Gå til innhold
 • Bli medlem

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 388
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  61

Guahtdim vant dagen sist 15. juli

Guahtdim hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Guahtdim

 • Bursdag 23. okt. 1971

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

2 308 profilvisninger

Guahtdim's Achievements

Avansert medlem

Avansert medlem (3/3)

665

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ikke umulig. Vi får se hva som skjer da. Slik ting er nå så har jeg ikke helt kapasitet til å kode like mye som før. Det blir mer at man gjør innsats etter at det har begynt å "brenne".
 2. Det er iallfall ett par stykker som kjører HS4 som har fått ting opp å gå hvis du leser igjennom tråden for GCalSeer. Selv er jeg for lat og kjører fortsatt HS3. Jeg kjøpte faktisk egen maskin rett før HS4 kom for å legge ting over der. Og den maskinen støver ned på en hylle.... Hvis du kjører Windows på maskinen med HS4 så skjønner jeg ikke helt hvorfor det ikke fungerer. Kan det være noe med at windows har blokkert plugin filene? https://www.thewindowsclub.com/fix-windows-blocked-access-file
 3. Oppdatert versjon i første post som nå skal støtte Panasonic igjen. Takk til @bjornepappa for lån av konto for testing.
 4. Jeg er i Oslo normalt tirsdag, onsdag og torsdag (Nydalen). Jeg kan prøve å huske å putte det oppi bagen min ikveld så blir det med meg fram og tilbake.
 5. Mulig dette er korrekt løsning for ini-filen [CONFIG] Panasonic_OverriddenAppVersion=2.0.1 Panasonic_LoginId=blabla@blabla.com
 6. Første alternativ er å stoppe plugin. Endre ini-filen til å å hete noe helt annet og prøve å starte opp. Eventuelt slette og legge inn plugin på nytt. Slik som ting er nå så får ikke jeg gjort så mye med mindre noen vil låne bort brukernavn + passord slik at jeg kan prøve med Postman for å se om det hjelper å endre app_version.
 7. Det ser riktig ut. Jeg får se mer på det senere. Ulempen er at jeg reiser på ferie så jeg får ikke gjort noe før om 2 uker. Får du samme feilen med endringen i inni-filen?
 8. Mulig det er så enkelt at du skal endre app-version fra 1.20.0 til 2.0.0 eksempel i DaikinSeer.ini [CONFIG] Panasonic_OverriddenAppVersion=2.0.0 Jeg mener du kan endre dette i ini-filen hvis du ikke får opp konfigurasjon fra HomeSeer. Siden jeg ikke har Panasonic selv så får jeg ikke testet.
 9. Ikke umulig at de har endret på noe hos Panasonic. Jeg får sjekke litt i kveld, men garanterer ikke noe.
 10. Jeg har de fortsatt, men skal ikke inn til Oslo med det første. Ferie fram til 2. uke i august.
 11. Veldig lik Cavius. Jeg husker jeg vurderte den, men Cavius hadde valgt å ha egen propritær hub. Og jeg har nok av de til at jeg ikke ønsker flere (med mindre jeg lager de selv).
 12. Jeg mener det ligger endel tråder om samme emne her på forumet allerede. Ett lite søk på røykvarsler og du finner en god del. Personlig har jeg gått for å lage litt eget "mekk".
 13. Etter hva jeg har forstått så kan man sette i ekstra wifi modul i Daikin varmepumper slik at man kan styre den uten sky https://community.home-assistant.io/t/daikin-ac-integration-brp069c4x/270936/38
 14. Grunnen til at jeg ønsker å vanne plenen nå er alle de områdene hvor jeg har gravd. Der er det spredt ut frø og de må ha vann i de neste 14-21 dagene. Og det regner ikke så mye for tiden.
 15. Jeg ga opp hele deConz-greiene og kjører Ikea sin hub frittstående. Kjipt, men inntil en killer stick/app kommer så avventer jeg. Mulig noen andre har fått inn Kadrilj eller Fyrtur i deConz?
×
×
 • Opprett ny...