Gå til innhold
 • Bli medlem

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  878
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

Guahtdim vant dagen sist 28. mai

Guahtdim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

399 Excellent

Om Guahtdim

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 23. okt. 1971

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 372 profilvisninger
 1. Jeg skal se hva jeg kan koke sammen til neste release. Men nå putter dere kjepper i hjulene for dokumentasjon 😁
 2. Jeg skjønner at du ikke skjønte. Dette er ett prosjekt som har vokst litt for fort og blitt litt Frankenstein-aktig på enkelte områder. Og siden jeg vet hvordan det skal fungere så har jeg ikke gjort noe med det. Og hjelpefilen lar vente på seg siden jeg har endel andre ting å bruke tiden på nå som det er "sommertid". Men jeg har faktisk begynt. Men utviklere og dokumentasjon....
 3. Hva har du satt i settingen "Time between triggering if true"? Hvis denne f.eks. er 00:20 så vil den trigge 3 ganger i løpet av det minuttet hvor dette stemmer (om jeg ikke husker helt feil) I redsel for å ikke trigge har jeg løst det slik at jeg går igjennom alle Homeseer-events og de kalender-events som finnes og trigger de som stemmer. Dette gjøres med det intervallet som er satt i "Time between triggering if true". Dette er gjort for å ikke gå glipp av noe som foregår hvis du f.eks. skulle ha en restart av HomeSeer. Helt klart noe jeg bør forbedre når jeg har tid slik at man kun trigger 1 gang. Inntil videre anbefaler jeg deg å ha en eller annen device som settes og forhindrer at det trigger flere ganger.
 4. @toonwolf Erstatt linjen Dim wordToLookFor As String = ParmArray(3) med Dim wordsToLookFor As String() wordsToLookFor= ParmArray(3).ToString.Split("|") Og if setning If ev.Subject.Contains(wordToLookFor) Then med If WordExists(ev.Subject,wordsToLookFor) Then Og i enden av script filen limer du inn Public Function WordExists(ByVal subject As String, wordsToSearchForArray As String() ) As Boolean For Each wordToSearchFor As String In wordsToSearchForArray If subject.ToLower().Contains(wordToSearchFor.ToLower()) Then Return True End If Next Return False End Function Hvis du gjør dette korrekt så kan du søke etter flere ord som du skiller med pipe-tegnet (|) Jeg testet ok hos meg følgende input. Søket vil treffe uavhengig store/små bokstaver. 378,Test1,2,test1|test2
 5. @toonwolf Haha, ikke rart det ikke fungerer. Beklager at jeg ler. Du skulle tatt scriptet som @Moskus postet på forrige side i tråden. Ikke det som ligger i første post. Dette skal du bruke (mulig du ikke trenger omskrivningen min):
 6. @toonwolf Mulig du må endre If ev.Subject.Contains(wordToLookFor) Then til If InStr(ev.Subject,wordToLookFor)>0 Then
 7. @toonwolf Løsningen til @Moskus er greieste veien til mål. Jeg har ikke lagt opp til å hente ut på spesifikke subject/emner/overskrifter selve plugin, men ved bruk av script mot Plugin kan du lage deg endel ekstrafunksjonalitet.
 8. After searching around it seems that this is an error showing that you have one file that is missing or wrong version for Mono to find it correctly. I can not pinpoint the file exactly. @Frankis78 Kanskje oppdatere første post med kun link til siste versjon av din plugin?
 9. Try to start the plugin again on its own. Maybe this time the output will clue us in a little bit better.
 10. You could try to start the plugin on its own. I have no Idea if it is doable in Linux. If it works you might se an error in the plugins console-window.
 11. Could it be file permissions? Linux is not my usual environment, but I have learned that it is a bit more permission-focused than Windows. Edit: Found a couple of threads on the HomeSeer forum. Ip-configuration https://forums.homeseer.com/forum/homeseer-products-services/system-software-controllers/hs3-hs3pro-software/1246228-multiple-plugin-start-is-pending-solved Wrong .Net version https://forums.homeseer.com/forum/audio-video-and-infra-red-ir-plug-ins/audio-video-and-infra-red-ir-discussion/meiharmonyhub-sirmeili/1295753-plugin-start-is-pending Wrong Mono version https://forums.homeseer.com/forum/lighting-primary-technology-plug-ins/lighting-primary-technology-discussion/wemo-kingfetty/109946-info-plugin-start-is-pending-message Other incompability cases https://forums.homeseer.com/forum/audio-video-and-infra-red-ir-plug-ins/audio-video-and-infra-red-ir-discussion/meiharmonyhub-sirmeili/1275202-3-1-0-6-info-plugin-start-is-pending/page2
 12. Sørg for at konas/samboers enheter dropper og argumenter for backhaul via kabel.
 13. Mulig du burde hatt robotisert snøfreser/snørydder. I natt var det 0 grader i to timer, men heldigvis ingen snø her i Moss.
 14. OK, den lange veien er såvidt påbegynt, men jeg må få til noe som gjør det litt automagisk. Det skal være enkelt for meg å gjøre endringer/rette opp uten at jeg må gjøre så veldig mye manuelt utenom når jeg vil ha det med i plugin. Så det blir i tillegg til at jeg må dokumentere så må jeg også lage noe kostebinderi for å få inn hjelpfil i html-format.
×
×
 • Opprett ny...