Gå til innhold

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  175
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Guahtdim vant dagen sist Mai 19 2017

Guahtdim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

63 Excellent

Om Guahtdim

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 23. okt. 1971

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

408 profilvisninger
 1. Hvordan se alle z-wave parametere for en enhet?

  Ikke bli overrasket om syntax i C# og syntax du må bruke i HS er forskjellig. Min erfaring er at C# script i HS kan fort bli en smertefull prosess siden de har implementert en litt eldre motor som desverre ikke er oppdatert på endel år.
 2. Hvordan få laget en egen fane i device config

  Problemet mitt er at jeg synes forumet som holdes av HomeSeer for plugin-utviklere er dårlig og det ser ikke ut til at man får så lett svar. Det er mange som henger der som tydeligvis kan mye, men muligens siden det er penger involvert så er det ikke mye kunnskap som deles. Her på forumet er jeg overrasket hvis ikke noen svarer noe i løpet av de påfølgende 12 timer etter at noe er blitt lagt ut (to tomler opp til alle som henger her). Mulig dette ikke vil gjelde for utvikling side vi er færre, men fortsatt tror jeg det vil være litt bedre enn hos HomeSeer.
 3. Hvordan få laget en egen fane i device config

  Kunne vi hatt ett tips og triks /utviklerforum for Homeseer plugin? Første post kunne jo vært en simpel beskrivelse av alle de tingene du viser i Moskus sample. Du viser så mange ting at man lett går glipp av noe.
 4. RfLinkSeer

  Jeg tror det går mot en seriøs gjennomgang og rydding. Etter å ha fått lest meg opp og funnet ut om mulighet for å lagre ned info i PlugExtraData og egen tab ved konfigurering(som jeg burde ha sett i Moskus eksempel plugin) så er mye av det jeg har sett på som vanskelig blitt mye enklere. Det eneste jeg sliter litt med nå er TID.
 5. Hvordan få laget en egen fane i device config

  Desverre så er det lenge siden jeg så på den. Og da hadde jeg nok med å skjønne hvordan å lage devices. 😉
 6. Mulig alle andre som lager plugins til Homeseer vet dette, men jeg fant det ut idag etter å ha sett på koden til RFXCom. Hvis man ønsker å ha en egen fane(tab) når man går inn for å redigere en enhet som hører til din plugin så gjør man som følger: SupportsConfigDevice settes til True; rutinen ConfigDevice vil bli trigget hver gang man går inn for å konfigurere en enhet som "tilhører" din plugin. Her lager man output for det som skal vises rutinen ConfigDevicePost håndterer det man poster poster fra fane(tab) Dette var iallefall nytt for meg.
 7. RfLinkSeer

  Status på utvikling: Koden er blitt spaghetti, men jeg får til å lage litt knapper, fange opp at knappene blir trykt på og sansynligvis sende (gjenstår å teste, men kodemessig ser det bra ut) Kommandoer som fanges: ON, OFF, ALLON, ALLOFF. Utfordringer/Fartsdumper: * Hvordan tagge en utgående kommando-enhet hvilken enhet den skal sende med hvis man har mer enn en RFLink satt opp? Og hvordan kunne endre på det hvis man gjør endringer i hardware oppsett. I RfxCom ser jeg at han har fått til å legge til en egen tab i enhetens oppsett hvor man kan velge transeiver, men jeg skjønner enda ikke hvor den informasjonen lagres eller hvordan han får lagt til den tabben. Og jeg skjønner ikke helt hvor han lagrer ned info, selv om jeg begynner å mistenke at han gjør det i noe ala deviceinfo subtype. * Hvordan gjøre det med tanke på å håndtere alle de andre forskjellige kommandoene og hvordan man setter opp for det. Regner med at jeg må fikse opp i spaghettien min før jeg klarer å se en litt bedre vei.
 8. Device Change (History) to InfluxDB

  Igjen glimrer jeg ved å ikke lese hele tråden. Beklager.
 9. Device Change (History) to InfluxDB

  Dette mener jeg du kan styre selv. Du kan gå inn på enheten og fjerne haken for at den ikke skal oppdatere hvis verdien er det samme.
 10. TrådfriSeer

  Edit: Det er faktisk en god forklaring på siden hvor du laster ned TrådfriSeer Jeg antar at du skal gjøre det på samme måte som andre plugins: Hva gjør jeg for å installere? VIKTIG!!! Stopp Homeseer og ta en kopi av hele katalogen til Homeseer (normalt c:\program files (x86)\Homeseer HS3) og legg kopien på ett trygt sted i tilfelle du trenger å gå tilbake. Pakk ut zipfilen i din Homeseer katalog Restart Homeseer Gå inn på Homeseer->Plugins->Manage og trykk enable på Tradfriseer
 11. Oppdatert slik at HS3 starter i korrekt katalog. Dette må også redigeres hvis man har HS3 noe annet sted enn C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\.
 12. MQTT - Topics forsvinner

  Beklager. Jeg som ikke leste nøye nok. Men det kunne vært interresant å gå inn i broker etter at plugin har mistet topics for å se om topics fortsatt eksisterer i brokeren. Mitt skudd i mørke...
 13. MQTT - Topics forsvinner

  Hvilken broker kjører du? Det behøver nødvendigvis ikke være plugin.
 14. RfLinkSeer

  Med mindre Hr Kotelett kjører Linux så er den ikke testet under Linux så langt.
 15. Honeywell ActivLink 868MHz ringeklokke

  Nodo selger kun 868mhz transceiver mener jeg. https://www.nodo-shop.nl/en/zend-ontvangst-modules/161-aurel-tranceiver-868-mhz.html
×