Gå til innhold
 • Bli medlem

GAS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

GAS's Achievements

Medlem

Medlem (2/3)

31

Nettsamfunnsomdømme

 1. By pressing and holding the main button for 20 seconds, the dimmer will perform a complete factory reset. The connected light source will blink once and go in the ”OFF” state if successfully reset. Prøv reset for så å legge til pånytt.
 2. Prøv å legge in en flow som restarter den hver natt noen ganger i uka. Sjekk ram å cpu på insight om noen av de øker over tid.
 3. Ønsk deg denne til jul👍 https://www.elektroimportoren.no/athom-homey-bridge/94309/Product.html Verdt å prøve dette produktet når det kommer hvis du ikke har tid til å lære deg med homeseer/homeassistant.
 4. Lea gjennom denne her du👍 https://www.hjemmeautomasjon.no/forums/topic/7073-mye-trøbbel-med-homey-namron-z-wave/
 5. De går helt fint å bruke begge. Felles for begge er at de som er tilkoblet fast strøm (lyspærer/lysbrytere) bygger ett mesh som gir bedre dekning.
 6. GAS

  Homey og modus

  Eksempel med 4 VD knapper. Morgen, Dag, Kveld, Natt. Flow: If Morgen is set to on. Then turn off Dag, Kveld, Natt. Gjør de samme med reste .
 7. Ikea trådfri driver drives av 230v å kan kobles til 24v led striper.
 8. Dnb har 20% på power flere ganger i året. Siste dag idag. Da får du Lenovo M7 til 800kr idag. https://m.dnb.no/kort/mastercard/supertilbud/april.html?sms=c01
 9. Kjører alt på samme maskin. Etter å ha restartet maskinen å kjørt deconz som admin fekk jeg tilgang til phoscon. Men fekk fortsat ikke tilgang via Homeseer så i irritasjon og desperasjon endte jeg me å slette den å legge den inn på nytt. Så nå har jeg en haug med devices å events som må ryddes å fikses...
 10. Noen som kan komme med noen tips for hva jeg kan prøve for å komme meg inn på phoscon. Sluttet å virke etter windows uppdate!! Dårlig waf her, hun vil ha tilbake Homey istedenfor Homeseer Har prøve ip adressen jeg finner på Homeseer å de to knappene oppe til høgre på deconz.
 11. https://youtu.be/smQtVabEu9k
 12. Har en aqara limt fast under peisen å de virker fint. Har nettop skaffet sensibo sky så må få denn inn i HS å se hvor smart peisen å varmepumpen kan bli ilag.
 13. Spørsmålet er da hvor mye tid du vil bruke på å sette opp og lære deg med systemet? Hvis du har tid å interesse så kan du sjekke ut homeseer og homeassistant (HA) Athom Homey er veldig brukervennlig å du kommer langt på veldig få timer.
×
×
 • Opprett ny...