Gå til innhold
 • Bli medlem

jrewing

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jrewing vant dagen sist 8. mai 2021

jrewing hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

jrewing's Achievements

Medlem

Medlem (2/3)

5

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ja, Telenor brukte 3 milliarder på totalt ubrukelige Tapad i 2016 og de har mange andre milliardsluk, akkurat som Equinor. Har ikke sett hodene rulle ennå. Jeg er ikke en forsvarer av det. Men jeg er kritisk til såkalte disruptive selskaper som driver med enorme tap til de har kjørt eksisterende selskaper i grøfta. Jeg syns for eksempel ikke at taxinæringen har fungert spesielt godt i Norge, men jeg synes ikke svaret er at persontransport skal overlates til løsarbeidere med luselønn og elendige arbeidsforhold. På den annen side tror jeg det er positivt at selskaper som Lyse blir utfordret, kanskje det var derfor de fikk panikk og gikk på Smartly-smellen 🙂
 2. Mitt høyst personlige inntrykk er at Tibber ikke virker særlig seriøst eller bærekraftig. De kjøper seg kunder og jeg spår at når kundeantallet er stort nok selger gründerne seg ut med en feit fortjeneste og det vil raskt ligne på alle andre strømselskaper. Jeg mener også de lover veldig mye smart funksjonalitet som de allerede sliter med å levere. På forumer kan du se folk mase etter integrasjoner mot ditt og datt. Jeg tviler sterkt på at de vil sitte og lage og vedlikeholde integrasjoner mot alt mulig særlig lenge. Det er ikke bærekraftig. For meg er Tibber bare en app som noen håper å tjene masse penger på. Lyse derimot er eid av lokale kommuner og tenker langsiktig og bærekraftig (tror jeg). Jeg er ikke en fan eller forsvarer av Lyse, men jeg vet ihvertfall hva slags selskaper jeg helst vil vi skal ha i fremtiden. Beklager, dette ble en rant 😁. Bare en personlig mening 👍😀❤️
 3. Du kan så si 😁 men nå fikk jeg noen dingser så får vi se hva Lyse kan få til. Heller det enn Tibbers tvilsomme nettverksmarkedsføring ihvertfall.
 4. En oppgave jeg akkurat har komme på jeg vil legge inn i Harmony er at når sønnen min starter XBOX så skal TV-starte med mute. HAn sitter uansett med øreklokker. Kommer ikke på en annen måte å få til det på. Min Harmony styrer også HDMI-switchen min (TV-en har bare 3 innganger)
 5. Min sier "No Network" hver eneste gang hvis jeg har startet appen gått til en annen app og tilbake til appen.
 6. Har blitt med på et slags prøveprosjekt/pilot fra Lyse. De har åpnet HAN-porten og sendt meg en liten smarthus-startpakke. Jeg har Homeseer og stort sett z-wave fra før. Litt wifi og Verisure har jeg også. Men Zigbee har jeg ingenting av. Håpet nå er at jeg kan få denne hub-en til å snakke med Homeseer, helst uten å kjøpe zigbeegrensesintt. De kaller den Eva i manualen, men på pakken heter den Datek.
 7. Har jo merket at Harmony appen er veldig ustabil. Så jeg har fryktet dette.
 8. jrewing

  Verisure Plugin

  Vi må heller mase på Verisure om at de må åpne apiet. Bør ikke være noe i veien for det. Det er ikke noe mer utrygt å styre gjennom et api enn via en nettside.
 9. jrewing

  Verisure Plugin

  Det var er en donasjonsknapp på hjemmesiden sist jeg var der. Oppfordrer alle til å bruke den! http://lsoft.no/verisure Når det er sagt er det underlig at Verisure ikke åpner et API vi kan bruke. Kan bare se vinn-vinn med det.
 10. Installerte Wifi-modulen i går. Og nå kjører plugin også. Kjempebra! Takk! Tenker å skru tempen litt ned når husalarmen helsikres. Tenkte også å la den følge temperaturen til Verisure klimasensoren, men tror jeg må tenke meg om litt så jeg finner en smart måte å gjøre det på som ikke spammer for mye.
 11. Har tydeligvis økt til 99$ nå ? https://shop.homeseer.com/products/hs4pro-upgrade-from-hs3pro Eller er det noen andre triks fo rå få den til 49$?
 12. Det er sant. Jeg tenkte på generell tilgang til å konfigurere systemet mitt. ? Jeg tror jeg høflig setter punktum her.?‍♂️ ?
 13. Hvis man må være på mitt nettverk for å kunne gjøre endringer i systemet så er det et ekstra sikkerhetsnivå enn om man kan gjøre det fra hvor som helst i verden. Hvis noen kommer seg inn på Google kontoen min må de også komme seg inn på nettverket mitt for å gjøre noe.
 14. Jeg syns det hadde vært en fornuftig mulighet om man ønsker økt sikkerhet.
 15. Jeg er ikke så nervøs, men tenkte bare at denne typen operasjoner burde begrenses til at man må være på samme wifi som systemet.
×
×
 • Opprett ny...