Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Utkilars

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Utkilars

  1. 3 minutter siden, Siggi skrev:

    Det er bare å endre navnet som du gjør med andre devicer i Device Management

    Kanskje dårlig forklart av meg, men mener ikke selve navnet på devicen. F.eks main_brush_work_time så viser den en verdi på 27441 hos lasseruud. I timer vil dette si i underkant av 8 timer, altså 27441/3600= 7,62 timer. Så det jeg lurer på er hvordan man kan få verdiene til å bli vist i timer eller m2

  2. Takk, @lasseruud

    Super guide! Ser at jeg ikke fikk inn de samme devicer som du fikk, selv med å kjøre .bat filen. Bla. vanntank(Ref 710) og status Ref (711) hos deg. Men det er ikke så viktig. 

     

    Vet du hvordan man kan gjøre om verdier til å bli litt mer forståelig? F.eks clean_area eller main_brush_work_time. Ser @ZoRaC har fått omgjort verdiene, kanskje du kan forklare? ?   

  3. På 6.1.2020 den 13.03, lasseruud skrev:

    Kom i mål!

    Hei! Har lest, fundert og prøvd å følge det du har gjort men uten å komt i mål. Kan veldig lite om dette, så virker som om det er noen steg som mangler i min framgangsmåte. Kunne du ha laget en litt mer detaljert og gjerne idiot-sikker guide? ?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.