Gå til innhold
 • Bli medlem

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 210
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  49

Guahtdim vant dagen sist Mars 2

Guahtdim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

593 Excellent

1 følger

Om Guahtdim

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 715 profilvisninger
 1. Selv har jeg gått for Ei Electronics og i tillegg til røykvarslere kjøpt en radiolink med utganger som jeg overvåker med en z-uno.
 2. Litt sent på ballen, men alternativt kan du bygge deg en RfLink og teste ut. Men jeg er usikker på om den mottar signalene. Men jeg mener RfLink er støttet av Domoticz.
 3. Jeg skal teste ut å kjøre begge samtidig. 2 forskjellige mottakere (gitt at Protech kjører 868MHz) vil gi meg 16 fuktighetsmålere. Mulig jeg må gjøre noe i min plugin for å klare å håndtere input fra to mottakere samtidig, men jeg tror det skal gå greit siden de sender med en mottakeradresse som er bortimot unik.
 4. Hmm, lurer på om man kan kjøre både Protech og ecowitt samtidig. Jeg trenger flere fuktsensorer etterhvert. Og min hjemmelagde løsning får jeg ikke laget med det første siden jeg ikke gidder/har tid.
 5. Kunne du laget en tegning for å vise oss hva du tenker? På Facebook har du gruppen "Husqvarna Automower i norske hager". Der mener jeg å ha sett en lignende problemstilling. Veldig mange releer har både closed og open utgang. Jeg tror man kan bruke begge samtidig. Slik vil alltid en guide wire være aktiv.
 6. Nope, den jeg så på etter at han var ferdig var koblet riktig. Og den slo av og på lyset. Men den var tydeligvis kortsluttet den og siden den kun klarte å slå av og på lyset. Dimming og z-wave funksjonalitet var borte. Den første han koblet var først koblet slik at den håndterte z-wave (ble slått av og på fra HomeSeer), men bryteren virket ikke (jeg fikk ikke sett på, men mistenker at han koblet til bryteren mot S2 istedenfor S1). Da han endret koblingen sin og slo på sikringen smalt det skikkelig høyt. Den lukter nå skikkelig "brent elektronikk". Folk kan hyle så mye d
 7. Dette skjedde fredag 26. så det er litt uvist hva som skjer videre. Elektriker var en del av ett prosjekt vi har i andre etasje her i huset så i utgangspunktet tror jeg dette var en del av hele kontrakten. Jeg kommer til å avskrive dette på egen kappe. Dyr elektronikk må jeg tydeligvis testkoble selv for så å stå som en hauk å passe på mens de som skulle kunne det holder på. Men hvis de prøver seg med ekstra fakturering for så slett jobb så kommer jeg til å hyle. Jeg tenkte feil og ga han koblingsskjema for 2-wire når det egenlig skulle ha vært 3-wire, men det skulle ikke føre til k
 8. Jeg lot en elektriker gjøre installasjonen av Fibaro Dimmer 2 "legit". Resultat: 2 ødelagte dimmere og en elektriker som sier at han ikke skal fakurere for siste halvtime. Fyyyy f..n!!
 9. Denne tråden her er viktig. Måtte nettopp kjøre en restore til en ny stick. Heldigvis har jeg ikke gjort så mye siden forrige backup. Men jeg må sikre backups litt flere steder enn kun på en maskin....
 10. @Venin Jepp, vi vil se resten av opplegget! Zigbee, Zwave eller Rf 433MHz?
 11. Jeg har kjørt med en slik knapp for å styre en annen bryter. Som oftest er det liten forsinkelse, mens noen ganger går det fort 1-2 sekunder fra trykk til at noen skjer. Jeg tror ikke man skal beregne seg på presisjonskontroll med slike knapper.
 12. Hmm, jeg finner ikke noe tilsvarende feil hos meg og jeg kjører med sjekk hvert minutt. Men jeg skal ta å øke min til hvert 2 minutt. https://developers.google.com/calendar/pricing The Google Calendar API has a courtesy limit of 1,000,000 queries per day. Mulig du har mange kalendere?
 13. Takker for det, men jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det. Jeg antar at hvis det går inn i updater så må jeg også inn og kjøre opp sider på HomeSeer forum med info om plugin etc + support. Det å måtte legge inn plugin selv er en grei måte å sile klienter. 😉
 14. Med kun en lux i forskjell så er det ulempen. Det enkleste er å si ned på 200 og opp på f.eks. 150 (her kan du teste ut hva som passer best). Eventuelt at du går inn med en minimumstid som man skal holde endringen før det kan komme en ny endring. Jeg kjenner ikke dine enheter godt nok til å si hvordan du kan gjøre det i de.
 15. Jeg er litt usikker her, men du har en eller annen form for automasjon som styrer Wifi åpneren? Hvis du ikke har det så holder det ikke bare med en knapp, men du må også ha noe som mottar signalet fra knappen og gjør at det trigger port åpneren.
×
×
 • Opprett ny...