Gå til innhold
  • Bli medlem

Gravity

Medlemmer
  • Innholdsteller

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Gravity

  • Rang
    Medlem

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg festet dem enkelt og greit med en strips 😁
  2. Mener også det kan være dør-definisjonen i GA som er utslagsgivende...
  3. Hei. Bruker Android og Tuya app. Har ikke gjort noe hokus pokus nei. Ja det er iallefall samme utseendet
  4. Er det noen som har denne komboen og sliter med at automasjonen -over x antall °- start vifte? Fungerte fint før.. Har sletta og lagt til på nytt uten hell..
  5. Nei, dette ser ut som en vanskelig nøtt å knekke...
  6. Fant ut at det var en gåen lodding på kretskortet. Loddet på ny og nå fungerer den 👍
  7. Fungerer supert mtp prisen så jeg bestilte og monterte en ny en til port nr.2. Funker som bare det på begge 👍
  8. Nå fungerer det utmerket med å spørre GA om garasjeport er åpen
  9. Hei! Noen som vet om det er mulig å få GA til å trigge en widget på en Android telefon? Har Verisure widget som slår av alle lys, men hadde vært fint om GA kunne slå dem av ved å trigge widget
  10. En dag åpnet jeg porten og den ble stående helt åpen som normalt. Da jeg trykket på fjernkontrollen skjedde det ingenting. Ved nærmere ettersyn så hører jeg et klikk i maskinen og armen beveger seg 1mm opp. Dette skjer hver gang når jeg trykker på fjernkontrollen og porten vil ikke gå ned. Den har fri kjørebane og ingen hindringer. Hva kan vi gjøre for at den skal gå ned igjen?
  11. Kanskje litt på siden men... Har en Liftmaster 2005 som har fungert topp. I dag åpnet jeg den, men den ville ikke lukke seg igjen, den sier bare klikk. Jeg trykka inn fjernkontrollen og ga enheten et lite dunk. Da bevegde den seg noen cm ned, men returnere igjen. Jeg har løst ut nødhåndtaket og porten går manuelt fint opp og ned og ingen hindringer i skinnene eller løse skruer. Er det noen som har vært borti det samme og løst dette?
  12. Er slik her også. Lurte på om det det kunne vært en sikkerhetsmekanisme med at man måtte trykke 2x for bekreftelse, men opplever i ca 20% av gangene at det går på første forsøk både med app og ga, samt talekommando. Nå kobler tlf min automatisk inn på Wi-Fi når jeg kommer hjem, og vise verca når jeg drar. Mistenker at dette har noe med saken p gjøre...? Skal teste litt
×
×
  • Opprett ny...