Gå til innhold
 • Bli medlem

lasseruud

Medlemmer
 • Innholdsteller

  173
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

lasseruud vant dagen sist Februar 28

lasseruud hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

61 Excellent

Om lasseruud

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

705 profilvisninger
 1. Jeg har et par IKEA Trådfri og ei IKEA Floalt-lampe. ConBee sitter ca midt i huset, så jeg har ikke hatt noen dekningsproblemer med zigbee.
 2. Det stemmer, men det er ingenting i veien for å bruke disse i tillegg. Du spurte om dimmere. Jeg bruker også flere Aqara-enheter hos meg, rett og slett fordi det ikke finnes noen tilsvarende (og like billig) i z-wave. Har ikke prøvd namron sine, men jeg tror de aller fleste her inne, inkludert meg, bruker Fibaro. Største "problemet" med den, er at du trenger Fibaro Home Center for å kunne oppgradere firmware, men jeg har ikke hatt behov for å oppgradere noen av mine (enda).
 3. Jeg ville gått for z-wave og heller supplert med zigbee der det ikke finnes z-wave-alternativer. Slik kjører jeg nå og det er veldig stabilt. Bruker stort Fibaro Dimmer 2, men der det er lagt opp N+L i boksen, bruker jeg HeatIt Z-dim. (Hus fra 1998 som jeg tok over i 2019). Her var det f.eks. IKEA Trådfri under overskapene på kjøkkenet da jeg tok over. Disse var det ikke noe problem å få inn i Homeseer og styres faktisk fra en Z-dim via "Linked devices" i Homeseer.
 4. Ja. Den har fungert helt fint siden jeg satt det opp. I tillegg har jeg satt inn en Fibaro Door/Window-sensor for å se om porten er lukket. (Closed = Lukket. Open = Helt eller delvis åpen. Jeg ser ikke om den f.eks. er delvis åpen)
 5. Det stemmer. Men jeg har lagt inn en wait før jeg kjører status like etter start-kommandoen, og da går den over på 15 sek.
 6. Her står det litt om de forskjellige. https://python-miio.readthedocs.io/en/latest/miio.html#module-miio.vacuum Jeg har tatt med de jeg tror kan være nyttig, men foreløpig bruker jeg vel kun «state» og «in_cleaning» i events/HSTouch.
 7. Det er vel egentlig bare feilkode som er aktuell. De andre er stort sett 0 = nei og 1 = ja. Feilkode har du her: Har tatt med selve koden i navnet for lettere feilsøking om noe skulle skje. Tid og kvadratmeter må du regne om i mcsMQTT ved å klikke på referanse-ID'n i pluginen. Tid: Kvadrat:
 8. "40-60-feil" bruker jeg å kalle det. Hvis de spør hva det er, så er det at problemet ligger 40-60 cm foran skjermen. ?
 9. .lnk er rett og slett bare en Windows-snarvei til .bat-fila. .bat fila får jeg ikke kjørt minimert, mens ei .lnk fil kan settes til å kjøre minimert. Ble bare lei av et cmd-vindu som poppa opp hvert minutt da jeg drev og testa. Funksjonsmessig er det helt likt, men du må lage snarveien (.lnk) hvis du skal bruke den.
 10. Jeg holder meg foreløpig på 5.0.0.0. Den feiler på en eller annen versjon mellom 5.0.0.0 og siste versjon, men jeg har ikke fått tid til å teste hvilken enda. 5.0.0.0 finner du her: http://mcssprinklers.com/mcsMQTT_5_0_0_0.zip Stopp HS og pakk ut og overskriv filene i de respektive mappene med innholdet i denne fila, så har du nedgradert. Da skulle det ikke overraske meg om det fungerer igjen.
 11. Du må først fjerne den range-valuen som går fra -2147483648 til 214748647, ellers få du ikke lagt til nye. Jeg husker ikke i farten hvor jeg fant oversikten over hva det forskjellige nummerne betyr, men du ser det på screenshoten min i forrige post.
 12. Det er 'state' som viser lader, ja. Jeg har bare vært inne på hver og en child og oversatt:
 13. Var dette svar på spørsmålet ditt, @Knutarn?
 14. Jeg har en liten event som oppdaterer en (virtuell) device med dato og klokkeslett for sist døra ble låst/låst opp (for å vise i hstouch): La akkurat merke til at denne trigger hver gang døra åpnes/lukkes (ikke låses/låses opp), men selve childen blir ikke oppdatert med nytt klokkeslett eller ny verdi: Døra åpnet og lukket kl. 10:51: Child har fortsatt siste endring kl. 09:37: Det er tydelig at låsen sender info om dette, men at HS ikke plukker opp. Er det noen som har mast på Homeseer i det siste? Går imidlertid ikke ut i fra at dette blir prioritert midt i HS4-beta. Er det noen annen måte vi kan plukke opp dette for å få status på om døren er åpen/lukket eller er vi helt avhengige av at HS gjør endringer?
×
×
 • Opprett ny...