Jump to content

Venin

Members
 • Content Count

  565
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Venin last won the day on September 3

Venin had the most liked content!

Community Reputation

108 Excellent

About Venin

 • Rank
  Advanced Member

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Recent Profile Visitors

1,457 profile views
 1. Men en del større, no? Har du ork til å ta bilde av den ved siden av en Aqara?
 2. Men hva har du tenkt å bruke den til? Jeg har hatt en liggende aktiv i et år nå uten å bruke den til noe.
 3. Rart at ikke shell:startup funker. Jeg starter VM derfra med følgende snarvei: "C:\Program Files\Oracle\VirtualBox\VBoxManage.exe" startvm "HassIO" --type headless Men jeg har også .bat-filer som f.eks kobler opp mot nettverksdisker slik: net use N: "\\192.168.1.5\Photos" Kanskje legge inn noe logging i toppen av scriptene for å se om de i det hele tatt starter?
 4. Har jo 3D-printer. 😋 Men har ikke så stort behov for å bytte ut bryterne at jeg gidder å kjøpe Berker for å se hva som må til. 😊 Og det å bytte krever jo elektrikerutgifter osv...
 5. Kunne man brukt impulsbryteren fra Berker og montert Elko deksel oppå mon tro?
 6. Med et IP-kamera med RTSP stream kan du bruke denne: https://www.home-assistant.io/integrations/ffmpeg_noise/
 7. Right. Kanskje fordi du har det rett i configuration.yaml, mens jeg gikk veien via secrets.yaml? Ikke vet jeg. Har ikke helt skjønt når anførselstegn trengs og når det ikke trengs i HA.
 8. Klammer? Jaja, bra det fungerte til slutt. 😊
 9. Feilmeldingen høres ut som du prøver å hente kontoer til noen som ikke er deg selv. Har du skrevet samme fødselsnummer som du logger inn i Sbanken med? Har du forresten huket av tilganger nederst på Sbanken? Jeg har huket av disse to: Grants access to perform read operations on the Accounts service. Grants access to perform read operations on the Transactions service.
 10. Er det det noen nå har gjort her? https://github.com/Danielhiversen/pymill/pull/27 I så fall, kan du legge det inn i HA-integrasjonen?
 11. Customer_id er fødselsnr. ditt, client_id er vel applikasjonsnøkkelen som du sier og secret er det lange passordet. Jeg har alle i secrets.yaml uten anførselstegn.
 12. Her er en automasjon som gir varsel på mobilen når penger kommer inn på konto (hvis du har Home Assistant-appen installert). - id: '1599151133857' alias: 'Varsel når penger kommer inn på konto' description: '' trigger: - entity_id: sensor.konto_1212121212 platform: state condition: - condition: template value_template: '{{ trigger.to_state.state > trigger.from_state.state }}' action: - data_template: message: '{{ states("sensor.konto_12121212")|int }} kr er ny saldo.' title: '{{ trigger.to_state.state|int - trigger.from_state.state|int }} kr inn på ko
 13. Kom igjen da @Moskus, ny poll? Sikkert mange som har byttet system. Og så må vi sammenligne den gamle med den nye etterpå. Og eventuelt sammenligne med det folk har oppført som system på profilen hvis det er mulig?
 14. Her er en fork av home-assistant-sbanken som viser transaksjoner i tillegg til saldo: https://github.com/sepodele/home-assistant-sbanken
×
×
 • Create New...