Gå til innhold
 • Bli medlem

Trønderbart

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Trønderbart

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for svar! Hm, jeg kan jo alltids opprette en virtuell termostat og bruke en temperatursensor, men kanskje like greit å få det «sikkelig». Men som en kuriositet: noen som vet om det finnes z-wave/Zigbee-brytere med display (tallverdier) slik at en kan styre en virtuell termostat fra denne? Hadde vært fiffig,
 2. Hei! River vegger og gulv i sokkelen i huset jeg nylig tok over for å gjøre om et par hybler til en leilighet. I den forbindelse tenkte jeg installere varmefolie. Kjenner noen til om det eksisterer varmematter (av typen du legger selv) med termostat som kan integreres i hjemmeautmasjonssystemet (jeg har Homey). Er nok et skudd i mørke, men det hadde vert fint om noe slikt finnes. Har nok elektrikerutgilter å se frem til fremover. Om jeg ender på varmefolie (elektriker) hvilken termostat er mest fornuftig å gå for?
 3. Ja, så inne på et annet forum at utvikler var klar over problemet med hvite GU10 og at han skulle se nærmere på det. Men nå ser det ut som jeg ender på hub uansett her. Takk for innspill!
 4. Nja, det svaret ser ut til å gjelde Philips Hue-appen (altså med bridge). Jeg sliter i den andre appen, «Philips Hue Zigbee», som benyttes uten hub. Vanskeligst finne mye konkret om dette problemer på nett, men ser ut som utvikleren jobber med appen og er informert om problemet. Spør om jeg havner på hub likevel..
 5. Hei! Er ny på forumet og totalt jomfru på Homey og hjemmeautomasjon, men tenkte å smartifisere huset familien nylig tok over. Fikk en Homey pro i posten i dag, og tenkte koble den direkte opp mot noen Philips Hue-pærer (uten hue-bridge) da jeg tolket det som at det skulle gå greit. Pærene er varmhvite GU10-spoter og jeg bruker PhilipsHueXigbee-appen for å legge dem til. Men uansett hvilken av GU10-alternativene jeg velger så blir pærene bare «Unknown Zigbee Device», og fa får jeg bare styrt av og på og ikke dimming. Må jeg ha HUE hub likevel, eller er det mulig å få lagt dem til uten? mvh
×
×
 • Opprett ny...