Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

kleivis

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kleivis

  1. Eg har tatt en local reset og inkludert låsen på nytt med FH, Det er vel nå ca 5 døgn siden. Batterinivå er nå 70% (den viser 80% med helt nye batteri). Det ser foreløpig ut til å være en stor forbedring, uten at eg tørr å friskmelde den helt. Ellers fikk eg et langt svar fra ID Lock idag:
  2. Nei, det er ikke meg, men eg sendte de en mail om problemet i romjula. Kan lime inn her når eg får svar. Fikk nettopp ny utedel pga problemer med touchpanelet i kulden, men det er ingen forskjell på batterisluket med ny og gammel del. Uten modulen så holdt de ca 10 uker. Det er jo ikke veldig bra det heller, men det kan eg leve med. Har smekklås funksjonen på. Varer nok lenger om den skrus av, men da løper 2 åringen ut i gata.
  3. På min 150 holder batteriene ca 2-4 dager. Får inntrykk av de varer kanskje en dag ekstra om eg bruker 4 batterier istedenfor 8. Byttet julaften, en dag i romjula og er nå ifølge Futurehome på 50%. Stoler dog ikke på batteriprosenten da den kan vise 70% og plutselig halvvere seg neste gang noen åpner døra.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.