Jump to content

toth42

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by toth42

 1. Takk, du er en livredder! Jeg har spurt elektrikeren og vært gjennom menyen 12 ganger uten å finne det - også er det ikke i menyen i det hele tatt.. ?
 2. Jeg har ~15 trmfx2, inkludert på soverom - elektriker sa i sin tid at displayet kan slås av, men jeg finner ikke den muligheten. Brightness på "0" er fortsatt lyst nok til å være irriterende for visse medlemmer av husstanden. Må jeg frem med tapen for å få det svart? Hub er FH om det er relevant.
 3. Hm, ser ut som man kan få til en del samsung med IFTTT.. Jeg trodde Smartthings(og derfor tilknyttede produkter) gikk på vanlig Z-wave plus, skal de ikke da teoretisk kunne brukes med alle z-wave hubber?
 4. Takk for svar..! Jeg synes det er noe spesielt av fh å klistre IKEA-logoen her https://futurehome.no/systemstotte/ om de faktisk ikke har ofisiell støtte.. Dette FIMP-greiene ser jo ellers absolutt positivt ut, om jeg leser det riktig betyr det at man selv kan integrere apparater som i utgangspunktet ikke er støttet, f.eks Samsung-hvitevarer som man normalt vil trenge smartthings for å styre?
 5. Hei, første dagen med Futurehome for min del - så jeg forstår ikke så mye foreløpig av hvordan man legger inn egne script(?) e.l. fra github e.l. - Jeg har noen få steder med vanlige lyspærer og uten fibaro/smartstyring i bryteren, er det slik å forstå at IKEA trådfri nå er helt integrert med futurehome, eller har det ikke skjedd noe siden denne trådens siste update? Jeg ser Ikea-logoen her, så da antok jeg alt er på plass?
×
×
 • Create New...