Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

kselvank

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    SmartThings
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kselvank sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg tror ikke den er zigbee light link, ZLL, så antar du må ha en annen gw som fibaro eller homecenter for å styre den. Men, Bush-Jaeger blir bra, kan direkte kobles mot Philips Bridge
  2. Hei ! Jeg tok ut ELKO dimmeren og byttet med Busch-Jaeger Dimmer med 4 knapps bryter panel som nå styrer 8 stk LED spotter. Har nå av, på, scene 1 og scene 2 programmert på den. Kan også styre denne via Hue appen. var null stress å søke etter den i HUE og konfigurere den. Jeg har foreløpig testet kun en dimmer, venter på levering av resten nå Se over på hvilke komponenter jeg bestilte først og testet.
  3. Rammen sitter/passet godt med boksen inni veggen ja. Har booket mere nå.. har en utfordring på badet hvor jeg har en bryter, en dimmer og en termostat. Hvor pent det vil bli der er jeg usikker da jeg prøver å beholde termostaten. Kunne funnet noe smart dings der og men ser ikke behovet... btw. Sendt deg en private message nå..
  4. Da har jeg testet følgende kombinasjon og fungerte utmerket. Trengte ikke å gå via noe touchlink metode heller. Bryteren kom rett inn i Hue Appen Meget fornøyd og venter nå på resten av leveransen for å oppgrader de andre sonene i huset Kombinasjon Busch-Jaeger 6715 U LED-Dimmer-Einsatz ZigBee Light Link Busch-Jaeger 6736-84 Bedienelement ZigBee Light Link future® linear, 2-fach, studioweiß Abdeckrahmen 1-fach Rahmen, Busch-axcent®, Studioweiß, Busch-Jaeger 1721-284 Ble ca. 2000,- for disse tilsammen (eks. porto/toll)
  5. Jeg har en panel med 5 brytere (3 dimmere, 1u med 3 brytere og 1 bryter) 5 hulls panel. Elko har en spacer i mellom og spent på hvordan det blir med BJ i den. Fant ingen spacer i BJ produkt listen..
  6. Mhm. Derfor er det stive priser på bryterne også. Jeg har nå bestilt med DHL levering videre hit. Tok med også 2-3 forskjellige BJ rammer tilfelle de ikke skulle passe inn i elko ramme. Vi får se. Skal oppdatere med resultat her:)
  7. Ut ifra det jeg har lest på offisielle nettsiden til BJ er at selve innmaten har ikke ZLL komponent. Det er bryteren som har det. Så jeg tror du er nødt til ha den. Derfor jeg bestilte. Jeg kommer til å ha plenty hue dimmere til overs:p
  8. Bestilte følgende nå. Får vi se hvordan BJ ramme passer inn ifht. en ELKO Switch. Må muligens bytte ut alt med BJ for at det skal være pent. Busch-Jaeger 6736-84 Bedienelement ZigBee Light Link future® linear, 2-fach, studioweiß Busch-Jaeger 6715 U LED-Dimmer-Einsatz ZigBee Light Link Abdeckrahmen Busch-axcent® flat 2-fach Rahmen, Busch-axcent®, Studioweiß flat, Busch-Jaeger 1722-284/11
  9. Jepp, booking igang nå Må bare huske på å bestille med riktig frontpanel, selve zigbee LL ligger i switchen.
  10. Kommet noe videre med å anskaffe busch-jaeger 6715u?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.