Gå til innhold
 • Bli medlem

Mastiff

VIP
 • Innholdsteller

  713
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Mastiff vant dagen sist September 6

Mastiff hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

106 Excellent

Om Mastiff

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hillmar, det burde være nok til å dra 30 kilo som vipper på hensgler, ja. Hvor lang er den greia der? Det var umulig å se på tegningen.
 2. Jeg tenkte på vinsj først, men jeg tror jeg da må bruke to, og jeg er litt utsikker på om de vil gå helt synkronisert Jeg tror ikke det blir langt nok innover til å ha en trekkvaier som splittes i to vaiere til vindebroa. Og det er en tanke krøkkete å skulle kjøre opp på den hvis vaieren står på midten! 😁 Men mens jeg skrev nå (bokstavelig talt, så jeg gidder ikke rette det første jeg skrev), så kom jeg på at det kanskje går hvis jeg har en ekstra talje innerst i rommet, kjører splitten rett før den og så har vinsjen i den andre enden. Hm... Det må i så fall tenkes og måles.
 3. Jeg holder på med en mc-garasje som står 30 cm over bakken, så jeg kan trille sykkelen baklengs ut uten å slite ræva av meg. Jeg har tidligere hatt en platting der med en rampe i plattingens bredde å kjøre opp på. Men jeg har lyst til å prøve å lage en motorisert vindebro. Hengslet i bunnen, med forsterket senter der jeg kjører opp, og så panel under, så det ser ut som en vegg når jeg feller den opp. Ideen er å bruke en form for stavmotor (tenk RollerTrol ganger 100) som surrer opp vaier via taljer rett innenfor inngangen for å lukke den. Den trenger ikke slutte veldig tett på vaieren, jeg skal bruke store eksenterlåser/lukestrammere på hver side for å stramme den inntil gummilista jeg kjører rundt hele åpningen for at den skal slutte tett. Det blir uansett ikke være oppvarmet i den ytterste tredjedelen. De resterende 2/3 blir oppvarmet, med ei dør jeg kan trille sykkelen inn på når den skal vinterlagres. Men altså, hvor kan jeg få tak i en motor som funker til noe sånt? Den må jo ha en viss styrke for å trekke opp broa.
 4. Eller WWF-wrestling? Tag-team mot solo?
 5. Ser ut som MMA for meg... For øvrig må du lære ungene å rydde opp etter seg på plattingen! 🤣 Det kan du aldri begynne for tidlig med! Mer enn to år, så er det i seneste laget å styre dem...
 6. Det der må du da kunne selge til en eller annen skrudd sportskanal! Hva de nå heter, disse som viser all slags idioti.
 7. OK, bra. Så da må jeg nesten spørre: Er det noen med noe annet enn Homeseer (som visstnok kan oppdatere internt) som har klart å oppdatere denne ved å plugge Z-Wave-enheten inn i en Windows-pc, kjøre oppdateringen og så sette den tilbake, uten å måtte knote med å avpare den og så pare den igjen? Og kan den personen gi en liten beskrivelse av hvordan og med hvilke programmer?
 8. @EspenT Så det var altså nødvendig å fjerne noden fra Z-Wave-systemet før du kunne oppdatere modulen? Er det noen fornuftig grunn til dette? Så lenge det brukes samme Z-Wave-enhet (uansett om det er Z-Stick, eller hva det nå er), burde den jo være kontaktbar fra ethvert system og program den Z-Wave-enheten kobles til.
 9. Nå er jeg litt forvirret. Fjernet du entiteten eller noden? Noden er selve koblingen til Open Z-Wave, mens entitet/entity er den interne oppføringen i Home Assistant. Hvis du måtte fjerne noden, fikk den nytt nodenummer etterpå.
 10. Måtte du "avpare" enheten fra Hass, eller trengte du ikke gjøre noen endringer der?
 11. Ja, skjermen i bakvinduet var for å sende fingeren og diverse meldinger til bilene bak! Sånn når jeg hadde kjørt forbi en somlepetter, eller noe. Men kablene smeltet ikke, de var bare kaotiske, så jeg tok en opprydding. Men ikke noe problem, det var jo ikke akkurat en tung og ren faktatråd.
 12. He-he! Jeg husker at jeg skrev de greiene, ja. Og så skrev jeg en om bil-pc, den var litt mer for spesielt interesserte. Men jeg vil aldri droppe JRMC for musikk. Og jeg har det også på HTPC-en (HDPC, siden den fyrer til en "4K"-prosjektør), og bruker det til å spille av alt unntatt 3D, der kjører jeg PowerDVD.
 13. Aner ikke, jeg har prøvd å være anonym... Ikke det at jeg noen gang klarer å være anonym! Det var vel Jim H i J.River som ga meg det tilnavnet, mener jeg å huske.
 14. Mastiff

  ID-Lock V2

  Ikke noe problem. Og discord holder jeg meg unna, det er nesten like mye pes som Facebook og alle de sosiale greiene! 🤣
×
×
 • Opprett ny...