Gå til innhold
 • Bli medlem

GAS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om GAS

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey
 1. Veldig fornøyd med mine dimmere men kan være litt treige når jeg slår av alle lys i huset (ca 20stk derav 5stk Dimmer 2). Å styre 3-5 lys tar ca 1-2sek men å slukke alle lys tar 5-7sek avogtil. Usikker om det bare er med meg det er tregt eller om problemet ligger hos homey eller fibaro.
 2. GAS

  Enova støtte

  Skulle gjerne hatt noen heatit termostater men de blir nok en annen gang å uten støtte da denne støtten blir avviklet 1.juni
 3. GAS

  Enova støtte

  For de som ikke har søkt enda er det påtide da det er slutt på denne støtten snart. Tok 4 dager fra jeg søkte om støtte til den var godkjent. Greit med 6-700 for en søknad som tar 2min.
 4. GAS

  Løsning på lys i kjellerrom/kino

  Elko dimmer ESH RF? https://www.hjemmeautomasjon.no/forums/topic/4352-zigbee-i-homeseer-for-elko-og-ikea-trådfri/?tab=comments#comment-50297 https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/el-produkter/sterkstrom/belysningstilbehor/dimmere/elko-dimmer-esh-rf-smart-dimmer-p51252?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwiN_mBRBBEiwA9N-e_oqf37RMNm1zKLUSnPh6L9lz5rX3trPQnp82PtfAHDFO1MBuO2je3hoCeiMQAvD_BwE FIbaro dimmer 2 kan også dimmes manuelt uten tilkobling til noe hub men da blir de vanlig av/på bryter med impulsfjær å ikke skrudimmer. Rimligere å anbefalt av mange.
 5. GAS

  Bytte fra SmartThings til Homey?

  Kjøpte desvere min rett før pro utgaven ble lansert. Kjører 22 apper å regner med det kommer til å bli mere med årene så må nok oppgradere til pro innen kort tid. Angående Tibber så er både det å pulse støttet av homey.
 6. GAS

  Bytte fra SmartThings til Homey?

  Når jeg slår på alle lys tar det normalt 2-5 sekund men kan en sjelde gang ta 10-30 sekunder. Har tilkoblet: 6stk. Fibaro dimmer2 3stk. Telldus socket 2stk. Nexa CMR-101 2stk. Ikea E27 2stk. Ikea Trådfri driver
 7. GAS

  Tibber-invitasjoner

  Som sunnmøring kan ej berre håpe på det beste😂 https://invite.tibber.com/d70cd7c4
 8. GAS

  Nytt system

  Har brukt Homey noen månter å opplever litt problem med mesh på zigbee nettet (trådfri pærer). Zwave å 433 funker bra. Homey er veldig enkeli bruk men du har nok en god del mere muligheter med HomeSeer.
 9. Har hatt homey i 4 månter å er ganske fornøyd. Har tilkoblet mange fibaro dimmer 2, telldus plugger nexa Innbyggingsmoduler og mange ikea pærer. Eneste ulempen jeg har møtt på er att ikea pærene ikke lager mesh nettverk so får ikke forlenget rekkevidden, men ser ikke dette som ett problem i en leilighet. Velger du homey så får du mulighet til å styre Z-wave, ZigBee, WiFi, bluetooth, 433 osv. https://apps.athom.com/
×