Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

francisr

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av francisr

  1. Du må stoppe home assistant før du begynner å redigere filen, og starte den etter du har lagret. Filen overskrives når home assistant stopper. Slet litt med det selv
  2. Beklager hvis jeg kupper tråden her, men jeg sliter voldsomt med å få dette til å funke. Jeg er relativt fersk med Z-Wave og Home Assistant, men ellers rimelig oppgående på data Jeg har kjøpt fire TRM2fx-termostater, men bare montert en av de inntil jeg finner ut hvordan jeg skal styre de skikkelig. Tenker å styre temperatur basert på kalender, og da velge mellom "CO" og "ECO" mode for å velge høy/lav temperatur. Det er også aktuelt å sette temperaturen til X/Y i automatisering uten å bytte mode forsåvidt. Problemet mitt er at jeg ikke får climate-delen til å fungere, og jeg får ikke rapportert tilbake riktig temperatur fra termostaten. Får satt temperatur fra Home Assistant, og det reflekteres på termostaten, men får ikke tilbake det tallet som viser på displayet fra gulvføleren. (Her vises 23 grader, men på termostaten står det 25. Satt temperatur er 26 grader) Har prøvd å bytte ut XML-blokken i xwcfg_xxx.xml med den rett over her (men selvsagt beholdt node id). Noen forslag til hva jeg kan gjøre?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.