Gå til innhold

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  141
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Guahtdim vant dagen sist Mai 19 2017

Guahtdim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

44 Excellent

Om Guahtdim

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 23. okt. 1971

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

309 profilvisninger
 1. HomeSeer-skolen #1: Velkommen!

  Fuktighetsikonet som dukker opp i oversikten til bevegelsessensoren i første post: Hvor finner jeg den?
 2. RfLinkSeer

  Ny versjon lagt ut. Denne tror jeg skal fungere greit for Hr Kotelett. Visning for røykvarslere skulle fungere. Ta kontakt hvis det er noen spørsmål. Brukermanual oppdatert med noen bilder.
 3. Hs3 starter ikke

  Mulig du mangler .Net framework 4.0 eller nyere. Men ZoRaC påpeker endel verdifull info som mangler hvis du skal få noen svar.
 4. Billig Wi-fi Vegg Dimmer.

  Jeg kjenner desverre ikke til broadlink produktet og kan hverken si ja eller nei. Jeg kjører Homeseer (før det Domoticz som er ett greit gratisalternativ) på PC og der har jeg kjøpt inn forskjellige mottakere.
 5. Billig Wi-fi Vegg Dimmer.

  Z-wave er vel 30-50 meter gitt fri sikt. Siden du bor i leilighet så går jeg ut fra at du har noen vegger imellom siste z-wave sender/mottaker og postkassa og da synker lengden endel avhengig av hva veggene er laget av. Til slike ting er kanskje 433MHz mer egnet siden det trenger mindre energi og i dette tilfellet så trenger du bare enveiskommunikasjon til systemet ditt. Men da må du ha deg en 433MHz mottaker som må inn i systemet. Mye å velge i her, men det koster deg fort 1K til kun for mottaker. Her er en som har laget seg noe. Mulig borettslaget vil klage hvis det kommer antenner montert til postkassene. http://lambda-diode.com/electronics/phyff Mulig du skal konsentrere deg om det som er inndørs først
 6. RfLinkSeer

  Etter å ha kikket litt så er dette bare en enkel av/på markering så det skulle være enkelt. I første omgang så blir det bare implementert som en visning, men hvis jeg kommer dit jeg ønsker så skal man etterhvert også ha muligheten til å selv trigge alarmen.
 7. RfLinkSeer

  Jeg skal se hva jeg finner ut om de. Jeg ser at noen har fått de inn i Domoticz så da burde de dukke opp i min plugin også. Men jeg må finne ut litt mer om de for å lage noe litt mer spesifikt med tanke på utseende og hvilke devicer man skal lage i HS.
 8. RfLinkSeer

  Denne har ligget brakk endel nå. Er det noen som er interresert i noe spesifikt her? Hvis ikke så bare utvikler jeg den i hovedsak for egen bruk (temperaturmålere) og lar det andre ligge inntil videre.
 9. Sette opp KFOB

  Nå vet jeg ikke hvor langt du er kommet, men så langt har jeg fått til følgende (skriver dette litt for meg selv og litt for andre som kommer inn i tråden): Resatt hele dingsen. Fått den inkludert igjen som secure (herreguuuud hvor mange ganger man må prøve med starting av include og riktig tastekombinasjon på wallc - alle 4 knapper og så knapp 2 når det skal kommuniseres. ) Gikk inn på z-wave for Popp and Co generic kontroller og la til Homeseer. Nå får jeg opp koder i loggen og ikon+beskrivelse i i Central scene når jeg klikker på de forskjellige knappene. Det jeg ønsker er å sette opp denne mot en Fibaro Double Switch 2 FGS-223, men den skal helst virke selv om Homeseer går ned. Og jeg ønsker egentlig at den skal være som en vanlig av/på bryter (på opp, av ned).
 10. Har du laget noe med Z-Uno?

  Jeg har brukt en uno for å lese av inngangene på brannvarsler "sentralen". Slik kan jeg få sms hvis en eller flere brannvarslere går. Spennende prosjekt? Nei, kun enkel avlesning av porter.
 11. Sette opp KFOB

  Har du fått til noe med denne? Jeg sliter med en wall-c controller og den skal antageligvis settes opp på samme måte.
 12. Ok, da skulle alt være på plass og alle som vil kan teste ut. Bare legge igjen spørsmål, tilbakemeldinger og ønsker her så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.
 13. Link til zip-fil med service ferdig kompilert (23 MB pakket, 65 MB utpakket). http://bit.ly/MeterReaderHjemmeAutomasjon Hvordan å installere: Pakk ut alle filene i en egnet katalog (f.eks. c:\program files\meterreader) bruk Powershell og skriv inn følgende kommando : new-service -Name MeterReaderService -DisplayName "MeterReaderService" -Description "MeterReaderService" -BinaryPathName "c:\program files\meterreader\MeterReaderService.exe" -StartupType Manual For å starte service kan du kjøre kommando (i powershell): start-service -name "MeterReaderService" For å endre litt på hva som skal overvåkes må du inn og editere i MeterReaderService.exe.config filen. Følgende er nå satt: <add key="folder" value="C:\temp\warmwater\" /> <!- Hvilken folder som overvåkes --> <add key="filter" value="*.jpg" /> <!- Hvilken filtype man skal trigge på (men her er jeg redd at det kun fungerer med jpg-filer) --> <add key="sleepinterval" value="2000"/> <!- Antall millisekunder man skal vente fra en fil har endret seg til man begynner å behandle den --> <add key="port" value="1234"/> <!- porten til Nancy webserver - url http://localhost:1234 --> <add key="MaalerMal" value="MeterMalWithGray.jpg" /> <!- filen som inneholder målermalen (må ligge i underkatalogen Templates) --> <add key="NaalMal" value="KorrektNaalMedGraatt.jpg" /> <!- filen som inneholder målernålen (må ligge i underkatalogen Templates) -->
 14. oppdatert med link til Github hvor kildekode for service ligger. Jeg tror du ikke trenger mer enn Visual Studio Community(gratis) for å editere koden. https://www.visualstudio.com/downloads/?utm_source=mscom&utm_campaign=msdocs
 15. Jeg har ikke glemt dette, men sliter med å få tid til å lage en service med "penere" kode. Jeg skal ta meg tid til å få gjort dette i løpet av neste uke.
×