Gå til innhold
 • Bli medlem

lasseruud

Medlemmer
 • Innholdsteller

  188
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

lasseruud vant dagen sist Februar 28 2020

lasseruud hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

64 Excellent

Om lasseruud

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

943 profilvisninger
 1. Begge deler. Har også prøvd å bruke EasyTrigger til å sette -1 på Heat Point via event, men den nekter å gå lavere enn 12.
 2. En ørliten bug? Kjører DaikinSeer 0.0.5.8. I garasjen har jeg ei Daikin Synergi-pumpe som er 3-4 år gammel. I Controller-appen til Daikin får jeg satt ned til 10 grader. I DaikinSeer får jeg ikke satt lavere enn 12 grader. Ingen big deal, men jeg skulle gjerne hatt 10 grader.
 3. Niks. Har ikke gjort annet enn endringer i HS Touch Designer de siste dagene. Fikk akkurat høre at en annen kamerat opplevde at TibberSeer stoppa på samme måten hos han også i går. Han fikk starta den igjen uten å reinstallere. Kan det har vært noe feil hos Tibber kanskje?
 4. Fikk akkurat samme problemet selv i går. Har fungert uproblematisk i lang tid. Fikk samme feilmelding om jeg startet plugin på nytt. Kom ikke inn på innstillinger. Prøvde legge over filene på nytt. Det hjalp ikke. Etter at jeg slettet .ini-fila og satt opp Token og HomeID på nytt, fungerer den. Edit: Screenshots
 5. Kjører 0.0.5.5 på HS4 med 2 Daikin-pumper og satt opp i HSTouch. Fungerer fint! Kjørte 0.0.1.x veldig lenge også uten problemer. "Never change a working thing".
 6. Kjører Tibberseer på HS4. Alt fungerer helt fint, men støtte borti noe her nå. Usikker på om detta er HS4-bug eller feil fra min side. Denne får jeg ikke til å trigge: Har tenkt å sette denne høyere såklart, men satte den til 50 øre for test. "Price changed and is higher than the High value" trigger fint. Tips? @Moskus ? Edit: Etter at jeg prøvde å legge inn 100.0 som verdi, får jeg ikke lenger lov å gjøre endringer på den i det hele tatt. Heller ikke hvis jeg går tilbake til en annen og så tilbake til custom:
 7. Er det lenger mulig å få tak i "dumme" panelovner uten åpent vindussensor, nattsenking, ukesprogram, osv, og som beholder satt temperatur etter strømbrudd? Kjøpte en panelovn i fjor vinter. Den hadde den nydelige funksjonen at den står og piper etter hvert strømbrudd inntil du trykker på en knapp. Det er jo helt suverent hvis du vil styre den med en ekstern termostat og en wall plug. 🤡 I tillegg gikk den tilbake til 16 grader etter strømbrudd. I forrige hus kjøpte jeg en del Glamox 3001, men det ser ikke ut til at ET-termostaten er tilgjengelig lenger. Mill
 8. Hva endte du med, @Aslak? Prøvde du noe og passet det? Foreldre mine har ei dør med 5212-kasse, antageligvis produsert i 1980 (hus ferdig i 1981).
 9. Gjør det enkelt og legger ut Finn.no-linken: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=188077130
 10. Men å kjøre HS4 som service på Windows har dem ikke fått til? 😬
 11. Du kjører samme som meg (RPi, ser2net). Håper du lager en tråd med hvordan forsøket går (og en howto, siden du er bedre enn meg på *nix). Homeseer klarer fint å miste tilkobling noen minutter. Jeg kjører to interfacer med to RPi'r. Den ene kjører ikke på UPS, så ved strømbrudd, kobler denne opp igjen automatisk. Riktignok prøver den noen ganger før den klarer det fordi den jamerer om at det allerede er en tilkoblet fra før, men det går alltid til slutt.
 12. Det er 30 dager gratis prøveperiode med Homeseer. 😀
 13. @GAS er inne på noe vesentlig. Jeg kjørte Fibaro Home Center i halvannet år. Plutselig streika hovedkortet og boksen måtte sendes til Polen (!!!) for reparasjon. Når du bygger hele huset rundt et system, er det greit å få det opp igjen på et par timer, ikke et par uker. Jeg bestemte meg for ikke å gå for noe proprietært igjen og endte på Homeseer og har ikke sett meg tilbake etter det. Jeg har ingen erfaring med Homey, men skjønner at problemet er det samme med den som med Fibaro HC. Har man nok penger, kjøper man bare en ekstra boks og har som backup, men det virker litt overkill.
×
×
 • Opprett ny...