Gå til innhold

hkmod25

Medlemmer
 • Innholdsteller

  152
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

39 Excellent

Om hkmod25

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet
 1. Secure SRT321 termostat problemer

  Alle Z-Wave Plus baserte enheter (som regel) har en annen struktur for "Group Associations". Her er Bruker/Install manual til SRT321 (Z-Wave Plus versjon) som viser dette: https://www.tronika.no/no/index.php?controller=attachment&id_attachment=169 Nettsiden til Tronika AS virker som den skal. Ellers finn din IP adresse her: http://ipadresse.no/ Videre copy/paste i søkefeltet her: https://www.abuseipdb.com/ Er IPen din svartelistet så er den sans. blokkert.
 2. Sunricher glass dimmer - Node alternativer

  Ja, her (for min del) ser alt riktig ut. Nyere (med Security S2 støtte) enheten. FirmWare versjon 1.10
 3. Sunricher glass dimmer - Node alternativer

  Det er vel "både", "og". Node 81 ser ut som eldre utgave av enheten (eldre FirmWare). Den har ikke Security COMMAND-CLASS. Dvs. å prøve inkludere den som "secure" node er bortkastet. Node 82 er nyere utgave (ny Firmware). Den har til og med støtte til Security S2. Men så lenge bruke S0 security ganske resurskrevende og han har lik. ikke noe av S2 (ready) "mottaker" noder så betyr dette at inkludere Node 82 som en "secure" node er heller ikke så smart. Bilde av Node 82 inkludering viser at interview prosess ble ikke komplett. Sans. på grunn av alt for lang avstand mellom kontroller og MASTER (om brukeren prøvde å inkludere Node 82 som en "secure" device).
 4. Sunricher glass dimmer - Node alternativer

  Jeg er nesten 100% sikkert at enheten som du refererer til (Node 82) er kjøpt fra et annet sted...
 5. Sunricher glass dimmer - Node alternativer

  Alt er riktig så lenge enheten er IKKE en (fysisk) dimmer mens en kontroller. Både kontroller og de enheter som skal assosieres med den skal bli inkludert i nettverket som "non-secure". Det vil også hjelpe å lese Bruksanvisning til enheten.
 6. Popp Keypad Danalock v3 og scene

  Det som jeg ville prøve i en slik situasjon (om dette ble ikke gjort med det første): Viktig: Begge enheter MÅ inkluderes i nettverket som "secure devices". Derfor ville jeg demontere både låsen og KeyPaden og ta de ganske nær til HS3 interface (noen få cm.). Ekskludere begge enheter fra nettverket. Starte med inkludering av f. eks. låsen først. Etter at interview pros. er ferdig (beskjed fra HS) vente igjen å gjøre noe (ca. 5 min.). Teste låsen via HS GUI. Om alt er OK, starte med inkludering av Keypaden. Etter at interview pros. er ferdig (beskjed fra HS) vente igjen å gjøre noe (ca. 5 min.). Nå ville jeg prøve å assosiere låsen til Gruppe 2 av keypaden (begge enheter er fremd. i nærheten av hverandre). Husk å oppvåke keypaden ved å sende Node Information Frame. "To issue a NIF execute the following action: Hit 0 plus * (Star Key) in Management Mode". teste. Om alt er OK, montere enheter, optimalisere nettverket, teste igjen. Noe slik...
 7. NTE Smarthjem

  Det eneste som de har "egen" er månedsavgiften. Gatewayen er VERAPlus OEM i hvit farge.
 8. Alt som du skriver om er logisk og egentlig har ikke noe med "assosiering spesielle egenskaper" å gjøre. Du faktisk selv svarte på sitt eget spørsmål: Når jeg prøver å styre én og samme sone fra 2 ulike brytere, så må jeg enkelte ganger trykke 2 ganger. Jeg trodde at bryteren sendte et "toggle-signal"... Så lenge din "sender" enhet er konfigurert som "1-knaps" (toggle enh.) så blir det alltid tilfeller at du må trykke 2 ganger. Problemmet løses å konfigurere f. eks. Aeotec Wallmote Quad slik at "høyre/top knappen" blir PÅ/DIM OPP og "høyre/bunn knappen" - AV/DIM NED.
 9. Dimme downlight opp/ned med NodOn Octan

  Kanskje avstand mellom kontrolleren og gateway under inkluderingsprosessen (og som følge, feil under interview). Fibaro alltid anbefaler å inkludere batteridrivende enheter på kort avstand...
 10. Bruk HS3 som "install verktøy" for å legge assosiering mellom disse 2. Etterpåbare slett disse i HS3 oppsett (det finnes vel noe som "delete dead nodes"...).
 11. Eller enda enklere: Assosiering mellom disse to vil fungere sel. du "slår AV" din HS3-oppsett...
 12. Dette er dessverre ikke mulig så lenge Philio Kontroller støtter ikke Administrasjon av nettverket (dvs. den kan ikke opprette sitt eget nettverk).
 13. Dobbelveggboks - 4 dimmere - Problemer

  Det er ikke noe "lavspent" der. 230V brukes for å styre enheten ved manuell styring. Strømmen er lav og Fibaro sier at en kan komme ned til 0,75mm2 ledning. Du kan også finne en del info her: https://forum.fibaro.com/topic/23623-dimmer-2-momentary-switch-voltage-current/
 14. Heltun z-wave termostat.

  Viktig å merke, om noen sammenligner HeatIT og Heltun termostater, evnen å måle lufttemperatur med innbygget "air temp. sensor": "ADDITIONAL SENSORS THAT HELP YOU SAVE ENERGY When an electronic device carries out its function, a certain amount of heat is generated. As a result, the ambient temperature is usually reported incorrectly, with merely a 1.5-2.0 degrees Celsius precision. HELTUN engineers added two additional internal sensors that consider excess heat generated from the device itself, whilst a special compensating software calculates the ambient temperature with an incredible 0.2-0.3 degrees Celsius precision."
 15. Association av enheter

  Se her: https://www.tronika.no/support/downloads/zwave/Merten_bpd.pdf
×