Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Zheep

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Futurehome
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Zheep sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hmm, i see! Greit om jeg poster ett innlegg på HS sitt forum, refererer til den opprinnelige posten her og ser om noen har noen tanker der?
  2. Hermetegna kommer automatisk når 984, NSR:StopPlace:25720, NSR:Quay:38798, 10 legges inn som parameter. På samme måten som at hermetegna rundt CallsFromStopplace kommer når vi skriver den inn som suben som skal kalles. Er ikke sikker på denne feilmeldingen, men kan det være for at du kjører scriptet i bakgrunnen? Huk av "Wait for script to finish before continuing" og se om du får samme feilmelding?
  3. Nei si det.. Men vet fra forumet til homeseer her, post 39, at det kan være forskjeller på vb.net script i Windows og Linux. Det er rart at CallsFromStopplace fungerer for noen linux brukere her(?), mens det for andre ikke fungerer. Scriptet fra lenken over fikk jeg ikke til å fungerer før jeg kommenterte ut linjen som det blir henvist til i den posten.
  4. Yes det fungerte! Så da bør jeg lage en egen funksjon for hver av transportmidlene jeg har tenkt å bruke, samt lage en egen sub for hvert transportmiddel slik som eksempelet her viser: Men da gjenstår det andre problemet da, hvorfor fungerer ikke CallsFromStopplace, kan det ha noe med funksjonen "GetCallsFromStopPlace" og gjøre? Private Function GetCallsFromStopPlace(ByVal _stop As String, Optional ByVal _quay As String = "", Optional ByVal entries As Integer = 5) As List(Of EstimatedCall) Dim jsonQuery As String = "{stopPlace(id: """ & _stop & """) {id name estimatedCalls(startTime: """ & Now.ToString("yyyy-MM-ddTHH:mm:sszzz") & """, timeRange: 72100, numberOfDepartures: " & (entries * 2 + 2) & "){ realtime aimedArrivalTime expectedArrivalTime destinationDisplay {frontText} quay {id} serviceJourney {journeyPattern {line {id name transportMode}}}}}}" Dim result As String = RunQuery(jsonQuery) Dim enTurJson As EnTur = Newtonsoft.Json.JsonConvert.DeserializeObject(Of EnTur)(result) Dim lst As New List(Of EstimatedCall) Dim count As Integer = 0 For Each e As EstimatedCall In enTurJson.data.stopPlace.estimatedCalls If _quay <> "" Then If e.quay.id = _quay Then lst.Add(e) count += 1 End If Else lst.Add(e) count += 1 End If If count = entries Then Exit For Next Return lst End Function
  5. TripsBetweenStops(Dine parametre fra starten av denne tråden): CallsFromStopplace(Dine parametre fra starten av denne tråden): Prøvde å kjøre med andre parametre fra buss, i eksempelet her Sandnes rutebilstasjon -> Lurahammaren, det fungerte på TripsBetweenStops: Kan det være ett problem at jeg har forsøkt med bybanen(trikk hos Entur)i Bergen i min opprinnelige post? Tenker siden jeg her klarte det med enda ett eksempel fra Kolumbus. Men CallsFromStopplace med eksempelet Lurahammaren -> Sandnes fungerte ikke.. EDIT: Har prøvd med busser fra skyss i Bergen også, da fungerer Sub TripsBetweenStops Har nå prøvd med tog fra Sandnes -> Stavanger med Sub TripsBetweenStops, og da fikk jeg samme feilmelding som jeg skrev i mitt opprinnelige innlegg her. Virker da som det kun går an å få rutetider for buss i dette skriptet slik det er nå?
  6. Var det jeg tenkte meg, men er det ikke da rart at jeg får så mange forskjellige feilmeldinger ved endring av main, selv om jeg kjører de andre subbene?
  7. Hos meg fungerte ikke noen av dem.. Jeg hadde ikke ScriptingReferences= i settings.ini fila, så la dette til som sagt tidligere i kommentarfeltet. Fant Newtonsoft.Json på samme plass som vist i innlegget: Ved kjøring av dette eventet: Får jeg følgende feilkode: Slik ser systemprofilen min ut hvis det er til noe hjelp i eventuell feilsøking: EDIT: Har testet med Moskus' parametre på både TripsBetweenStops og CallsFromStopplace. Det fungerte med TripsBetweenStops og ikke CallsFromStopplace Kan dette ha noe med at det er linjer som er kommentert ut i main? Eventuelt at det burde vært åpne parenteser her og ikke med dine NSR verdier? Jeg har ikke peiling, men kommer bare med forslag på hva som kan være problemene nå. Prøvde også å kommentere vekk Dim list As List(Of Trippattern) over og kjørte så TripsBetweenStops med Moskus' paramtere og får følgende feilkode: Prøver så videre med å ta vekk vekkommenteringen og fjerner også vekkommenteringen på Dim list As List(Of EstimatedCall), main ser da slik ut: Da får jeg følgende ved kjøring av TripsBetweenStops med Moskus' parameter: Og dette ved kjøring av CallsFromStopplace med Moskus' parameter: Dette er så langt jeg har kommet i debuggingen, håper noe av dette kan hjelpe videre?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.