Gå til innhold
 • Bli medlem

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  466
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Guahtdim vant dagen sist Mai 10

Guahtdim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

198 Excellent

Om Guahtdim

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 23. okt. 1971

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

890 profilvisninger
 1. Guahtdim

  Ring 2 eller alternativer til ringeklokke?

  Kan du ikke gjøre noe bak ringeklokken som gjør at den blir stående ut noen millimeter mer på oversiden? Kjip operasjon, men da vil du få "senket" kameraet.
 2. Guahtdim

  Philips hue unreachable

  Du gjorde sikkert dette etter at du testet de i dimmerkontrollert punkt? Det hjelper lite hvis de gikk i stykker da du hadde de i dimmerkontrollert punkt.
 3. Personlig har jeg hatt en Friedland Libra+ i 5-6 år nå og enda ikke byttet batteri i senderen (CR2032 ). Og den fungerer fint i minusgrader. De hadde den tidligere på Clas, men den er nå utgått. "Ulempen" er at den kjører over 866MHz så jeg har ikke fått til å fange opp signalet.
 4. Begge enheter vil ta imot signalet. Så Homey vil registrere det på device som er satt opp samtidig som mottakeren vil "plinge". Dette er radiosignaler som spres utover så slik sett vil det ikke "spises" opp av en enhet som mottar den.
 5. Det er faktisk verd endel her i Norge. Finnmark calling... 😄
 6. Guahtdim

  Trigger endres på 2 forskjellige eventer

  I mitt tilfelle så var problemet at når man kopierte en event så endte man opp med flere "nøkler" som alle pekte mot samme enhet som man endret. Ulempen var at når man skulle lese inn igjen endringen som var gjort så ble en gammel nøkkel lest inn og ikke den som var endret. Så for brukeren så fungerte det ikke å gjøre endringer. Men disse var rene kopier fra enheten man kopierte fra så slik sett ville ikke endringer i en kopi påvirket orginalen. Jeg vet ikke hvordan de gjør det i MeiHarmony, men jeg anbefaler deg å legge ut tilbakemelding til utvikleren. De aller fleste som lager plugins er veldig kjappe til å ta tak i feil. Og jeg tror mange ikke er helt klar over hva som skjer når en event blir kopiert siden HomeSeer er dårlige på dokumentasjon.
 7. Guahtdim

  Beste kamera med bevegelsessensor?

  Hva slags type kameraer har du ? Kjører du Xeoma på egen server?
 8. Guahtdim

  Beste SMS-gateway-tjeneste?

  Du bør vel prøve å lage en slags kontroll på om du har kontakt over VPN. Slik jeg ser det har du følgene feilkilder: Du mangler kontakt mot Google Du mangler kontakt mot Twilio Du mangler kontakt mot VPN Site#2 Og alle kombinasjoner av disse. Med andre ord bør du ha en eller flere kontroller som passer på disse feilkildene og foretar korrekt handling basert på hva som feiler.
 9. Guahtdim

  Beste SMS-gateway-tjeneste?

  Det er en sannhet med modifikasjoner. GCalSeer henter ned alle oppføringer for de kommende 24 timene framover, så hvis det kun er internett som går ned så har man en lokal kopi i minnet. Hvis også strømmen så har man ingenting.
 10. Guahtdim

  Beste SMS-gateway-tjeneste?

  Siden dette var noe som ikke truet så bestilte jeg ett billig ett fra Aliexpress. Ingen anelse om det engang vil fungere (jeg anbefaler ingen å kjøpe siden jeg ikke vet om det vil fungere) HUAWEI E226 3G Mobile broadband Modem Dongle 7.2Mbps 3G HSDPA USB MODEM https://www.aliexpress.com/item/HUAWEI-E226-3G-Mobile-broadband-Modem-Dongle-7-2Mbps-3G-HSDPA-USB-MODEM/32890466433.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.230b4c4dfC7RPO
 11. Guahtdim

  Beste SMS-gateway-tjeneste?

  Man rekker å kode endel på 1,5 måneder. Litt usikker på om jeg skal bygge ut eksisterende plugin eller begynne med blanke ark...
 12. Det er faktisk billigere å kjøpe ny Neo Coolcam Water sensor på AliExpress.....
 13. Guahtdim

  Oppfølgning Otovo-saken

  Hvilke adferdsmønstre er det en slik inverterer rapporterer? Fastmontert solkraftproduksjon? Er dette noe ett individ i Norge styrer eller er det solas gang over himmelen 🤔
 14. Guahtdim

  Oppfølgning Otovo-saken

  Med andre ord så er man på vei ut i gråsone-land hvis inverterene kun sender fysisk adresse, og ikke noe som gjør at det knyttes til ett spesifikt individ.
 15. Guahtdim

  Oppfølgning Otovo-saken

  Uten å tråkke hardt på noen så sitter vi fortsatt bare med det som man karakteriserer for "hearsay" og ingen konkrete beviser (skriftlig kontrakt etc) på at det har skjedd noe galt. Du skriver det jo selv :"slik den blir fremlagt her". En sak har ofte 2 eller flere sider og så langt har vi kun hørt en. Det vi har hørt kan virke som "lovbrudd", men enn så lenge så blir det i min bok ikke noe man kan starte en sak over. Men for all del kjør på og grav litt og kom opp med håndfaste bevis. Først da kan man kjøre igang en sak.
×