Jump to content

Guahtdim

Members
 • Content Count

  1,126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Guahtdim last won the day on December 27 2020

Guahtdim had the most liked content!

Community Reputation

543 Excellent

1 Follower

About Guahtdim

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 23/10/1971

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

1,627 profile views
 1. Du er ikke alene der. Jeg hørte på en podcast om feil og ondsinnede endringer i open-source. Det går fort 2-5 år fra noe er lagt inn til en eller annen faktisk tar en titt og finner noe. Og dette var main-stream open source komponenter/program.
 2. Takker for feilmelding. Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal gå fram her. Jeg må gå over koden og se om den sender korrekt i forhold til API. Hvis den gjør det sliter jeg litt med å feilsøke.
 3. Takk for feilmelding. Vi tar det med oss videre.
 4. Etter å ha fått sett på koden så ser det ut til at det kjøres en uthenting av verdier ca hvert 60 sekund. Hvis ting har vært uforandret i flere timer så er det noe som er feil.
 5. Det er helt korrekt. Er det ikke i appen så blir det ikke i plugin.
 6. Takker så mye. Man føler ett ansvar. I tillegg så er hjemmekontor superpraktisk siden man da lettere kan ta noen minutter med egne prosjekt når man har pauser.
 7. Takk for test. Oppdatering til alle som kjører Panasonic via min "Daikin" plugin. Bruk http://bit.ly/HSPI_DaikinSeer_053 Første post i tråden oppdatert.
 8. Hvis du allerede har Hubitat i huset så hold deg til den inntil videre. Personlig så hadde jeg ikke skiftet ut før jeg følte at Hubitat ikke lenger dekket hva jeg ønsket meg. Bortimot alt kan legges inn på nytt hvis du bestemmer deg for å hoppe over til noe annet. Det blir litt jobb, men det blir som å flytt til nytt hus : Du får muligheten til å bli kvitt mye drit du ikke trenger 🙂
 9. Kunne en eller flere av dere teste ut denne: http://bit.ly/HSPI_DaikinSeer_053 Det ser ut som om Panasonic tidligere har tillatt ugyldige versjonsnumre. Jeg har nå endret fra 2.0.0 til 1.9.0 (fant det i ett gitrepo oppdatert for en time siden). Jeg testet også med Postman og gikk fra New version app has been published til feilmelding om at token er ugyldig (forventet feilmelding)
 10. Nå har jeg testet litt på egenhånd og er 99,9999% sikker på at feilen er fordi Panasonic har oppgradert applikasjonen sin og forventer en annen versjon enn hva min plugin sender. Jeg er usikker på hvordan jeg skal få korrekt løsning. Det aller første er å finne ut hva korrekt app-version er blitt.
 11. Jeg er redd dere ikke fikk "nyte" dette så lenge @toonwolf, @RuneR. Kunne dere teste om ting fungerer eller feiler for dere også?
 12. EDIT: Prøv trikset til @Moskus først, men ... det jeg leser ut fra feilmeldingen er at Panasonic har gjort om på sitt API og alle andre som bruker DaikinPlugin mot Panasonic antageligvis får samme problem mot Panasonic. Slik sett så er jeg nødt til å gjøre endringer på min plugin slik at den snakker riktig "språk" mot Panasonic cloud. Hvis du sjekker opp på telefonen så har du kanskje fått en ny versjon av mobil appen til Panasonic? Jeg har ikke selv Panasonic så jeg er nødt til å låne konto for å teste litt.
 13. Jeg har ikke noe erfaring med Fibaro HomeControl. Enda en boks hvor det meste skal være fiks ferdig. Det er kansje lurt å prøve å finne ut hvor lenge det er siden modellen kom på markedet. Bokser som har vært solgt i mer enn 2 år uten oppgradering ville jeg vært skeptisk til, men så er jeg av typen som heller vil ha noe overdimmensjonert enn underdimmensjonert. Ting vokser. Når man skal velge hjernen så går det veldig mye på Hvor mye er du villig til å sitte å dille? Hvor viktig er design for deg? Hvor mye kontroll vil du ha på det som gjøres? Hvor fort
 14. Jeg kjenner ikke til Hubitat, men etter hva jeg ser så er det en ferdig boks med alt du trenger. Den ser ikke så dum ut. HomeSeer er kun programvare. I tillegg må du ha deg en maskin (alt fra Raspberry Pi til f.eks. en grei NUC). Du må selv kjøpe inn de transceiver (sender/mottakere) som du trenger (en for Z-wave, en for Zigbee, en for 433MHz etc). Og alt annet av hardware. Fordelen med HomeSeer er at du kan "lett" flytte over til en større maskin hvis du har behov. Hubitat binder deg til den boksen og jeg vet ikke hvor lett det er å flytte over til ny boks. (Men det er
 15. Om du legger det ut på f.eks. GitHub og sender link/legger ut link her så kan jeg kikke litt på det, men kan ikke garantere noe.
×
×
 • Create New...