Gå til innhold

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  196
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Guahtdim vant dagen sist Mai 26

Guahtdim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

70 Excellent

Om Guahtdim

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 23. okt. 1971

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

501 profilvisninger
 1. Jeg trekker tilbake det utsagnet om at hele kretsen er 220V AC. B1 er en transformator så det kan godt være at den tar 220V ned til hyggeligere spenning og at det er noe likeretter inne i boksen som gjør det til f.eks. 12V DC. Som andre sier så må du vite mer før du begynner å gjøre noe. Mange skjær i sjøen her.
 2. Mine første svar er noe som 1. Nei 2. Ja Nå er det lenge siden jeg lærte bittelitt elektronikk på skolen, men dette ser ut som en 220V AC krets. Fibaro Universal Binary Sensor klarer vel maks 35-40Volt AC? Mulig jeg tar feil, men jeg ville ikke rørt noe uten å ha en fagmann til å sjekke ut sakene med mindre du er villig til å ødelegge ett par slike pumper og Universal Binary sensorer.
 3. Event / HS Noob #2

  Problemet er at du ikke har noen OR imellom de to IF-setningene i Group Conditions. Man vil aldri oppleve at ett døgn er både etter 2300 og før 0800. Jeg har aldri brukt Group Conditions før, men antar at du skal kunne gå inn på en av de og legge til en OR og så den manglende IF setningen. Og så sletter du den som da er blitt overflødig.
 4. Sensorer for jordfuktighet

  Jeg har en av mine ca 34 meter unna utendørs, men kun en trevegg imellom. Mottaker i 2. etasje innendørs, men med litt større aliexpress.com antenne (link) . Ifjor hadde jeg en på andre siden av huset ca 15 meter fra huset og 2 trevegger imellom. Fungerer helt greit.
 5. Brannvarsler på Wifi

  Gå for litt dyrere røykdetektorer som snakker over 433MHz og sett de opp mot RfxCom eller RfLink. Ulempen er at du ikke vil vite eksakt hvilken røykvarsler som går, men du slipper å operere de.
 6. RfLinkSeer

  Det vil komme enda en versjon siden jeg fant en bug i systemet for å restarte en kobling mot en RfLink. Jeg klarer ikke å la være å plukke 😉
 7. RfLinkSeer

  Men jeg har lært masse mens jeg har drevet på. Med tanke på at mesteparten av kodingen er gjort i 45 min segmenter mens jeg togpendler så er det tid jeg ofte "kaster bort" på se film, tv eller kikke ut av vinduet.
 8. RfLinkSeer

  Oppdatert første post med litt mer info i tillegg til link til siste versjon (Alpha4). For meg har denne plugin blitt ett skikkelig monster med tanke på størrelse og kompleksitet i forhold til at jeg egentlig bare ville ha inn 2 temp sensorer som jeg hadde kjøpt på Clas. Jeg tror ikke jeg kommer til å bruke like mye tid på den videre siden jeg nå føler at jeg har fått til det meste jeg ønsker. Alle feilmeldinger, merkelige hendelser mottas med takk.
 9. RfLinkSeer

  Jeg skal få lagt ut en ny versjon i løpet av denne uken, men tror den kommer til å inneholde det at HomeSeer ikke ser ut til å få alle knapper koblet mot en AllOff/AllOn kommando korrekt gjengitt i oversikten når kommandoen sendes. Jeg har enten noen logiske brister (99% sikkert) eller så er det noe fra Homeseer jeg ikke har tatt høyde for (minst sannsynlig).
 10. RfLinkSeer

  Det er nok desverre litt mer jobb igjen før jeg kan gi meg for sommeren....
 11. RfLinkSeer

  Etter å ha fått en øyeåpner med tanke på å endre configsettinger og lagre ned data i HomeSeer for de enhetene som min plugin lager (Takk til Moskus sin testplugin som er så stappet med ting at man fort går glipp av alt han viser fram) så har jeg holdt på med sending av kommandoer. Jeg føler at jeg dekker det viktigste ved å håndtere følgende:ON/OFF/ALLON/ALLOFF/SET_LEVEL). I tillegg har jeg nå fått inn mulighet for å endre port (gjelder for utsending av kommandoer) og endring av enhetens adresse (ikke alle enheter beholder samme adresse etter at man f.eks. har skiftet batteri). Enn så lenge har jeg ikke fått testet dette i eget system, men siden jeg har fri fra familien denne helgen så blir det å teste litt. Når jeg får testet det litt så skal jeg få lagt ut en ny alpha-versjon gitt at det jeg tester ser ut til å fungere. Sukk: Takk til HomeSeer for at de nå ikke kjører med 30 dager test på de nye versjonene uten at man får ett test-sertifikat. Så langt har jeg kjørt HS i Hyper-V maskin slik at jeg kan gjøre alt jeg ønsker uten å bekymre meg for å ødelegge eget oppsett. Men nå er det slutt på å gjøre dette i nyere versjoner så da er jeg stuck på versjon 3.0.0.318 når jeg utvikler......
 12. Log error

  Feilmeldingen din er såpass generell så det er ikke godt å si. Med 19 plugins burde du ha svaret i løpet av 4-5 tester hvis du kjører med halvering for å finne gruppen med den mistenkte -slå av halvparten, sjekke log, hvis feil slå av halvparten av de igjen. Hvis ikke feil i logg kun ha påslått halvparten av de du hadde av.
 13. Log error

  Mulig du kan gjøre det litt mer analytisk ved å gjøre følgende: Slå av plugins og gjør restart. Sjekk logg. Hvis feil så er det i en av de du fortsatt har på.
 14. Plannlegging av helt system

  Ikke nødvendigvis hvert merke, men iallefall hver "radioteknologi".
 15. Temp sensor til vann med god rekkevidde

  Her skryter de av 2km over 433mhz https://www.robotshop.com/en/seeedstudio-433mhz-rf-long-distance-transmitter-receiver.html
×