Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Kimba

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kimba

  1. Kimba

    Logic Group og HS4

    Jada, fant ut av det. Måtte legges inn unsecure. Noen som kan forklare meg forskjellen på secure vs unsecure? (har gått i denne fellen flere gang)
  2. Kimba

    Logic Group og HS4

    Stemmer. Har sett litt rundt, men klarer ikke lokalisere hvor/hva innstillinger som endrer på dette. Når jeg går inn på Control (som skulle ha dimmet lyset på kjøkkenet) så endrer jeg kun på "Red Level" Dette endrer rødfarge i led øverst til venstre på dimmer.
  3. Kimba

    Logic Group og HS4

    Har handlet meg en del av disse bryterne: Logic Group ZDB5400 MATRIX 55 https://logic-group.com/download/5183/ Jeg har fått satt dem opp til å justere lys som jeg vil. Også mot ekstern Fibaro Dimmer. Altså, på selve knappene. Men, det går ikke å justere lyset som er på den innebyggde dimmer i HS4. Slår jeg lys på feks, så slår den ikke på lampen som er koblet på dimmer. Men slår på RGB lys på knapp 1 Noe jeg har glemt?
  4. Kimba

    HS4 og Associations

    Har nå testet å slette og legge inn på nytt secure. Virker fortsatt ikke Jeg la merke til at Associations fortsatt lå inne etter å ha gjort dette. Siden jeg er i startfase med å legge inn, så tror jeg at jeg starter helt på scratch. Noen tips for å gjøre dette på beste måte? 100% ny oppstart
  5. Kimba

    HS4 og Associations

    Hei. Får ikke Associations til å virke. F.eks: Vegg kontroller: Sunricher SR-ZV9001K8-Dim-G2-S4 og Dimmer: Fibaro Dimmer 2 FGD-212 Den havner på Power Management Notification å vil ikke virke. Til nød har jeg laget Event for å styre lyset, men får ikke funksjonene (1-On, 0-Off, 1Hold-Dim opp, 0Hold-Dim ned. Hva gjør jeg feil?
  6. Hei. Jeg driver å innreder loftet til barna. Å der skal jeg ha en luke over trappeoppgang for å eliminere støy ned, og for å slippe å varme opp loftet når det ikke er i bruk. Luken er tung. Så jeg tenkte å montere en vinsj med wire på denne, med bryter nede og oppe for åpne/lukke. Må være en rimlig kraftig motor (12V/230v)? Må kan sette endestopper (Inn/Ut) Og må kan styres med trådløs bryter (Z-Wave) Noen smarte hoder her inne som har tips? Takk
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.