Gå til innhold
 • Bli medlem

TheStigh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om TheStigh

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kan dele hva enn du vil , til og med kjærringa om du vil ha... Nei, er ikke noe ferdig kontrollpanel, jeg har bygget alt selv i Lovelace. Kjenner ikke keymaster, har stoppet å bruke zwave for over 1 år siden. Men siden jeg kan lage, endre og/eller slette PIN samt opprette Service PIN, så har jeg temmelig god kontroll på låsen da. Jeg får varslinger i form av at jeg sert i loggen hvem USERID som låste opp døren - det er vel i praksis hva du ønsker å vite. Jeg har bare ikke laget meg noen sensor på denne men er jo bare å hente ut av json fra Z2M.
 2. Heisann, Nei, må si den virker dønn stabil, og ble også en V2 på integrasjonen med HA. Nå støttes Service Mode og SET/GET/DEL PIN også :) Fungerer glimrende med Zigbee-versjonen :) Her er mitt oppsett i HA:
 3. Hei, Da er ID LOCK 150 med zigbee modul fra Datek integrert med Zigbee2MQTT og dermed støttet i Home Assistant. I bildet under ser dere attributes tilgjengelig, noe som nok gjør denne låsen den best integrerte i Z2M/HA. Jeg har også laget et lovelace oppsett om noen ønsker koden Vurderes en v2 når jeg får bedre tid, da vil man kunne programmere ny PIN, lese PIN og/eller slette PIN.
 4. Heisann, Er det noen som har kjennskap til bedrift som selger en godkjent termostat i Norge, må være Zigbee som allerede er ferdig integrert i Zigbee2MQTT (har ikke tid til å lage alle integrasjoner selv)?
 5. HAN adapteret er nå støttet i Zigbee2MQTT for Home Assistant I løpet av April er også Zigbee adapteret fra Datek for ID Lock 150 på plass i Zigbee2MQTT.
 6. Ved neste update av Zigbee2MQTT er denne integret - min PR var godkjent i går. Se skjermdump fra min HA
 7. Ok, godt å vite - men de er så enkle å resette at jeg tok meg ikke tid til å vente
 8. Heisann, Kjører Z2M nå over hele huset (4 etasjer) og har kvittet meg med Philips Hue og alt av ZWave. Fungerer glimrende! Hadde noen hickups i starten, men det var relatert til konflikt mellom kanalen til Hue og Z2M som begge benytter CH11 som default. Benytter CC1352-P2 som controller moddet til ekstern antenne og benytter CC2350+CC2590 som rene routere. Har en flott mesh og god dekning på alt. Eneste jeg ser som er kravstor på godt signal er Xiaomi temperatursensorer. I tillegg så er disse slik at de linkes bare 'en' gang og holder den linken. De hopper ikke over på nærmes
 9. Hei folkens, noen som har fått til noen styring av onePlace satelittmottaker fra Canal Digital in HA?
 10. Gikk selv fra Pi3b+, til Pi4 og nå på en NUC (gikk all'in med en i7). Kjører hassio i docker, og har i dag 18 containere kjørende - nuc'en tusler på 8-9% cpu bruk. Vil du ha stabilitet, enkel installasjon og få alt i docker (enkel backup) - velg nuc og kjør installasjonsskript med en enkel kommando (husk å legge til nuc som hardware)
 11. Bumper denne opp - er det noen utvikling på Yale & Zigbee? Zigbee2Mqtt hadde jo vært noe :)
 12. Hei @arneolav jeg skal også få fixa på min ZNet v2, irriterende kort rekkevidde på z-waven. Jeg skal til England neste uke, og fant denne (så slipper jeg ukjent ventetid på forsendelse fra Kina) - hva tror du om den? https://www.rfsolutions.co.uk/antennas-c8/whip-antenna-90deg-hinged-868-mhz-sma-m-p150
 13. @hkmod25 Slik? Skal jeg da også trykke 'Add' ?
 14. @hkmod25 Har prøvd sistnevnte, altså legge til på nytt. Samme resultat. Strip rapporterer batteristatus pr wake-up, så funksjonen er der allerede. Telldus v/support svarte faktisk som skrevet over.... Opplever nå flere ting; Strips rapporterer plutselig kommunikasjonsproblemer med 5 blink. Verandadør er 4 meter unna ZNet v2 uten hinder og har startet med dette de siste dagene. 50% av gangene det er endring på status på Strip oppdateres ikke Telldus Live. Strips på ytterdør er ca 10 meter unna ZNet v2 og rapporterer 5 blink over 90% av gangene. Enest
 15. Sensor kan gi mange forskjellige data mens en device bare er av/på (dette er hva de skrev tilbake).
×
×
 • Opprett ny...