Gå til innhold
 • Bli medlem

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  262
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Guahtdim vant dagen sist November 6

Guahtdim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

107 Excellent

Om Guahtdim

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

638 profilvisninger
 1. Guahtdim

  Off Topic-tråden

  Du er ikke alene. Det blir vanskelig å finne pærer som gir godt lys. For tiden så er det sterkeste jeg får tak i 1300lumen, men dette er pærer som forsvinner.
 2. Guahtdim

  Moms og toll fra første krone

  Tvilsomt. Men det er lov å håpe. Denne justeringen kommer nok til å gå igjennom samtidig som posten kommer til å justere sine satser 2-3 ganger til før vi når 1. januar 2020. Jeg har ikke noe problem med å betale moms, men jeg liker ikke at diverse instanser tar seg klekkelig betalt for å gjøre en godkjenning av at jeg har betalt.
 3. Guahtdim

  GCalSeer

  Jeg bruker 2 event. Ett for å slå av varmen og ett for å slå på varmen. I tillegg har jeg en device som tar vare på om varmen er på eller av. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har kommet så langt at jeg har begynt å tenke på hvordan f.eks. ferie skal håndteres. For nå så er det mest for å enkelt kunne slå på varmen når jeg(og/eller kona) er hjemme og det ikke er ferie/fridager i forhold til scriptet fra @Moskus Mulig jeg implementerer noe med offset på sikt. Akkurat nå har jeg litt for mye å gjøre med tanke på at jeg kun har 24 timer i døgnet.
 4. Siden du kjører windows og har mer enn bra nok .Net versjon så kan det nesten virke som om scriptet du kopierte og limte inn kanskje fikk med seg noe ekstra som ikke skal være der eller at du har mangler noen tegn. Men dette er litt skudd i blinde for min de. Jeg tipper @Moskuser den rette til å guide videre.
 5. Guahtdim

  Krav til bryter smartlys

  Jeg tror at hvis bryteren er fastmontert til vegg så har du i utgangspunktet ikke lov til å fjerne den. Mulig demontering av elektrisk utstyr har litt andre regler enn montering. Eller har jeg misforstått deg helt? Mulig en av de som faktisk er elektriker her på forumet kan hjelpe etterhvert.
 6. Guahtdim

  Krav til bryter smartlys

  Jeg tror en enkel huskeregel er at hvis du må bruke skrujern for å fjerne noe så skal det gjøres av en elektriker. https://www.fjordkraft.no/stromprat/kan-jeg-koble-stikkontakt-selv/
 7. Guahtdim

  GCalSeer

  Slik min plugin er så velger du det selv. Personlig så har jeg satt det til hvert minutt. Etter å ha sjekket med Google så er det fortsatt langt under grensene (max 50 000 requests per døgn per google-prosjekt eller max 10 requests i sekundet per ip-adresse)
 8. Guahtdim

  GCalSeer

  Jeg mistenker at BLGdata henter inn events fra Nå-tidspunkt og fremover(noe jeg også gjør). Da vil man ikke ha noen historikk på hva som har skjedd og vil få kollisjoner/feil reaksjoner. For å kunne håndtere noe slikt så bør man hente for hele inneværende døgn (og kanskje forrige for å unngå feil rett etter midnatt). Kult. Jeg tror jeg ser problemet. Nå er det bare å lage en løsning.
 9. Guahtdim

  GCalSeer

  Flott beskrivelse. Så hvis jeg skjønner det rett så er det snakk om en bryter for lyset uavhengig av bane? Og det er dette som er problemet? Gitt at det er f.eks. 2 timer rett etter hverandre så ønsker man ikke at time2 skal miste lyset 15 minutter ut i timen? Skrik ut om jeg har misforstått. Jeg skal kikke litt på det og se om jeg føler at jeg kan komme opp med noe. Jeg er usikker på når jeg kommer med noe siden jeg for tiden har tatt på meg litt mer enn jeg har tid til rådighet. På bakgrunn av din forklaring så skjønner jeg ikke helt hvorfor ikke BLGdata ikke fungerer.
 10. Guahtdim

  GCalSeer

  @toonwolfMen bør ikke du ha ett event for hver tennisbane? Slik som du nå har lagt det opp så blir det vanskelig for HomeSeer å skille på hva som skal skje. Mulig jeg misforstår. Edit: Mulig du bør sende meg en pm på hvordan du har tenkt deg at det fungerer.
 11. Guahtdim

  GCalSeer

  @NettoppJeg skal få laget til noe som dokumenterer hvordan det settes opp. @JohnMartinSlik det er nå så ser den kun på det neste døgnet. Og den trigger bare på kalenderhendelser som skjer eller med andre ord : akkurat nå er innenfor start og slutt av kalenderhendelsen. Det du trenger er å kunne spesifisere hvor langt fram i tid man skal hente ut data for/ hvilket tidsrom som skal gjelde for at det trigger. Jeg skal notere det ned og se om det finnes en grei løsning.
 12. Det er ett eller annet i scriptet som ikke skal være der. Ett tegn som du har kopiert inn som ikke er riktig. Eventuelt så har du ikke riktig versjon av .Net installert. Det vi trenger av info er følgende: Hvilket operativsystem kjører du? Har du mulighet til å ta noen screenshots av oppsettet ditt?
 13. Jeg har ett par Loh og enda flere tilsvarende fra Aliexpress https://m.aliexpress.com/item/32790517557.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32790517557&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=9538amp-8CVCTx7OkLO8CNUo0P6alg1541866305646 Helt greie. Ulempen er at de skifter Id når man skifter batterier.
 14. Du burde lagt den inn i en banner annonse!
 15. Guahtdim

  GCalSeer

  @Nettopp Ville noe slikt funke? Innspill
×