Gå til innhold
 • Bli medlem

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  333
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Guahtdim vant dagen sist Januar 4

Guahtdim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

145 Excellent

Om Guahtdim

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 23. okt. 1971

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

700 profilvisninger
 1. Jeg klarer ikke å reprodusere noe feil med Any calendar event. Men jeg har kanskje ikke testet det riktig siden jeg ikke vet hva slags oppsett du har. Jeg har testet med og uten offset. Offset på 1 min før og etter. Det fungerer som det skal for meg. Mulig jeg ikke har samme oppsett som deg? Den ' som ligger på Any calendar event er bare en feil som jeg har i plugin. Jeg bør nok sette meg ned en dag og få alt dette av brukergrensesnitt til å fungere som det skal når det kommer til visning av offset etc.
 2. Jeg skal kikke på dette også. 1. Se om jeg har noen tester for det. 2. Hvis jeg ikke har det så må jeg lage de og se om det fungerer som det skal. 3. Rette hvis det er noe feil. Kunne du legge ut eller sende meg på PM det oppsettet du har på Any calendar som ikke fungerer? Da er det så mye enklere å se hva jeg skal teste.
 3. Guahtdim

  Trenger starthjelp på GitHub

  Når du begynner å jobbe med andre: Sjekk inn ofte og lite. Det kommer til å oppstå situasjoner hvor flere endrer på samme filen og da må man gå igjennom og løse konflikter. Og det kan være en smertefull prosess hvis du har mange slike konflikter.
 4. Det skal egentlig holde med || mellom triggerordene. ja||nei => ja,nei som søkeord Mellomrom skal bli ryddet bort med mindre du skriver søkeord som inneholder mellomrom nummer 1 || nummer 2=>nummer 1,nummer 2 som søkeord Jeg skal kikke litt på det senere ikveld hvis jeg rekker. Iallefall i løpet av helgen.
 5. Guahtdim

  Trenger starthjelp på GitHub

  @frodegill Way to go killing the noobs! 😉
 6. Guahtdim

  Trenger starthjelp på GitHub

  Jeg ser jeg har skrevet det ut av rekkefølge. Jeg har en .gitignore-fil hvor det meste er ferdig konfigurert som normalt går inn i ett repo med en gang (før jeg kjører første "git add ."). Men hvis jeg skulle gjort det i ett nytt repo så ville jeg ha først endret .gitignore og så laget .secret-filen. Hvis ikke risikerer du at filen blir lagt med når du legger til filer til repo første gangen.
 7. Guahtdim

  Trenger starthjelp på GitHub

  Ofte lagrer jeg ned dette i filer som f.eks. er navnet <filnavn>.secret og så setter jeg opp .gitignore (fil med oversikt over filer som git ikke skal bry seg om) til å ikke håndtere .secret filer. Brukernavn og passord lagrer jeg heller til Lastpass for oppslag, men det ligger også lokalt hos meg på min .secret fil.
 8. Guahtdim

  Trenger starthjelp på GitHub

  Selv så bruker jeg i hovedsak Git som kommandolinjeverktøy, men da i Powershell. Skal jeg se på ting litt mer grafisk så er Git Extensions mitt Go-To verktøy. Og selvfølgelig bruker jeg GitHub for å lagre ned det jeg lager, men OBS OBS OBS! Passord og brukernavn prøver man å unngå å lagre ned slik at det blir lagt ut på GitHub. Hvis du i tillegg har lagret ned brukernavn og passord til Azure, AWS eller Google Cloud kan det fort gå som dette https://www.theregister.co.uk/2015/01/06/dev_blunder_shows_github_crawling_with_keyslurping_bots/ OBS 2: Og ikke start leking med Git på en folder hvor du har lagret ned noe som er viktig for deg. Ett par av kommandoene er ganske kraftige og de fjerner det meste uten å gi deg noe som helst hint om at du nå fjerner alt du har....
 9. Guahtdim

  Trenger starthjelp på GitHub

  Nå har jeg ikke sett på hva dette er 100%, men etter å ha kikket på ett annet kurs på katacoda så legger jeg ut denne: https://www.katacoda.com/courses/git Mulig dere må logge dere inn via GitHub-profil og slik mister linken. Trykk da på learn og knast inn Git. Sjekk ut kurset "Learn Git Version Control" Det ser ut til å ta deg rolig og forsiktig igjennom det mest fundamentale. Jeg vet ikke om det dekker alt, men det starter iallefall fra å initiere ditt eget repo (folder med underfoldere som du har prosjekt i). Git (og GitHub) er kraftige greier, men litt vel høy terskel.
 10. Hvis du gjør det får du lage en liten post på det. Etter å ha sett endel av de "problemene" som meldes inn av de som har hentet ned gratisplugins så avventer jeg inntil videre.
 11. Takker for den tillitserklæringen, kjempegøy at du er fornøyd med det som er laget. Inntil videre så blir det gratis hobbyprosjekt. Skal man inn i updater så er jeg redd det følger med litt mer krav enn jeg har tid til å oppfylle.
 12. Ny versjon er ute med rettelser på offset etter kalender event. Takk til @toonwolf for god testing. Jeg har også implementert ønske til toonwolf med tanke på å kunne ha flere søkeord i teksten slik at man ikke trenger lage en trigger per søkeord. Dette nøstes sammen med || som gir ELLER. Eller && hvis man ønsker OG. Eks: ja || nei || kanskje i en trigger med contains text vil gi treff på alle kalender events som har en eller flere av de ordene i seg. ja && nei && kanskje i en trigger med contains text vil gi treff kun på en kalender event hvor man finner alle disse ordene. Meld inn feil hvis dere finner det.
 13. Jeg synes det er litt rart at containing fungerer, men ingen av de andre. Bittelitt mer testing nå så tror jeg faktisk neste release skal ha fungerende offset håndtering i tillegg til å kunne ha mulighet for å søke på mer enn ett ord/del-ord ved bruk av ||(eller) eller &&(og). Det fungerer iallefall på min maskin....
 14. Jeg bruker siste versjon av min kode(som ikke enda er lagt ut) så slik sett vil mine tester bli anderledes enn dine. Any event - offset trigger after med 0 i tid. Jeg kjører igang nye tester på det du har meldt inn her og ser at det fungerer som det skal før jeg lager noen ny versjon (0.0.1.0) Takk for testing så langt.
 15. Mener du at du da har offset = 0 minutter. Jeg testet nettopp med det og det ser ut til å fungere som det skal nå.
×