-fil som heter DaikinSeer.Ini og legger inn følgende linje så skulle ting i teorien fungere igjen Panasonic_OverriddenAppVersion=1.20.0 ved en restart av plugin Men jeg kan lage en ny versjon med korrekt version innbakt.
 11. Ny versjon: https://bit.ly/HSPI_SensiboClimate_2010 Denne håndterer problemet til bl.a. @dragonfly709 som gikk ut på at sensibo ikke alltid leverer tilbake FanLevel.
×
×
 • Opprett ny...