Gå til innhold
 • Bli medlem

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 274
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  50

Guahtdim vant dagen sist 19. juni

Guahtdim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

610 Excellent

1 følger

Om Guahtdim

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 23. okt. 1971

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 853 profilvisninger
 1. Jeg vet jeg ripper opp i en gammel tråd, men etter å ha sett at billigste usb-dings går for 1900.- så blir det billigere å kjøpe ny z-wave pille + det jeg trenger ellers. Dette utstyret er fra 2013 og befinner seg i yttergangen vår. Etter at familien har blitt vant til bevegelsesdetektor i kjelleren (Ikea trådløs) har jeg nå fått spørsmål om det går an å fikse dette til å fungere automagisk.
 2. Jeg ser for meg at du kunne hatt et script som gikk igjennom alle enheter f.eks. hver våkne time og sendt en push/sms/mail hvis minst en enhet var unknown. Selv har jeg ikke noe.
 3. Dette er noe de mer erfarne tenker på når de kjøper rele. Hvordan ønsker du at det skal oppføre seg hvis all spenning forsvinner fra systemet? Endel releer har mulighet for å skifte mellom active high og active low med en jumper.
 4. Vet ikke. Det kommer an på hvordan M5 merker pakken. Endel utenlandske firma fører opp en veldig mye lavere verdi på pakken.
 5. Siden jeg valgte DHL så endte jeg opp med 112 USD for saken+frakt og så ytterligere 379 NOK i moms/tollbetaling. Hadde jeg ikke valgt DHL og gått for normal transport så hadde jeg kanskje endt opp på 100 USD og muligens ikke noe toll. Bestilt tirsdag ettermiddag og levert fredag samme uke.
 6. Dette dekker vel også Ikea med sin hub og enheter. Ikke fæl pris og en enkel inngang.
 7. SSM-D dongle for å kanskje klare å snappe opp RAMSES-II RF trafikk (fra Friedland ringeklokke) https://indalo-tech.onlineweb.shop/SSM-D/p7844707_21129532.aspx
 8. Jeg skjønner misnøyen med DnB (jeg fikk selv flyttet ut derfra fullstendig for ett år siden) og jeg er skeptisk til hvordan det kan bli når DnB kommer inn. Hvorfor bytte kun for å bytte? Jeg venter inntil jeg ser at de klamme, grådige fingrene til DnB faktisk begynner å pirke og ødelegge SBanken.
 9. https://android.stackexchange.com/questions/51035/what-is-the-difference-between-usb-on-the-go-otg-and-usb-host-mode Ikke så ille som jeg trodde først. Kanskje litt bedre så lenge man har kontroll på hvordan man kobler til gitt at man støtter den ekstra pin som gjør at man skifter mellom host og client.
 10. Rpi Zero mener jeg ikke har noen usb ut som passer til ditt bruk. Gå for f.eks. RPI 3a+ starter kit så har du alt du trenger for å drive den.. Like the Pi Model A+, the Pi Zero does not have a USB Hub built in which means you get one USB port! Moreover that USB port is not a standard type A port, instead it is a 'USB On-The-Go' port
 11. Rpi er en USB host så slik sett løser han 50% av problemet. Og her er noe jeg fant med tanke på å kontrollere noe over USB (mulig du må kjøpe hele boka, men det er kanskje greit) https://subscription.packtpub.com/book/hardware_and_creative/9781849696623/10/ch10lvl1sec70/controlling-usb-devices
 12. Slik det er nå så opplever jeg sjeldnere og sjeldnere å måtte betale noe ekstra moms og gebyrer. Man finner også diverse shields på Aliexpress, men de jeg så var laget for Arduino Mega. Men for prisen du betaler for Shield hos Sparkfun så får du både Mega og Shield på AliExpress. Ulempen er leveringstid. Den kan være alt fra 5 dager til 50 dager.
 13. Eventuelt at du kjøper host shield til Arduino https://www.sparkfun.com/products/9947 Men en RPI vil antageligvis gjøre det lettere å komme i mål uten å måtte kjøpe mye ekstra. Ulempen er at du må begynne på nytt når det kommer til kode.
 14. Jeg skjønner ikke helt hvorfor du skal ha host config. Jeg tror (men jeg kan ta feil) problemet nå er at du prøver å bruke en hammer som skrujern. Med en TTL to USB så vil du kunne sende de forventede signalene via USB. Men mulig host-config gjør noen initielle hand-shakes som du trenger....
×
×
 • Opprett ny...