Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Kenny1000

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Kenny1000 sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Etter mye om og men, og en time med support på tråden, fikk jeg koblet de sammen. Jeg ville egentlig kun koble de til hverandre, men det fikk vi altså ikke til å virke, kun via eksisterende wifi nettverk. Litt snodig, men trolig en eller annen bug i en av viftene. De fungerer altså ok, men ikke så bra som jeg hadde håpet! Det er ingen mulighet for å programmere viftene til faste tider på døgnet, men kun manuelt endre modus. Det syntes jeg er for dårlig i 2021, men nå er de montert og de blir nok værende. Er det noen som har tips til zwave/ zigbee styring av disse? Hva slags dings kan man integrere for å få bedre muligheter for kontroll og oppkobling i feks Homey?
  2. De sorte er sorte, jeg klarer i alle fall ikke se forskjell på fargen. Men de hvite har litt nyanse forskjell, mener elektrikeren min sa SG sin er alpin/ polar hvit, altså litt klarer hvit. Men, det geniale med SG sine er at de IKKE har den støvsamlende kanten på toppen, den er helt slett. Ser helt klart bedre ut, imo...
  3. Hei, alle Supert forum som jeg virkelig skal fordype meg i nå som "smarthuset" sakte men sikkert begynner å ta form! Jeg har nå et issue med noen Flexit vifter. Jeg har totalrenovert en bolig og i den forbindelse montert opp 3 stk Flexit Roomie Dual WiFi i en 65m2 åpen stue/ kjk løsning, som skal fungere som balansert ventilasjon. Alle tre virker for seg selv, men jeg klarer ikke å koble de sammen som hhv Master og Slave 1 + 2. Jeg har forsøkt begge muligheter, altså gjennom lokal wifi router og uten wifi router, men får det ikke til! Trodde jeg var nokså oppegående på slikt (kan ingenting om programmering etc, men er nokså praktisk anlagt), men her kommer jeg til kort, og det irriterer meg noe så inn i H*****! Jeg har fulgt manualen til punkt og prikke, men finner ingenting i Appen på mobil enhet etter oppsett. Den jeg velger som Master, indikerer at den er nettopp det med lysindikator. De to som settes opp som Slave indikerer dette med at Master lyset blinker. Master kan styres med betjeningspanel på siden av enheten, mens slavene ikke går overhodet. Er det noen her som har opplevd tilsvarende og som kanskje har noen tips til løsning? Setter enormt pris på tips & triks!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.