Gå til innhold
 • Bli medlem

ProphetSe7en

Medlemmer
 • Innholdsteller

  155
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ProphetSe7en's Achievements

Medlem

Medlem (2/3)

5

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det virker jo som en bedre løsning. Noen grunn til å ikke velge en slik løsning? Har det ble å si om det er z-wave emner ZigBee
 2. Finnes det noe som kan plasseres i skapet?
 3. Siste spørsmål. Monteres en slik Heavy duty i sikringsskapet eller får jeg den klossen på vegg der med bereder?
 4. Supert. Fikk for øvrig e-post fra GE i dag om at de vil tilby en slik måler innen kort tid. Uansett, en slik sak fra Tibber kombinert med en Heavy duty sak så kan bereder kontrolleres ut i fra forbruk i huset for å unngå å gå på en smell når effektmåling starter?
 5. Så med en slik kan jeg hente ut forbruk å integrere det med HS eller HA?
 6. Fiks ferdig er i så fall alternativet for meg 😅
 7. Må si meg enig med deg. I tillegg er de billigere som er et stort pluss. Har du noen erfaring med rammene til sg opp mot Elko plus sine? Trenger flere kombinasjonsrammer, og klarer meg uten støvkanten der også om de ellers tar seg bra ut
 8. Det er ikke dumt. Da kan en sette en prioritert liste over hva som skal stenges ned etterhvert som forbruket øker. Panelovn jeg har i hus er mill. Om de er så smarte kan vel diskuteres, men om de kan benyttes så vil jeg gjerne unngå å gå til innkjøp av nye. Hva trenger en for å måle totalforbruk til en hver tid og samtidig ta med vvb i oppsettet?
 9. Drar opp igjen denne tråden. Nå som det blir ny effekttariff ønsker jeg å unngå at panelovner går samtidig som en lager mat. Er det noen måte jeg kan løse dette på? Feks om ventilator trekker strøm så justeres panelovner ned 2 grader eller går av mens ventilator trekker strøm?
 10. Noen av de som er nevnt her som passer inn i en multiramme?
 11. Hva er anbefalt for å få målt strømforbruk på diverse hvitevarer? Kunne tenkt meg å fått loggført forbruk på matlaging, klesvask/tørk, oppvarming og varmtvann. I tillegg hadde det vært fint om det var mulig å få inn en form for styring ut i fra strømprisene. Feks at strøm kuttes til vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskemaskin i de tidspunkt strømmen er på sitt dyreste.
 12. Ser disse er billigere enn elko sine pluss kontakter, men de ser jo helt identisk ut. Noen som vet om det er forskjell i sortfarge på Elko og SG sine stikk? https://nordic-led.no/produkt/sg-stikkontakt-innfelt-dobbel-m-jord-sort/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=11847379348&utm_content=116834912362&utm_term=&gclid=CjwKCAiA1aiMBhAUEiwACw25MdntywxeUcioAkYAlCUSKKOI9ExZugb5Q3_dHDGd97Nu2B6FPjdShRoCD_0QAvD_BwE
 13. Supert. Har ikke kommet i gang skikkelig så vet ikke hva mulighetene er. Begynt litt i feil ende under oppussing, men så snart kjøkkenet er klart er tanken å få opp serveren å koble til brytere, termostater osv som alt er klargjort
 14. Merkelig spørsmål, men lurer da altså på om en trådløs dimmer/bryter kan styre en heatit z-dim? Altså om jeg har heatit som dimmer i spisestuen, kan jeg da skru av/på lyset fra en annen zwave bryter ett annet sted i huset? Om så, finnes det da slike brytere som passer i en multiramme sammen med dimmer og termostat?
 15. Kan det løses på denne måten? En heatit z dim på hver sone. En med trappen og en i tvstuen. I tillegg har jeg en trådløs bryter som styrer den andre sonen, en på hver plass. Da har jeg det jeg trenger fastmontert i vegg, og når stuen utvides kan jeg bare fjerne den trådløse bryteren og bruke denne til noe annet.
×
×
 • Opprett ny...