Gå til innhold
 • Bli medlem

GAS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om GAS

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Elko Har ikke prøvd eller sett denne selv men kansje denne er mulig å plukke deler fra å bruke?
 2. Har ikea pærer i enkelte lamper,buder, vaskerom osv. Men enkelte ganger når ikke sensorene eller automasjonen virker er det greit å kunne slå av å på bryteren for å få på lyset. Hvis du absolut vil fjerne bryteren så vil jeg ambefale dej å sjekke Denne først.
 3. GAS

  N00b

  Du har to gode alternativer som er gratis men må huske at man også må ha usb dongle for zigbee/z-wave/433 å Rpi3/4 Usikker på hva prisen blir totalt å om du vil ha støtte for alle signaltypene? Ellers så har man Athom Homey, den som ikke var pro versonen var på tilbud nå på BF men koster normalt 3000. Den er veldi enkel å intuitiv.
 4. Har 8 stk å alle lever fortsatt etter 1,5 år i kystklima. For de som bor i de aller mest kuldeutsatte områdene så kan man jo la pærene stå på noen prosent når kulden er på de kaldeste (hvis det viser seg at de ikke liker ekstremkulde)
 5. Har ikea pærer i enkelte rom å en gang i blant reagerer ikke bevegelsessensoren på at jeg går inn i rommet. Kan finne mobilen å appen å finne de lyset jeg vil ha på men de enkleste er å slå av og på den fysiske bryteren til lampen.
 6. Takker @Moskus Der fekk jeg lært noe nytt i dag også👍
 7. Er Heatit Z water no som kan brukes til dette systemet? Den kan styre 24V og 230V aktuatorer. Usikker hva som kan styres med systemet du har fra alarm.com men finnes mange andre systemer, både billige og dyre, enkle og avanserte. Jeg bruker Homey som er enkel å sette seg inn i å bruke.
 8. Har montert en smart implant på garasjeporten men har ikke helt tenkt ut hvordan jeg skal lage flow/event til å styre den. Noen andre som har brukt smart implant? Noen som vet om de er mulig å endre på parametere som ikke er tilgjenglige gjennom homey? Tenker da parameter 156/157
 9. Se nest nederst i denne linken her👍
 10. Har ingen erfaring med de, men så i en tidliere tråd en annen interessant dimmer. Ecodim
 11. Kan du følge med på hvor mye strøm varmekabelen bruker når der er is i/på takrennen å når der ikke er is?
 12. Er litt usikker men mener den ikke er CE-merket og sikkert derfor den ikke er tatt inn i norske butikker. Får nok ikke en eletriker til å montere den. Er anbefalt av folk flest å holde seg borte fra ting som er 230v fra kina.
 13. Gå til developer.athom.com Trykk på Tools og Z-Wave Hvis du ser på kolonnen Tx error burde dette vise 0%, hvis du har en komponent som viser mer en 0 kan du trykke helt til høgre å velge Heal.
 14. Tilbud på smart implant nå på elektroimportøren hvertfall 👍
 15. Ser en på homey forumet som har samme problemet og ble løst med PTP=PULL THE PLUG Ser flere ganger når PTP blir nevnt på forumet at det er anbefalt å la den stå strømløs i over 10min før du setter i kontakten igjen.
×
×
 • Opprett ny...