Gå til innhold
 • Bli medlem

Andersvh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Andersvh

 1. Elko WL kommer med Zigbee iht denne brosjyren
 2. Jeg har nettopp installert den nye Elko gateway med 5 termostater og et par dimmere. Fungerer veldig bra. Det kan virke som om Elko har endre til Zigbee ZHA, de de reklamerer for å kunne styre både Hue og Trådfri gjennom appen deres og deres trådløse dimmere. http://ipaper.ipapercms.dk/elko/katalogerbrosjyrer/elkosmarthome/?page=6 Men jeg sliter både med å koble sammen både Hue og Trådfri til Elko Gateway. Noen andre som har erfarigner der?
 3. Her er noen bilder fra appen. God og oversiklig hovedmeny som viser tempertur og om lyset er på. Inne på hvert enkelt rom ser vi valgt temp og målt temp, og kan lett endre både temp og lys. Appen virker som nevnt tidligere åpen for mye annet, men har ikke fått testet det enda. En kalender gjør det mulig å styre dag og nattsenk. Hver obs på at dersom du setter på «ferie»stemning hvor alle termostater skal senkes i en uke eller to, vil fortsatt det du har lagt i kalenderen ta over. Så faste kalenderoppføring må slettes før den settes i ferie. Siste bilde viser hva som kan kobles til gateway. Ser ut som om det kommer noen nye saker i fremtiden
 4. Da har jeg mottatt 4 nye termostater, og alt fungerer helt supert. Veldig rart at 4 stk var ødelagt første gang jeg fikk de levert, men Elko var veldig behjelpelige. Det er enkelt å sette opp rom og "steminger" for å enkelt styre flere termostater/lysbrytere samtidig. Fjernstyringen fungerer helt supert, så dersom du har internett på hytta vil jeg tro at Elko sin løsning passer perfekt. Den nye appen legger opp til at man kan koble opp både Osram Lightify, Ikea Trådfri og Philips Hue. Jeg har Hue brigde 1, men får ikke koblet den opp, mulig det kun går med Hue brigde 2, men umulig å finne informasjon om det. Det er også mulig å legge til Elko Powerplug, men finner ikke noe mer informasjon om denne. I pakningsvedlegget som følger med er det også bilder av flere nye ESH produkter. Så virker som om Elko jobber med flere nye produkter vi kan glede oss til.
 5. Da har jeg vært i forbindelse med Elko. Jeg hadde allerede prøvd alle løsninger de foreslo for å løse problemet, så de sender meg nye termostater da de andre muligens er ødelagt. Er forsåvidt fornøyd med den ene som har koblet seg opp.
 6. Jeg fikk de i posten i går og monterte de opp. Dimmerne linket seg opp til Gateway uten problemer, men kun 1 av 5 termostater vil linke seg til Gateway. Det finnes lite informasjon om disse termostatene og hvordan man låser evt problemer på elko sine nettsider. Så nå har jeg googlet meg rundt uten å finne en løsning. Har også sendt mail til Elko, og venter på svar derfra.
×
×
 • Opprett ny...