Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

GAS

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GAS

  1. Blir kjedlig når du skal på hyttetur å smart hubben har tatt kveld å du ikke får slått på noen lys. I mange tilfeller kan man slå av å på bryter for å få på lyset, men uten lysbryter så må du da inni sikringsskapet å ta sikringen.

     

    Noen er heldige å får ett veldig stabilt zigbee/zwave nettverk, men med meg har noen zigbee sensorer falt ut en sjelden gang. Typisk at dette skjer når det minst passer å det gir dårlig waf.

     

    Har nå byttet ut endel smartpærer med smartdimmere så de kan styres når de trengst.

  2. Noen wifi enheter kan man styre lokalt å legge inn annen software på, men veldi mye av de som bruker wifi er skybasert å da er man avhengig av at selskapene holder serverene gående.

     

    Google nest lover å støtte sine produkter i 5 år etter de slutter å selge de. Men er ikke godt å si hva mindre selskap lover eller hva som skjer om noen går konkurs.

     

    På Shelly kan man legge inn annen software eller koble de med mqtt eller http å da er man ikke avhengig av selskapene som produserer produktene.

     

    Zigbee/z-wave vil virke uansett hva som skjer med produsentene.

  3. Hadde samme problemet når jeg skulle slå av alle lys i huset (6 fibaro dimmer 2+ masse zigbee)

    Homey takler ikke all den ekstra trafikken som blir sendt når alt z-wave er secure.

     

    I Homeseer kan man velge når man legger til produkter om man vil velge secure eller non secure.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.