Jump to content
 • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Guahtdim

Members
 • Posts

  1,413
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Other groups

Sølv

Guahtdim last won the day on September 21

Guahtdim had the most liked content!

2 Followers

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

2,859 profile views

Guahtdim's Achievements

Kodemaker

Kodemaker (11/16)

 • Dedicated Rare
 • First post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

673

Reputation

 1. Hvor mye koster ZGM230-DK2603A?
 2. Ny versjon 1.5.8.3 (link i første post) Nå fungerer "Horisontalt spjeld" fra HomeSeer. Hvis du ikke har det så trenger du ikke oppdatere. Takk til @PCI for å sparke igang fix
 3. Definer "ikke koste skjorta"? Selv har jeg kjøpt Ei Electronics Ei650iRF fra sikkerheten-selv.no. 949 per stykk. Greit fornøyd inntil jeg skjønte at for å seriekoble nye enheter så må jeg innom alle sammen med den nye enheten for å "parre" de. Slik sett så likte jeg bedre de jeg hadde før hvor man stilte inn en kanal på enheten og så var den inne i den trådløse seriekoblingen.
 4. Personlig så har jeg god erfaring med Ecowitt sin løsning som er en Ecowitt GW1100 WiFi Gateway og inntil 8 stykk WH51 Wireless Soil Moisture Sensor. Hvis du går for dette så spesifiser at du vil ha det med 433MHz. Jeg har også tilsvarende gateway med sensorer som går over 868MHz (Ecowitt løsning som Komplett rebrandet og solgte under navnet ProTech), men opplever at de ikke har like bra rekkevidde. https://www.komplettbedrift.no/product/1156709 Disse har fungert godt hos meg i noen år nå. https://www.ecowitt.com/shop/goodsDetail/107 https://www.ecowitt.com/shop/goodsDetail/19 Jeg kjøpte dette direkte fra Ecowitt. Wifi gateway har mulighet for å sende data til http slik at du kan få inn data i noe annet enn applikasjonen som de har laget for telefon.
 5. Artig. Den gikk greit inn i Google Drive. Ikke like pent, men det meste ser ut til å fungere. Noen steder måtte jeg endre skriftfargen.
 6. Her er versjonen som løste problemet HSPI_EcowittSeer_0031.zip
 7. Jeg er litt usikker på hva som skjedde her. Jeg mistenker at jeg laget en versjon som jeg ikke har lagt ut her. Jeg skal gå over og oppdatere hvis det er snakk om en ny versjon.
 8. Personlig har jeg god erfaring med Telldus temperatur målere hvor man setter ID med dip-switcher. Eneste ulempen er at man kan kun ha 6 stykker. Men man slipper at de skifter ID ved batteribytte (og derfor må hentes inn på nytt i RFX TRX). https://www.power.no/smarte-hjem/smart-varmestyring-og-klima/inneklima-og-temperatursensorer/telldus-temperatur-fuktighetssensor-3-pakning/p-1157051/
 9. Kult Hvilket Reolink kamera er dette? Jeg skulle gjerne hatt kamera selv, men vurderer Wifi+batteri for å slippe å borre hull i vegger og tak.
 10. Mulig du kan få litt ut av denne kodebiten i ett av hans repo https://github.com/kolaf/homelypy/blob/main/src/homelypy/homely.py
 11. Nice solution. Looking at the error message you did the correct fix.
 12. Jeg skal ta en titt når jeg får tid. Personlig så har jeg nesten ikke fått brukt dette siden datteren min stadig kobler fra ovnen på hennes rom. www.adaxes.com er noe helt annet så jeg tviler på at det er noe som må følges. Jeg har benyttet info som jeg har fått fra siden https://adax.no/en/wi-fi/api-development/
 13. Jeg vet ikke siden jeg ikke har oppdatert mitt. Slik det er nå så er det fjernkontroll eller HS3 som styrer for meg. Appen gidder jeg ikke bruke.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.