Gå til innhold
 • Bli medlem

GAS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  123
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

30 Excellent

Om GAS

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. GAS

  Homey og modus

  Eksempel med 4 VD knapper. Morgen, Dag, Kveld, Natt. Flow: If Morgen is set to on. Then turn off Dag, Kveld, Natt. Gjør de samme med reste .
 2. Ikea trådfri driver drives av 230v å kan kobles til 24v led striper.
 3. Dnb har 20% på power flere ganger i året. Siste dag idag. Da får du Lenovo M7 til 800kr idag. https://m.dnb.no/kort/mastercard/supertilbud/april.html?sms=c01
 4. Kjører alt på samme maskin. Etter å ha restartet maskinen å kjørt deconz som admin fekk jeg tilgang til phoscon. Men fekk fortsat ikke tilgang via Homeseer så i irritasjon og desperasjon endte jeg me å slette den å legge den inn på nytt. Så nå har jeg en haug med devices å events som må ryddes å fikses...
 5. Noen som kan komme med noen tips for hva jeg kan prøve for å komme meg inn på phoscon. Sluttet å virke etter windows uppdate!! Dårlig waf her, hun vil ha tilbake Homey istedenfor Homeseer Har prøve ip adressen jeg finner på Homeseer å de to knappene oppe til høgre på deconz.
 6. https://youtu.be/smQtVabEu9k
 7. Har en aqara limt fast under peisen å de virker fint. Har nettop skaffet sensibo sky så må få denn inn i HS å se hvor smart peisen å varmepumpen kan bli ilag.
 8. Spørsmålet er da hvor mye tid du vil bruke på å sette opp og lære deg med systemet? Hvis du har tid å interesse så kan du sjekke ut homeseer og homeassistant (HA) Athom Homey er veldig brukervennlig å du kommer langt på veldig få timer.
 9. Regnet med at på 2 wire så går strømmen via lyspærene og bypass mens den er avslått mens på 3 wire har dimmeren direkte tilførsel. Men muligens jeg tar feil der.
 10. Heldigvis var nabobryteren topolt brudd så tok en ledning dit å koblet 3 wire. Bypass er og var koblett rett ja. Har hatt samme problemet to ganger tidligere der det har løst seg med bypass men det gjorde de ikke på denne lampen.
 11. Har en Dimmer 2 som er koblet med 2 wire oppsett til en lampe med 3xG9 1,8w. Totalt 5,4w + fibaro bypass. Har satt parameter 13 til 2 uten att de hjalp. Noen som har noen tips?
 12. Mye falsk propaganda som blir slettet i disse dager. Folk deler altmulig ukritisk på Facebook å desverre når det fram til mange som tror alt de ser og leser. Dette resulterer i at mange tror at covid19 ikke er farlig.
×
×
 • Opprett ny...